کپکام: نمایش Deep Down در همایش سونی In Game بود!

.:Ranger:.

کاربر سایت
Deep-Down.jpg

مدیر استودیوهای شرکت Capcom یعنی آقای Yoshinori در مصاحبه ای که با وب سایت Polygon داشت در پاسخ به این پرسش که آیا نمایش بازی در همایش سونی In-Game بود، جواب داد "بله"،در واقع چیزی که در همایش سونی از این بازی دیدید انیمیشنهای زنده و درون گیم پلی بازی بودند و شما دقیقا در محصول نهایی همین گرافیک و جزییات خیره کننده و حتی بیشتر از آن را شاهد خواهید بود چرا که نمایشی که از بازی دیدید تازه ابتدای کار هست و جزییات بیشتری از آنرا در همایش بزرگ صنعت بازی مشاهده خواهید نمود.

منبع:
http://www.polygon.com/2013/2/20/4011046/deep-down-ps4-capcom

http://www.vg247.com/1392/1/12/4011046/deep-down-ps4-in-game

آخرین ویرایش:
یعنی میخوای بگی که به کپکام نمیاد که همچین بازی بسازه!!:-/
کپکام چهار پنج سال پیش بود چرا که نه
این کپکام نـــــــــع

آخرین بازی که دادن که آدم بتونه باور کنه این ها در زمینه گرافیک قادر به خلق چنین چیزین چی بوده؟! :-/
کلاً این چند وقته اینقدر از کپکام بدم اومده که بگه 2×2=4 باز هم میگم نوچ :| کاملاً ناامیدم کردن [-(

کپکام رو با این شرکت هایی که فقط با تک دمو دادن ادعای اوردن گرافیک های آنچنانی رو به بازیهای کنسولی دارن مقایسه نکنید پلیز! منظورم Epic هست! هنوز که هنوزه نتونستن یک بازی در حد گرفیک samaritan بسازن! حالا کرایتک که خداییش تو بازیش Crysis 3 ثابت کرد که فقط حرف نمیزنه! کپکام هم جزو همین دستس که فقط ادعا نمیکنه! حالا امیدوارم Epic هم ثابت کنه که تک دمو هاش فقط جنبه ی تبلیغاتی نداشته و هدفش نشون دادن گوشه ی از گرافیک نسل بعدی بوده!

من کلا دو تا حرکت تکنیکی از
Capcom به یاد دارم یکی RE4 و یکی هم همین DEEPDOWN شما چیز دیگه ای سراغ دارید!!!!EPIC موتوری ساخته که به قدری انعطاف پذیره که بعد از 7 ساله GOW:judgment و SW:1313 خلق میکنه منتها همین capcom ای که به قول شما بی ادعاست یکی از محبوب ترین و پرخرج ترین ip هاش(RE6) نه تنها از لحاظ تکنیکی با عنوان 7 سال قبلش(RE4) تفاوت محسوسی نداره بلکه از خیلی جهات هم صعیف تره capcom بدون SF کلا باید بثات اش رو جمع مکیرد و میرفت

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا یه سری تعجب میکنن:-/ قشنگ معلوم بود in-game ـه دیگه. ضمنا نسل بعد اگه همچین گرافیکی نداشته باشه که همون بهتر که نیاد اصلا.
البته اینم در نظر بگیرید وسعت محیط های بازی نهایتا در حد Doom 3 بود:دی پس باید هم گرافیکش از همه بالاتر میبود.

دوستان با نمایش kz مقایسه میکردن و خیال میکردن گرافیک نسل بعد از KZ بالاتر نمیره! پس این رو CG خطاب میکردن..

در اینکه این بازی با چنین گرافیکی عرضه بشه شکی نیست چون اگر همایش سونی رو دیده باشید هنگامی که David Cage بر روی صحنه اومد تا موتور جدید اشون رو نمایش بده دیدین که اون چهره پیر مرد چقدر به واقعیت نزدیک بود و جزییات صورت از جزییات صورت در ویدیوی Deep Down هم بالاتر بود
به هر حال هر چی باشه PS4 و کلا کنسولهای نسل بعد 6 برابر قدرتمندتر از کنسولهای کنونی هستند

در اینکه این بازی با چنین گرافیکی عرضه بشه شکی نیست چون اگر همایش سونی رو دیده باشید هنگامی که David Cage بر روی صحنه اومد تا موتور جدید اشون رو نمایش بده دیدین که اون چهره پیر مرد چقدر به واقعیت نزدیک بود و جزییات صورت از جزییات صورت در ویدیوی Deep Down هم بالاتر بود
اونکه بدترین نمایش سونی بود
از Quantic Dream بود اینجا ربطی به قدرت سخت افزار ps4 نداره این کوتاهی اقای دیوید کیج نشون میده
90756246865955367735.png

والا دموهای انویدیا رو من دیدم معمولا چون بازی سازی بلد نیستند زیاد از منابع سیستم استفاده میکنند ولی نتونه انودیا رو اونم تو سال 2007 بهتر بشه خیلی ....

دیگه شورش و در نیارید و انقدر از دروغ آپریل حرف نزنید که تاپیکارو به گند کشیدید! همیشه خبر ها هست شایعه ها هم هست که به وقتش مشخص میشه پس هیچ ربطی به این نداره
خسته شدیم هر تاپیکی باز میشه اولین نفر کامنت میزاره دروغ آپریل

کپکام در اول نسل با نشون دادن گرافیک لاست پلانت که انحصاری زمانی برای 360 بود همه رو متحیر کرده بود از گرافیک بی نظیر این بازی و همچنین اویل 5 (کاری به گیم پلی و دور شدن از اصالت بازی ندارم ) به هر حال صنعت گیم ژاپن با توجه به نوسانات وحشتناک در این نسل و افول استدیوهای ژاپنی در این نسل صدمات زیادی در این نسل متحمل شدن و نظر شخصی من اینه که در نسل بعد شرکت ها و استدیو های ژاپنی با برنامه تر و با قدرت بیشتری وارد نسل بعد میشن ...ژاپنی ها رو به هیچ وجه نباید دست کم گرفت واقعا انسان های پر تلاشی هستن و میدونن چه جوری باید خودشون رو از بحران بیرون بکشن ...........

آخرین ویرایش:
من کلا دو تا حرکت تکنیکی از
Capcom به یاد دارم یکی RE4 و یکی هم همین DEEPDOWN شما چیز دیگه ای سراغ دارید!!!!EPIC موتوری ساخته که به قدری انعطاف پذیره که بعد از 7 ساله GOW:judgment و SW:1313 خلق میکنه منتها همین capcom ای که به قول شما بی ادعاست یکی از محبوب ترین و پرخرج ترین ip هاش(RE6) نه تنها از لحاظ تکنیکی با عنوان 7 سال قبلش(RE4) تفاوت محسوسی نداره بلکه از خیلی جهات هم صعیف تره capcom بدون SF کلا باید بثات اش رو جمع مکیرد و میرفت

شما دو تا سراغ داری دلیل نمیشه کلا 2 تا حرکت تکنیکی داشته باشه :d ضمنا من کار یبه قشنگی بازیهای Epic ندارم و در زیباییم هیچ شکی نیست صحبت من چیز دیگه هست که شما ظاهرا نگرفتی! و زود فقط خواستی جواب بدی! من دارم میگم این تک دمو samaritan با UE3 ساخته شده و اپیک هم هدفش از نشون دادن این انجین چی بوده پس؟ خب ساختن این تک دمو ها که برای هر شرکتی کار سختی نیست! مهم اینه که کیفیت بازیهاشو در حد این تک دمو ها بسازه که تا حالا نساخته ساخته؟!!!! من نمیگم همه ی قشنگی بازی به گرافیک حرف من اینه که هدف اپیک از نشون دادن تک دمو samaritan سرکار گذاشتن بوده اگه نبوده یک بازیشو به م ننشون بده که در حد این تک دمو باشه؟؟؟؟ اصلا ساخته شده؟ اون نظر شماس که میگی رزیدنت اویل 6 با رزیدنت اویل 4 تفاوت محسوسی نداره دلیل نمیشه هر چی شما بگی واقعیت داشته باشه! واقعا این حرفت رو ندیده میگیرم! خیلی هم گرافیکش بهتره از 4 و 5! بعد هم صحبت من راجع به رزیدنت اویل نیست من دارم میگم آدم حرف میزن ه باید پای حرفش هم واسته! مثل این یمنونه که من یه سیستم نه در حد های اند داشته باشم بعد بگم این سیستم من بازیهای های اند رو راحت اجرا میکنه در حالی که اصلا راحت اجرا نمیکنه! نمیدونم منظور منو میگیری یا نه اگه گرفتی که چه بهتر اگر هم نگرفتی چند بار بشین از اول بخون شابد متوجه شدی:) مخفف و موید باشی!

---------- نوشته در 07:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 AM ارسال شده بود ----------

به هر حال هر چی باشه PS4 و کلا کنسولهای نسل بعد 6 برابر قدرتمندتر از کنسولهای کنونی هستند

هیچ وقت این دمو هایی که فقط هدفشون نشون دادن قابلیت های انجین هست رو با گیم پلی یک بازی مقایسه نکن! چون تو این دمو ها تمرکزشون روی نشون دادن حداکثر جزئیات هست ولی تو بازی نه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or