شایعه کپکام در حال ساخت Devil May Cry 5، شخصیت های قدیمی بازمیگردند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
قبل از هر چیز جا داره بگم اصل خبر و ویدئو برمیگرده به اوایل نوامبر (حدودا 2 ماه پیش) ولی خب از اونجایی که خبرش زده نشده و به طرز عجیبی تقریبا هیچ سایت خبریی هم پوشش نداده گفتم بد نیست براش یه تاپیک جدا بزنم.
MCoNd.jpg

به ترتیب از راست به چپ: Dani، Reuben، Johnny

چند وقت پیش کپکام Panel ـی برای سری Devil May Cry برگزار کرده بود که در اون هوادارا میتونستن با Daniel Southworth (ورجیل)، Reuben Langdon (دانته) و Johnny Yong Bosch (نیرو) از نزدیک ملاقات و باهاشون گفتگو کنند. فیلمبرداری در این پنل ممنوع بوده برای همین کیفیت مناسبی ازش در دست نیست و فقط ویدئویی که یکی از هوادارا یه صورت دستی و مخفیانه گرفته ازش موجوده.

در طول پنل در مورد مسائل مختلفی حرف زده میشه از جمله اینکه Dani در ابتدای کار میخواسته نقش دانته رو در نسخه 4 بازی کنه و براش تست هم میده ولی قبول نمیشه (چون از قبل توی نسخه 3 ورجیل بوده) و اینکه نهایتا باز دوباره Reuben نقش دانته رو در نسخه 4 بدست میاره. بعد از تموم شدن صحبت هاشون Dani میگه:

ولی به نظرم خیلی خوبه که اتفاقات به این صورت افتاد چون الان باز دوباره میخوان برای نسخه بعدی برمون گردونند.

بالافاصله Dani نگاه به Reuben میکنه:
اجازه داریم در مورد این موضوع حرف بزنیم دیگه؟

Reuben:

این حرف Dani با واکنش و هیجان هوادارا روبرو میشه که بعد سعی میکنه با شوخی بحث رو عوض کنه ولی Reuben بعد از کلی مقدمه چینی (که در حال حاضر ارتباط مستقیمی با کپکام نداره) در ادامه حرفای Dani به هوادارا میگه:

من چیزی رو که به اینا (Dani و Johnny) گفتم به شما هم میگم....

شایعاتی وجود داره. من یه شخصی (پسر یا دختری) رو میشناسم که با اشخاصی توی کپکام آشنایی دارن و از اونا شنیدم.... که Devil May Cry 5ـی در کار هست. در همون دنیای قدیمی و با همون شخصیت های (سری اصلی) که ما قبلا توی گذشته نقششون رو بازی کردیم.

بعد از کمی صحبت با یکی از هوادارا (و شنیدن چندتا تیکه بامزه دیگه از Dani) مجددا Reuben ادامه میده:

و این رو هم باید اضافه کنم که تماس مستقیم هم داشتم.... با آقای ایتسونو که کارگردان نسخه های 2، 3 و 4 ـه و فکر کنم مشاور اون نسخه ای بوده که در موردش حرف نمیزنیم (DmC). و ایتسونو گفت که دارن (درون خود کپکام) در مورد ساختن اون (Devil May Cry 5) حرف میزنند. پس آره مشخصا شایعات وجود دارن.

موردی که در مورد شایعه ای که من شنیدم وجود داره که میتونم بگم یکم هیجان انگیزتره اینه که میخوان دوباره ما رو برای اجرای نقش شخصیت ها برگردونند.

OnelC.jpg

از چپ به راست: Reuben, Itsuno, Dani

در ادامه پنل در مورد مسائل خیلی زیادی حرف میزنند که مطمئنا برای هوادارای سری خیلی جالبند. مثلا در مورد رابطه نیرو و ورجیل و این موضوع که نیرو پسر ورجیله، Reuben میگفت که همه انتظار داشتن هوادارا بعد از عرضه بازی سریعا این موضوع رو کشف کنند ولی هیچکس متوجه این مورد نمیشه! Reuben میگه بعد از عرضه بازی وقتی توی پنل های مختلف شرکت میکرده نمیتونسته میتونه این مورد رو تایید کنه یا نه چون قرار بود خود هوادارا اول متوجه اش بشن. نکته بعدی که Dani در مورد این موضوع میگه اوضاع رو خیلی جالبتر هم میکنه:

Dani: حقیقتش من اصلا این موضوع (پسر ورجیل بودن نیرو) رو قبل از عرضه بازی توی یکی از مصاحبه ها لو دادم..... هیچکس متوجه اش نشد. من Johnny رو به عنوان پسرم معرفی کردم.

Johnny: آره یادمه.

Reuben: آره. من یهو اینطوری شدم "شششش، نگو!"

Dani: و بعدش Reuben اینطوری شد:
*صورتش رو چنگ میزد* و میگفت:"چراگفتی؟چراگفتی؟چراگفتی؟!"
"اَهههه، نگران نباش هیچکس به این چیزا دقت نمیکنه."

پنل پر از اینجور لحظات و خاطرات در مورد نسخه های قبلیه پس شدیدا توصیه میکنم هوادارای سری و شخصیت های قدیمی ویدئو رو ببینند چون مطمئنا براشون خیلی جالبه.

لینک دانلود پنل (فیلمبرداری شده توسط هوادارا)
منبع

Edit: ورژن کاملتر Video با کیفیت خیلی بهتر:
http://rioupload.com/v70a33kcja97

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad dmc
مهم ترین نکته اینه که Agni & Rudra رو برگردونن:biggrin1: برای باس ها هم از DMC 3 به عنوان مثال استفاده کنن.
گیم پلی دانته و استایل هاشو هم دست نزنن:biggrin1: به نظرم دانته شخصیتی هست که هر کس بسته به تواناییش میتونه ازش کار بکشه و بینهایت جای ادامه دادن داره. هر چی حرفه ای تر بشه بیشتر لذت بخش تر میشه. کلا حرکات دانته زیاد قدرتی نیستن و بیشتر مثل گربه ای هست که قبل از خوردن موش، باهاش بازی میکنه:biggrin1: در واقع بینهایت جای کمبو زدن داره.
ورجیل هم که کلا OK بود و هست خصوصا توی 4SE و دستش نزنن:biggrin1:
در مورد نیرو هم یه چندتا سلاح یا استایل بهش اضافه کنن OK میشه. بیشتر دلم میخواد یه استایل بهش بدن که شمشیرش رو با Devil Arm بگیره و حرکاتش کلا عوض بشن. سریع و به شدت قدرتمند. یعنی فکرش هم باعث ترشح آدرنالین میشه:biggrin1:
به نظرم نسخه بعدی باید Boss Rush داشته باشه. خداییش موندم چطوری بعد از این همه سال تقریبا هنوز هیچکدوم از بازیای سبک Boss Rush رو به یه استاندارد تبدیل نکردن.
+
Training Section
:biggrin1:

@Safety & Peace
میگم علی خدا رو شکر که تو کارگردان بازی نیستی وگرنه با این چیزایی که گفتی همه شخصیتا رو فوق OP میکردی جوری که با دوتا ضربه میشد همه رو نفله کرد =))

با اون پیشنهاد Training ـت ولی بدجوری موافقم :دی خداییش بعد از DmC دیگه خیلی ضایعست اگه DMC5 این مورد رو نداشته باش. البته فقط داشتن یه Training ساده مثل DmC کافی نیست، باید مثل بازیهای فایتینگ بهمون اجازه بدن AI دشمن رو تغییر بدیم و حتی یه بخش مثل Combo Challenge هم توش بزارن که مثل SF بتونی کمبوهای مختلف که بازی برات تعیین میکنه رو اجرا کنی :دی اینطوری ملت میتونند با تمرین کردن اونا کم کم حرفه ای بشن و سیستم مبارزات و کمبوسازی کامل دستشون بیاد :دی

این وسط برای مقابله با OP شدن کرکترها، میاییم روی باس های و دشمن ها تمرکز میکنیم و یه چیزایی مثل ورجیل و بیوولف و اگنی و رودرا و کریدو میسازیم:biggrin1:
با بزرگ تر شدن بخش ترینینگ موافقم، اینکه خودت دشمن هایی که میخوای رو انتخاب کنی، تعدادشون، حالت حرکتشون و ...
ولی زیاد با Combo Challenge موافق نیستم:biggrin1: چون DMC عملا کمبو زدن هاش پایانی نداره و خیلی سخته که بخوای یه صفحه طومار بنویسی که طرف اجرا کنه:biggrin1: البته با کمبوهای متوسط و معمولی موافقم. بخش Tutorial هم به نظرم باید کامل تر از قبل بشه.

علی هرچقدرم دشمنا رو قوی کنی با این وضعیتی که ورجیل الان توی DMC4SE داره رسما شکست دادنشون مثل آب خوردن میمونه :دی Lock-On رو نگهدار، یکم راه برو تا Concentration پر بشه، DT رو فعال کن و Judgement Cut End بزن تا همه بمیرن :دی

نه علی اتفاقا به نظرم Combo Challenge خیلی خوب میشه :دی توی بازیای فایتینگ هم مگه سازنده میاد همه کمبو ها و احتمالات رو برات لیست میکنه؟ نه :دی یه تعدادی که سخت ترن رو میزاره تا با تمرین کردنشون دستت راه بیوفته و تایمینگ حرکات دستت بیاد. الان توی DMC5 هم میتونند همینکار رو بکنند :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or