کپکام فروش نسخه دزدی" Resident Evil 6 " را تاییدکرد !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HosseinBrusli

کاربر سایت
resident-evil-6-8.jpg

هفته گذشته گزارشات حاکی از این بودند که چند نسخه از بازی " Resident Evil 6 " به صورتی غیری قانونی و کپی در فروشگاهی در لهستان به فروش رفتند . بعد از مدتی سکوت ، امروز کپکام رسما تایید کرد که نسخه هایی از این بازی به صورت دزدی به فروش رفتند . البته هنوز هم افرادی هستند که در حال فروش غیر قانونی " Resident Evil 6 " در فروشگاه " eBay " هستند . در توضیحاتی که کپکام به " Eurogamer " داده روشن کرده است که این شرکت در حال تحقیق بر روی این موضوع است که چه طور این بازی به صورتی غیر قانون به فروش رسیده . البته کپکام تایید کرده که نسخه های به فروش رفته بسیار معدود بودند و همه به زبان المانی و ورژن نسخه PS3 بودند . همچنین کپکام گفته که کسانی که در حال حاضر قصد فروش بازی را در " eBay " و به قیمت €1196.71 دارند ، ما به انها پیشنهاد €478.78 یورو را میدهیم .

منبع

آخرین ویرایش:
چه پیشنهادی داده اگر من داشتم با این قیمت می فروختم به کپکام:d=))

کپکام با خودش چه فکری کرده اخه €1196.71کجا و
€478.78کجا تقریبا پیشنهاد نصف داده

نوش جونه اونایی که پایرت کردن و دارن حالشو میبرن..!!از سره این شرکت هم زیاده..!!!همین فردا خودم میرم میافتم دنبالش ببینم کجا نسخه اش هست بگیرم بازی کنم میام تعریف میکنم براتون:dهیچ جا ایرانه عزیزم نمیشه:d

ای کاش واسه xbox رو می دزدیدن که سریع هک میشد ما زودتر بازی میکردیم:d

این کپکام پول پرست رو نگاه کنین که داره از آب گل آلود ماهی می‌گیره:

همچنین کپکام گفته که کسانی که در حال حاضر قصد فروش بازی را در " eBay " و به قیمت €1196.71 دارند ، ما به انها پیشنهاد €478.78 یورو را میدهیم .

classic_facepalm.jpg

مبارک کپکام باشه من موندم کدام دیوانه ای انقدر پول میده برای این بازی .=))

امیدوارم اینقدر رو این بازی ضرر کنه تا یاد بگیره
یکی از محبوبترین فرانچایزهای بازی دنیا اینجور به
گند نکشه.

گند نکشه.
فروشش به خاطر دزدی خراب شه ، شماره بعدی رو 3 برابر اکشن تر میکنه تا فروش ضعیف این رو جبران کنه ... ! :d

حالا پس چرا تو نت لیک نشده ؟!؟

گند نکشه.
و شمام واسه اینکه بهش ضررجبران ناپذیری بزنی 3 هزار پولتو واسه خرید بازی صرف نکن.

همچنین کپکام گفته که کسانی که در حال حاضر قصد فروش بازی را در " eBay " و به قیمت €1196.71 دارند ، ما به انها پیشنهاد €478.78 یورو را میدهیم .

منبع

این خط که اشتباه ترجمه شده

تو خبر گفته که یک کسی بازی رو در ebay برای فروش گذاشته قیمت که مد نظرشه 1196.71 ه ولی اخرین پیشنهاد براش 478 بوده هیج جا نگفته Capcom میخواد این پول رو بده

من فقط این یک خط رو خوندم شاید جای های دیگه خبر هم اشتباه داشته باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or