کپکام با RES 6 به ریشه اصلی این سری باز خواهد گشت

sontafe

کاربر سایت
اخیرا از سوی شرکت بازی سازی کپکام اعلام شده است، هواداران این شرکت ترجیح می دهند تا سبک قدیمی ترسناک نسخه های قدیمی Resident Evil را دنبال کنند و کپکام این سبک را زنده خواهد کرد.
tumblr_ldteb2IRoF1qe1li6o1_1280.jpg

طبق صحبت های این شرکت طی نمایشگاه E3 2011، کپکام به این نتیجه و باور رسیده است که هواداران سری بازی RES دوست دارند محور اصلی بازی اشان ترس و وحشت باشد تا اکشن و محور های عمل گرایانه و اعلام کرده اند که دوست دارند این شرکت در نسخه بعدی RES بر روی این محور ترس تمرکز داشته و باشد و حال و هوای قبل را بازگرداند.

خبرگزاری این شرکت طی صحبت های خود اعلام کرد" ما بدون هیچ تردیدی می دانیم که طرفداران ما خواهان ترس بیشتری هستند و ما این اعتراض هایشان نسبت به نسخه پنجم این سری در ارتباط با اینکه سعی شده است اکشن بازی بیشتر از ترس آن باشد را در کامنت ها پیام هایشان خوانده ایم. من بر این باور هستم که تیم توسعه دهنده ما در نسخه بعدی سری RES این نکات را به خوبی رعایت خواهد کرد."

با همه ی این تفاسیر احتمال می رود که نسخه ششم این بازی سبک قدیمی خود را در بر داشته باشد.

منبع

بابا الان دیگه هر شرکتی قبل عرضه بازی هاش این حرفو میزنه.یعنی شما واقعا از شرکتی مثل CAPCOM با سابقه خیلی درخشان تو نسل این حرفا رو قبول میکنین؟

این کپکام یه چیزی گفت ما هم که سادددده ، زودی باور کردیم ... (:d)

دوستان اهل فن ، من چند روز پیش یه تریلر دانلود کردم از یوروگیمر به اسم resident-evil-revelations قضیه-ش چیه ؟؟؟ همون که جیل توی یه کشتیه و یه هیلولای کله تیغ تیغی هم توشه که میخواد جیل رو بخوره (!!!) اگه اطلاعاتی دارید در اختیار ما هم بزارید .

• Like
Reactions: CriRo7
کجاست اون معماهای Resident Evil 1 سه تابلو ، کجاست اون معمای قسمت اخر Resident Evil 3 که باید نمونه اب میدایم . کجاست معمای 00 کردن RE2 کجاست اون معماهای زیبا کجاست .....

kolange_edalat
کجاست اون معماهای Resident Evil 1 سه تابلو ، کجاست اون معمای قسمت اخر Resident Evil 3 که باید نمونه اب میدایم . کجاست معمای 00 کردن RE2 کجاست اون معماهای زیبا کجاست .....
اینا با کلنگ ! افتادن به جون بازی های زبباشون .
باید یکی این کلنگ رو ازشون بگیره .
نظرت چیه ؟

فرهاد گشتم نبود نگرد نیست
وقتی بوی پول خورد به مشام کپکام دیگه همه چی یادش رفت
وقتی رزیدنت را کرد تاکتیکال شوتر من یکی که دیگه بیخیال شدم ...
الانم دارن هایپ میکنن ...
تابلوئه میخوان گند بزنن

اینا با کلنگ ! افتادن به جون بازی های زبباشون .
باید یکی این کلنگ رو ازشون بگیره .
نظرت چیه ؟
کلنگ رو اینا خوردن که الان دارن از این حرفها میزنن . کلنگ رو خوردن بیل هم پشت سرش وارد شده بر فرق مبارک Kenzo Tsujimoto و Haruhiro Tsujimoto راحت بشیم
فرهاد گشتم نبود نگرد نیست
وقتی بوی پول خورد به مشام کپکام دیگه همه چی یادش رفت
وقتی رزیدنت را کرد تاکتیکال شوتر من یکی که دیگه بیخیال شدم ...
الانم دارن هایپ میکنن ...
تابلوئه میخوان گند بزنن

کالا موافقم نوید جان این بازی 15 سال سابقه داره که تمام محبوبیتش به همون تنها سبکش یعنی "survival horror" بود که مدیون خلاقیت اقایان چون Shinji Mikami و Hideki Kamiya و اقای Kazuhiro Aoyama بود که بدبختانه سایستهای نادرست کپکام این بازی بعد از Resident Evil Code: Veronica که به نظر من این بازی هم نتونست جای پای قبلیها بزاره و این سبک بازی رو به TPS کشوند که در اخر دیدیم چه گندی بود .
در کل هر چقدر هم زور و هایپ کنن با این روند نمیشه زیاد امیدوار بود به قسمت 6 بازی نوید جان

• Like
Reactions: TOP Game
خوب الان که چی RES 6 میاد یا نه؟ کی میخواد بیاد ...)x
شورشو در آوردن این همه این بازی علاقه مند داره بعد واسه این نسل فقط یک شماره اومده ...

این کپکام یه چیزی گفت ما هم که سادددده ، زودی باور کردیم ... (:d)

دوستان اهل فن ، من چند روز پیش یه تریلر دانلود کردم از یوروگیمر به اسم resident-evil-revelations قضیه-ش چیه ؟؟؟ همون که جیل توی یه کشتیه و یه هیلولای کله تیغ تیغی هم توشه که میخواد جیل رو بخوره (!!!) اگه اطلاعاتی دارید در اختیار ما هم بزارید .

دوست عزیز Resident Evil :Revelations یه شماره از سری بازی های رزیدنت اویل هست که کپکام اونو فقط برای کنسول دستی نینتندو یعنی NINTENDO 3DS ساخته و در سال 2012 هم عرضه میشه .داستان این بازی به ما میگه که بین رزیدنت اویل 4 و 5 چه اتفاقاتی افتاده.داستان بازی اینطوری هست که کریس گم شده و جیل اعزام میشه به یک کشتی دریایی درا اوروپا تا محل اقامت کریس رو برسی کنه در ادامه اون با یکی از اعضای جدید BASAA بنام Parker Luciani آشنا میشه و یه سری اتفاقاتی که رقم میخوره .... بازی علاوه بر کشتی مکانهای دیگری هم مانند بندر شهر و کوهستان برفی رو هم شامل میشه .

شورشو در آوردن این همه این بازی علاقه مند داره بعد واسه این نسل فقط یک شماره اومده ...
کجا یه شماره اومده ؟ همونم که هنوز نیومده در ضمن کپکام الان داره رو 4 تا رزیدنت اویل کار میکنه به غیر رزیدنت اویل 6 .شما هم چه انتظاراتی دارین از این Capcom !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or