کپکام در همایش E3 امسال سورپرایز بزرگی دارد .

Pythonistas

کاربر سایت
0f7efdfc26d4a84c2d6d74f299c14d70.png

شرکت کپکام در سایت رسمی خود اعلام کرده یک سورپرایز بزرگ در E3 امسال دارد. Capcom این موضوع را با پیامی به طرفدارانش در سایت رسمی خود اعلام کرد ، که این پیام به شرح زیر است :

" بیایید با ما در E3 امسال همراه شوید ، تجربه های جدید از نسخه های بازی هایی که در آینده عرضه می شوند مانند بازی های : DuckTales: Remastered, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara و Lost Planet 3 و همچنین Phoenix Wright: Ace Attorney را داشته باشید ، ما برای شما یک سورپرایز بزرگ داریم ، پس ما در غرفه شماره 2101 در سالن جنوبی ، مرکز همایش E3 که در شهر لس آنجلس واقع است همراه شوید ."
لازم به ذکر است که کپکام اخیرا از سالگرد 30 سالگی تاسیس وب سایت خود رونمایی کرد ، همچین یک شمارش معکوس نیز در سایت رسمی این شرکت وجود دارد که خبر از یک رونمایی بزرگ می دهد ، آیا در E3 امسال شاهد معرفی بازی Resident Evil 7 خواهیم بود ؟

منبع :

خبر برگشت دانته و ورجيل (ساما)ى کلاسيک از همه نوع سورپرايزى برام بهتره.
اگه بگن ديگه از خراب کردن RE دست ورميداريم هم موجب خوشحاليه ما رو فراهم کردن :d
اگه داينو ى جديد هم معرفى بشه که همينجا يه دور ذوقى بر مرگ ميشم :x

دوست عزیز ما 7 تا Onimusha داریم اما حتی چیزی بعنوان Onimusha 4 نداشتیم که بخواد 5ــش بیاد.

Genma Onimusha - Onimusha Blade Warrior - Onimusha Tactics رو هم به لیستتون اضافه کنید.
من خودجوش نسخه Onimusha dawn of dreams رو 4 پیش خودم معرفی کردم واسه همین گفتم نسخه5
در ضمن اون سه تا نسخه دیگری که شما لطف کردی معرفی کردی رو موفق به بازیش نشدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or