کیبورد G15 چگونه کار میکند ؟

• Thread starter Thread starter un
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

un

کاربر سایت
سلام من الان 1 ماهی هست یه کیبورد Logitech مدل G15 گرفتم من تو سایت های زیادی دیدم که توی اون LCD ای که روی کیبورد میشه مشخصات بازی رو توش مشاهده کرد اما من وقتی میرم توی بازی یا توی ویندوز هستم فقط ساعت و سرعت CPU رو نشون میده من چطوری میتونم از این کیبورد توی بازی ها استفاده کنم ؟

لطفا کمکم کنید !!!

عزیز روی بعضی ها شاید بالا بیاد ! . مثلآ میگم نام ترکی که توی بازی rock band داری بازی می کنی!!. در ضمن مگه واسه این خریدی که ارز مانیتورش استفاده کنی ؟!! . بابا این G15 از لحاظ خشگلی و خوش حالتیش همه می خرن ! . اون مانیتور کلاسش به اینه که مانیتورش ساعت رو نشون بده یا مثلآ یک آهنگ داری با مدیا پلایز گوش میدی اسم آهنگ و طول آهنگ معلوم میشه ! ;)

عزیز روی بعضی ها شاید بالا بیاد ! . مثلآ میگم نام ترکی که توی بازی rock band داری بازی می کنی!!. در ضمن مگه واسه این خریدی که ارز مانیتورش استفاده کنی ؟!! . بابا این G15 از لحاظ خشگلی و خوش حالتیش همه می خرن ! . اون مانیتور کلاسش به اینه که مانیتورش ساعت رو نشون بده یا مثلآ یک آهنگ داری با مدیا پلایز گوش میدی اسم آهنگ و طول آهنگ معلوم میشه ! ;)

وقتی یک چیزی رو نمیدونید واسه چی در موردش نظر میدید .. !!:sick:
یعنی چی که حالا مثلا اگه این رو خریدید پس نباید از مانیتورش استفاده کنیم.
درسته که همچین استفاده زیادی نداره ولی شاید یکی بخواد از تمام قابلیت های چیزی که داره استفاده کنه که حق اش هم هست .
-----------------------------------
آقای un
توی همه بازیها کار نمیکنه .. بعضی از بازیها و برنامه ها میتونند از این مانیتور برای نمایش اطلاعات خودشون استفاده کنند
لیستشون هم اینجاست : http://www.logitech.com/index.cfm/68/554&cl=us,en
البته چون از IP های ایران نمیشه رفت توی سایت logitech .. با فـیل*تر شکن برید .

این لیست ممکنه باز هم اپدیت بشه ؟(ایا این کیبوردی که من دارم خوبه یا نه ؟)

کیبوردتون خوبه .. در این اصلا شک نکنید.:biggrin1:
و همینطور این لیست آپدیت میشه .. همینطور که میبینید برخی از بازیها از همون ابتدا از این مانیتور پشتیبانی نمی کردند .. در نگارش های بعدیشون این قابلیت بهشون اضافه شده. پس احتمال اینکه حتی بازیهایی که الان از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند بعدها بتونند از اون استفاده کنند هست. همینطور برنامه ها و بازیهای جدید.

وقتی یک چیزی رو نمیدونید واسه چی در موردش نظر میدید .. !!:sick:
یعنی چی که حالا مثلا اگه این رو خریدید پس نباید از مانیتورش استفاده کنیم.
درسته که همچین استفاده زیادی نداره ولی شاید یکی بخواد از تمام قابلیت های چیزی که داره استفاده کنه که حق اش هم هست .
!! بابا فهمیدیم تو هم هستی ! :cheesygri

!! بابا فهمیدیم تو هم هستی ! :cheesygri
تو این تاپیک 4 تا پست زدی هیچ کدوم مربوط به سوال اون بابا نبود.

پست اولت هم به جای کمک قیمت رو میپرسی.

اره این دوستمون هم نشون داد که هست چون حداقل به سوال جواب داد. به شکلک اخری هم که تو پستت هست من کاری ندارم.:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or