آی سی های کپی خور
سلام ـ ببخشید من در این مورد یخورده زیاد از غافله عقب بودم و ب تازگی متوجه شدم این روش فلش خور کردن رو ـ منم مث خیلیا از مدل 90000 ب بالا استفاده میکنم ک مدتیه لنزش بلکل خراب شده ـ یه ای سی کپی خور هس ک تو مغازه ها ی تعمیراتی با 60 تومن برای همیشه بدون لنز میشه فلش خور کرد ـ ایا شما با این ای سی ها اشنایی دارید ـ اسمشون چیه ـــــ اخه یه سایتی اموزش و نقشه بردشو دیدم فقط نمیدونم اسم ای سی چیه ــــ خودم تو تعمیرات ماهرم تعریف از خود نباشه
ممنون پاسخ بدیدـ
اون ic اسمش modbo هست اگر روی سری 90000 به بالا نسب شه حتما باید modbo 5.0 بگیری
خود ic کپی خورش 6 هزار تومنه , میمونه نقشه و نصبش
مگه داریم مگه میشه از شوخی گذشته من یکم قلقلکم اومد بگردم شاید سری 90000 هم جدیدا کپی خور شده باشه این روش با لنز از همون اول هم اجرا میشد جدید نبود مشکل اینه که وقتی لنز خراب میشه هزینه تعویض لنز ندیم حالا اگه کسی چیزی پیدا کرده و اطلاعاتی داره لطفا همکاری کنه
آی سی modbo 5.0 نصب کنی روی کنسول میری تنظیمات تغییر میدی اصلا بوت کنسول میشه از روی usb
هارد اکسترنال هنوز نمیشه وصل کرد راهی نداره؟ از اونجایی که usb1 هست و سرعت خیلی پایینی داره اصلا وصل میشه؟
آره وصل میشه , سرعتش که پایین هست ولی هر چی ورژن usb بیشتر باشه بازی سریعتر لود میشه
تو همین تاپیک یکی از دوستان با فلش بازی خدا جنگ اجرا کرد مشکل داشت وقتی با فلش سرعت بالا درجه 1 با ورژن usb 3.0 اجرا کرد بازی بدون لگ اجرا شده
اینا تجربی هست
با سلام. يك پلي استيشن فلش خور شده مدل فت خريدم.متاسفانه هنگام تست متوجه شدم كه صداي بازي ها بسيار ضعيف هست بطوريكه بايد ولوم تلويزيون را تا آخر زياد كنم.تو تنظيمات رفتم اون صداي ديجيتال را on و off كردم براش يك كابل digital audio optical خريدم ولي جواب نداد. دوستان اگر دليلش را ميدونن لطفا راهنمايي كنند. لنز خراب و همچنين درب دي وي دي باز نميشود.آيا ممكن است هنگام فلش خور شدن اين مشكل براش پيش اومده باشه؟
سلام داداش
فکر نکنم , احتمالا شکل یا tv شما یا کابل اتصال 3 فلیشی هست که استفاده میکنید
سلام دوستان من این روش که opl رو باز میکنی بعد تک بازی اجرا میشه در سری 90004 منظورمه من امتحان کردم اما نتورک ارور میاد کسی با این پیم روبرو شده دیگه نمیدونم باید چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا
از چه روشی استفاده کردی؟ چه کارایی کردی؟ تا بگم کجا ایراد داشته
فقط یه مشکلی دارم اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم.
من نمیتونم چند تا بازی رو روی 1 فلش بیارم. یکی از دوستان گفته بود میشه چند تا بازی روی یک فلش اگه کسی میدونه لطف کنه دقیق بگه.
سپاس.
وقتی با اون نرم افزار بازیا رو کانورت میکنی , چنتا بازی کاورت کنی با خودش مولتی گیم میشه
سلا دوستان. در برنامه usb util در قسمت پایین isoرو باید انتخاب کنم یا game؟
iso
به پست اول تاپیک مراجعه کید
سلام
کل این آموزش ها رو خوندم چنتا سوال برام پیش اومد
1. چند روش برای اجرا بازی از فلش در PS2 وجود داره؟
2.برای کپی خور کردن باید به سخت افزار کنسول دست زد؟
3.یا از طریق همین نرم افزار های که دوستان گفتن میشه؟
کمک کنید گیج شدم من
سلام
1- روی ps2 ها اسلیم هم میشه با فلش یا هارد اجرا کرد هم با lan
lan بازی رو از روی هارد کامپیوتر اجرا میکنه
2- ps2 ها فت یه نتورک آداپتور دارن که گرونه اگر بخری یه هارد ide به کنسول وصل میشه بازیا رو اجرا میکنه
سلام داداش من وقتی بازی کشتی کج 2008 شروع میکنم مراحلی طی میکنه تا اینکه میرسه به فیلمش بعدش اونجا دیگه ادامه پیدا نمیکنه یا بازی جی تی ای 5 که شروع کردم ذو فیلم اولیش هنگ میکنه وقتی که با سی دی اجرا میکنم هیچ مشکلی نداره اگه میشه لطفا کمکم کنید با تشکر
یا فلش سرعت بالا درجه با پورت usb 3.0 بخر
یا از طریق lan اجرا کن
استفاده از فلش ها بدرد نخوری مثل ترنسد باعت این مشکلات میشه
دوستان ورژن usb برای ps2 ورژن 1 هست بنابراین زدن USB 3 به دستگاهی که USB 1 هست هیچ سودی نخواهد داشت اجرای بازی از طریق فلش بدرد نمیخوره فیلم ها رو با سرعت پایین نشون میده و ...
یک فولدر به اسم PS2SMB درست کنید تو هاردتون و بازیهاتون رو از طریق نرم افزار usb util تو این فولدر بریزید
سپس یک کابل LAN به PS2 وصل کنید و این فولدر رو SHARE کنید تمام
با نهایت سرعت در اجرای بازی و فیلم های بازی لذت ببرید
شما مگه تجربه کردی که میگی هیچ سودی نداره
طبق تجربه و امتحان چندین نفر استفاده از فلش ها درجه 1 و با کیفیت با ورژن usb 3.0 بازیا رو بدون لگ اجرا کرده
استفاده از فلش ها آشغالی مثل ترنسد و ..... باعث این مشکلات میشه
روش lan هم روش خوبیه ولی همه کنسولشون و tv کنار کیس کامپیوترشون نیست
با usb umitel کانورت میکنم بعدش از کجا بفهمم usb سرعت بالاست؟تلگرام دارید شما؟
اکثر فلش ها دست مردم نسخه قدیمی 2.0 و 2.2 هستن