کپکام، نگران از بازی‌های غربی

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
resi51b.jpg

شرکت کپکام و یا بهتر است بگوییم، Jun Takeuchi، سازنده Rsei 5، نگرانی خود را از بازی‌سازان و عناوینی غربی بدین گونه ابراز کرده است:

" من در مورد تصمیمات اخیر بازیسازان غربی اندکی نگران هستم زیرا که آن‌ها اکنون ژاپن را مورد هدف قرار داده‌اند. در واقع ژاپن تنها بازار بزرگ دنیاست [که هنوز سبک و سیاق قدیم خود را حفظ کرده است]. واقعیت این است که استدیو‌های غربی در حال ساخت بازی‌های بزرگی هستند و قصد دارند که همچنان نیز به کار خود ادامه دهند".

او ادامه داد:" به نظر من این اصلا شایسته نیست که ببینیم بازیسازان ژاپنی، عناوینی می‌سازند که مردم ژاپن نمی‌توانند از آن لذت ببرند".

" و اما... سال 2009 سرانجام بازی Resident Evil 5 را به خود می‌بیند و همچنین در این سال ما به مرحله بعدی صعود کرده و به سراغ پروژه بعدی خود می‌رویم. ما هنوز نگفته‌ایم که کپکام برای سال 2009 چه چیزی در چنته دارد و بزودی شما را سورپرایز خواهیم کرد".

Source

حرفت رو کاملا قبول دارم دوسته من. میدونی مشکل چیه؟ اینکه الان همه فقط فکر پول و سود بیشتر هستن و قابل درد هم هستش. بخاطر رکود مالی الان همه دارن همه ی سعی خودشون رو میکنن که مخاطب بیشتری جذب کنن و این مخاطبها رو بیشتر توی غرب دیدن. به خاطر اینکه دنبال پول بیشتر هستن توجه کمتری به محتوای صورت میگیره و چیزی رو میسازن که ملت میخوان ببینن و دیگه دنبال چیزی نمیرن که فراتر از خواسته ی مردم باشه. در واقع میشه گفت هدف اینجوری تعریف میشه که تلاش کمتر و سود بیشتر داشته باشه. البته این چیزی هست که من فکر میکنم.

دقیقا مدتیه که همینطور شده تقریبا با اومدنه نسل جدیده کنسولها من از این موضوع کلافه ام
که گیم ها به شدت تجاری شدن و با قاطعیت میگم که بیشتر انگشتهایه دو دست عنوانه درست
و حسابی نداشتیم همونها هم اکثرا ژاپنی بودن
حالا ژاپن هم بره قاطیه اینا دیگه چه شود:(

حرفت رو کاملا قبول دارم دوسته من. میدونی مشکل چیه؟ اینکه الان همه فقط فکر پول و سود بیشتر هستن و قابل درد هم هستش. بخاطر رکود مالی الان همه دارن همه ی سعی خودشون رو میکنن که مخاطب بیشتری جذب کنن و این مخاطبها رو بیشتر توی غرب دیدن. به خاطر اینکه دنبال پول بیشتر هستن توجه کمتری به محتوای صورت میگیره و چیزی رو میسازن که ملت میخوان ببینن و دیگه دنبال چیزی نمیرن که فراتر از خواسته ی مردم باشه. در واقع میشه گفت هدف اینجوری تعریف میشه که تلاش کمتر و سود بیشتر داشته باشه. البته این چیزی هست که من فکر میکنم.
حرف دلمو زدي;):(ولي باز با اين حال...

حالا ميشه توضيح بدي كه اينجا ue3 و بازي شوتر چيكاره هست ؟ و چرا داخل بحث شد ؟ ايا به نظرت با ue3 بازي هنري نميشه ساخت ؟!!!:blink:
بازي شوتر هم كه منظورت gow نبود كه ؟
منظورش این بود که استفاده از UE 3.0 و شوتر ساختن هنر نیست و کار شاخی نکردن.:biggrin1:..منم موافقم

منظورش این بود که استفاده از UE 3.0 و شوتر ساختن هنر نیست و کار شاخی نکردن.:biggrin1:..منم موافقم

من به موافق بودن يا نبودن كاري ندارم . من ميخوام بودنم علت دخالت ue3 و شوتر تو اين وسط چيكارست?
من ميخوام بدونم جديدا چي شده هر بحثي كه پيش مياد بايد نام يه بازي كه همه ميدونن و جديدا موتور ue3 بياد وسط ؟!
مسئله اينه كه اين بحث كوچكترين ربطي به يه موتور بازي نداره .

من به موافق بودن يا نبودن كاري ندارم . من ميخوام بودنم علت دخالت ue3 و شوتر تو اين وسط چيكارست?
من ميخوام بدونم جديدا چي شده هر بحثي كه پيش مياد بايد نام يه بازي كه همه ميدونن و جديدا موتور ue3 بياد وسط ؟!
مسئله اينه كه اين بحث كوچكترين ربطي به يه موتور بازي نداره .
منم موافقم. نمیدونم چرا همیشه یه دفعه بحث به بیراهه کشیده میشه؟ ما در مورد اینکه ژاپن چرا با غربی شدن مشکل داره و اینکه اصلا غربی شدن یعنی چی بحث میکردیم. نمیدونم این وسط UE3 چیکار بودش؟ شاید منظورشون این بوده که ژاپن هنوز خیلی راه داره که بتونه موتوری مثله UE3 بسازه؟؟؟؟ در هر صورت من که ربطی ندیدم...

منم موافقم. نمیدونم چرا همیشه یه دفعه بحث به بیراهه کشیده میشه؟ ما در مورد اینکه ژاپن چرا با غربی شدن مشکل داره و اینکه اصلا غربی شدن یعنی چی بحث میکردیم. نمیدونم این وسط UE3 چیکار بودش؟ شاید منظورشون این بوده که ژاپن هنوز خیلی راه داره که بتونه موتوری مثله UE3 بسازه؟؟؟؟ در هر صورت من که ربطی ندیدم...
والا يك سري از بچه ها يك سري بحث كشيدن وسط كه ساخت بازي هايي مثل ماريو و كنسول هايي مثل Wii كه اصلا هنر نيست و... احسان هم اومد گفت حتما ساخت يك بازي شوتر با UE3 هنر هست حالا ايشون منظورش اين نبود كه هر بازي اي كه با UE3 ساخته ميشه اشغال بلكه منظورش اين بود كه غربي ها خيلي كار راحت ميگيرند و فقط دنبال پول هستند هيچ هنري هم تو كارشون نيست اكثرا كه مگر حرف اشتباهي هست؟

الان فقط يك نگاه به بازي هاي موفق امريكا و اروپا بندازيم 90 درصدشون شوتر هستند و 50 درصدشون هم UE ساخته شدن و 90 درصدشون هم از داستان فاقد هستند.

والا يك سري از بچه ها يك سري بحث كشيدن وسط كه ساخت بازي هايي مثل ماريو و كنسول هايي مثل Wii كه اصلا هنر نيست و... احسان هم اومد گفت حتما ساخت يك بازي شوتر با UE3 هنر هست حالا ايشون منظورش اين نبود كه هر بازي اي كه با UE3 ساخته ميشه اشغال بلكه منظورش اين بود كه غربي ها خيلي كار راحت ميگيرند و فقط دنبال پول هستند هيچ هنري هم تو كارشون نيست اكثرا كه مگر حرف اشتباهي هست؟

الان فقط يك نگاه به بازي هاي موفق امريكا و اروپا بندازيم 90 درصدشون شوتر هستند و 50 درصدشون هم UE ساخته شدن و 90 درصدشون هم از داستان فاقد هستند.
سلام.
میثم جان در مورد اینکه آمریکایی ها دنبال داستان نیستند و به پول اهمیت میدن... یه چیز عادی هستش. عقل میگه که پول و جیب از هر چیزی مهمتره و میبینی که با همین کارشون هم تا الان خیلی فروش کردن.کی اهمیت میده که سبک بازی شوتر باشه یا RPG؟ مهم اینه که پول در بیاد ازش. یکی دیگه از ویژگی های سبک غربی این هستش که المانی نگاه میکنن به کار. یعنی گرافیک رو تا حدی میبرن بالا که طرف وقتی میبینتش دیگه داستان براش مهم نباشه. در صورتی که از نظر من بازی در سبک ژاپنی المانی تعریف نمیشه. توی سبک ژاپنی یک بازی خوب ترکیب چندین المان مثله گرافیک، داستان، صداگذاری و ... هستش. یه چیز دیگه ای که قبلا هم گفتم همین بود که غرب به حدی که ازش توقع دارن کار میده بیرون و صرفه جویی میکنه چه در نیرو و چه در وقت و در پول خوبی هم بدست میاره. میدونی به نظر من کارشون بد نیستش. یعنی وقتی که مثلا 12 میلیون نفر منظر یه بازی با گرافیک A هستن و دیگه اگه مثلا گرافیک بازی بشه A+ چه فرقی میکنه؟ همین 12 میلیون بازی رو میخرن و حالا مثلا 1000 نفر اینور یا اونور زیاد تاثیر نداره. ولی اگه قدرت و وقت بیشتری بذارن یعنی هم هزینه ی مالی و هم هزینه ی انسانی کارکنانشون بیشتر هستش. حالا این وسط یکی میاد میگه که بازی خوب بود یکی میگه عالی بود. ولی ژاپن همیشه دنبال بهترین هستش و واسش این مورد که انرژی و هزینه ی بیشتری هدر بده فرقی نمیکنه. میشه گفت این عامل هست که ژاپن رو هنوز در مقابل بازیهای غرب نگه داشته و باعث پیشرفتش شده.

سلام.
میثم جان در مورد اینکه آمریکایی ها دنبال داستان نیستند و به پول اهمیت میدن... یه چیز عادی هستش. عقل میگه که پول و جیب از هر چیزی مهمتره و میبینی که با همین کارشون هم تا الان خیلی فروش کردن.کی اهمیت میده که سبک بازی شوتر باشه یا RPG؟ مهم اینه که پول در بیاد ازش. یکی دیگه از ویژگی های سبک غربی این هستش که المانی نگاه میکنن به کار. یعنی گرافیک رو تا حدی میبرن بالا که طرف وقتی میبینتش دیگه داستان براش مهم نباشه. در صورتی که از نظر من بازی در سبک ژاپنی المانی تعریف نمیشه. توی سبک ژاپنی یک بازی خوب ترکیب چندین المان مثله گرافیک، داستان، صداگذاری و ... هستش. یه چیز دیگه ای که قبلا هم گفتم همین بود که غرب به حدی که ازش توقع دارن کار میده بیرون و صرفه جویی میکنه چه در نیرو و چه در وقت و در پول خوبی هم بدست میاره. میدونی به نظر من کارشون بد نیستش. یعنی وقتی که مثلا 12 میلیون نفر منظر یه بازی با گرافیک A هستن و دیگه اگه مثلا گرافیک بازی بشه A+ چه فرقی میکنه؟ همین 12 میلیون بازی رو میخرن و حالا مثلا 1000 نفر اینور یا اونور زیاد تاثیر نداره. ولی اگه قدرت و وقت بیشتری بذارن یعنی هم هزینه ی مالی و هم هزینه ی انسانی کارکنانشون بیشتر هستش. حالا این وسط یکی میاد میگه که بازی خوب بود یکی میگه عالی بود. ولی ژاپن همیشه دنبال بهترین هستش و واسش این مورد که انرژی و هزینه ی بیشتری هدر بده فرقی نمیکنه. میشه گفت این عامل هست که ژاپن رو هنوز در مقابل بازیهای غرب نگه داشته و باعث پیشرفتش شده.
دوست عزیز تمام بازیسازان جهان به فکر پول هستند(مثل تمام مردم عادی:biggrin1:)و داشتن پول و مخاطب در این صنعت بوده است که باعث پیشرفت و بقای آن شده.
اما موضوع مهم اینجاست
1. این پول از کجا بدست می آید؟مسلما از خرید بازیها توسط مخاطبان
2.مخاطبان چه نوع بازیهایی را می خرند؟1.بازیهایی که از نظر کیفیت نسبت به هم سبکهایش برتر باشد. 2.مخاطب از آن سبک محتویات آن خوشش بیاید.3.از نظر محتویات هم با درجه سنی مخاطب هم خوانی داشته بشد.
خب حالا یک سوال پیش می آید.
1.مخاطب (منظور تمام ساکنان جهان) از چه بازیهایی خوشش می آید؟آیا از بازیهای ژاپنی با شخصیت زاپنی که بیشتر داستان حماسی و اساطیری(مثل رستم خودمان)خششان می آید یا بازیی که شخصیت غربی دارد و داستان آن واقعگرایانه یا غربی است؟
جواب سوال گزینه 2 هست زیرا داستان های و سبک هر کشور به درد خود آن کشور می خورد نه تمام جهانیان و بازیهاییی موفق هستند که اولا بیشترین مخاطبان صنعت بازی را پوشش دهند(یعنی غربیها) دوما از شخصیتها بین المللی (بیشتر منظور همون غربیهاست)استفاده کند.
نکته جالب اینجاست که بازیهای موفق ژاپنیها بازیهایی هستند که از شخصیتهای غربی استفاده میکنند مانند سری resident evil و dmc.اما زیباترین چیزی که در داستانهای بازیهای غربی وجود دارد(مد نظر تمام بازیها نیست) به نظر من داستان واقعگرایانه آنهاست مانند سری Gta.

دوست عزیز تمام بازیسازان جهان به فکر پول هستند(مثل تمام مردم عادی:biggrin1:)و داشتن پول و مخاطب در این صنعت بوده است که باعث پیشرفت و بقای آن شده.
اما موضوع مهم اینجاست
1. این پول از کجا بدست می آید؟مسلما از خرید بازیها توسط مخاطبان
2.مخاطبان چه نوع بازیهایی را می خرند؟1.بازیهایی که از نظر کیفیت نسبت به هم سبکهایش برتر باشد. 2.مخاطب از آن سبک محتویات آن خوشش بیاید.3.از نظر محتویات هم با درجه سنی مخاطب هم خوانی داشته بشد.
خب حالا یک سوال پیش می آید.
1.مخاطب (منظور تمام ساکنان جهان) از چه بازیهایی خوشش می آید؟آیا از بازیهای ژاپنی با شخصیت زاپنی که بیشتر داستان حماسی و اساطیری(مثل رستم خودمان)خششان می آید یا بازیی که شخصیت غربی دارد و داستان آن واقعگرایانه یا غربی است؟
جواب سوال گزینه 2 هست زیرا داستان های و سبک هر کشور به درد خود آن کشور می خورد نه تمام جهانیان و بازیهاییی موفق هستند که اولا بیشترین مخاطبان صنعت بازی را پوشش دهند(یعنی غربیها) دوما از شخصیتها بین المللی (بیشتر منظور همون غربیهاست)استفاده کند.
نکته جالب اینجاست که بازیهای موفق ژاپنیها بازیهایی هستند که از شخصیتهای غربی استفاده میکنند مانند سری resident evil و dmc.اما زیباترین چیزی که در داستانهای بازیهای غربی وجود دارد(مد نظر تمام بازیها نیست) به نظر من داستان واقعگرایانه آنهاست مانند سری Gta.
1 . گزینه دیگه هم اضافه کن اونم اینه که هیچ بازی نیست که همه افراد خششون بیاد من خودم به شخصه با بازی های سبک ژاپنی بیشتر حال میکنم تا سبک مسخره غربی بکش برو جلو راستی بازی BIOHAZERD 1,2 پیشینه اصلی این بازی هستن و هیچ شباهتی به بازی های غربی نداشتن بر عکس از شماره 3غرب زدگی شروع شد در این بازی و این بازی رو به نابودی داره پیش میبره یک جای میرسه که همه شما به حرف من میرسید میگین نه ببینید :((

بله درست ميفرماييد. بازي هايي به مانند G.O.W 2 , KZ2 و COD4 و Doom و HL و... تماما داراي داستان هاي واقعي هستند.

اين لوكاست ها ديشب اومده بودن درب خونه ما آب مي خواستن بنده خداها برق ندارند گفتند اگر ادامه پيدا كنه ميرند سرا دست به شورش ميزنند :biggrin1:

دوست من كجاي داستان هاي غربي واقع گرايانه هست؟ بسياري از اين داستان ها يا سانسور هاي شديد ميشند يا اين كه عموما ربط خاصي به غرب پيدا نمي كنند و بيشتر هجوم وحشياني به نظرم شرق زمين هستند كه مرداني دلير از غرب جلويشان مي ايستند و در پايان هم هميشه پيروز ميدان هستند.

مگر غير از اينه ؟
بايد عرض كنم خدمتتون كه در حال حاضر تمام كركتر هايي كه شما در دنياي گيم ميبيني به عنوان پشه فانتزي :biggrin1: خلق نميشوند نمونش همين ماركوس كه بار ها اشاره كردم كم از رستم خودمون نداره ، اون ها هم حماسه درست ميكنند ولي به دليل نداشتن يعني فقدان تاريخ مجبورند به چيز هايي مثل جنگ در آينده مثل Halo 3 بپردازند كه كاملا مشهود هست.

اگر ژاپن به چيز هايي ميپردازه كه شما خوشت نمياد بحث جداست ولي پرداختن به گذشته يعني ژاپني ها دارند به تاريخشون ميپردازند بسياري از فيلم ها مثل امپراطور دريا و... هم برگفته از تاريخ هست و هردنبيلي فيلم نساختن.

ماجرا هم همينجاست وقتي من چيزي رو نداشته باشم ميام خلقش ميكنم و وقتي هم بخوام يك چيزي رو خلق كنم هرجور راحت باشم خلق ميكنم. شخصيت ها در DMC و RE به دليل اين شبيه ژاپني ها نيستند چون اون ها براي خودشون ارزش قائل هستند و ميگند اين اتفاقات در غرب ميوفته.

و درباره فقدان تاريخ هم كه گفتم با مدرك ميتوني جستجو كني در حال حاضر بازي هاي تاريخي در حال ساخته شدن هست بيشتر بازي هاي تاريخي ميپردازه به كشور هاي مختلف از جمله معروف ترينشون در اثر حاضر به AC ميشه اشاره كرد كه كاملا زندگي افراد شرق نشين رو نمايش ميده يا بازي POP كه باز هم ارتباط به شرق داره.

بازي هايي مثل GOW هم با چسبوندن خودشون به يونان سعي دارند بگند داراي هويت هستند.

نه رزیدنت ایول و نه dmc در آمریکا و اروپا رخ نمیده;)و معمولا این بازیها در کشورهای بدبخت و بیچاره ای مثل آفریقای جنوبی اتفاق می افته ازقدیم گفتند هر چی سنگه ماله پای لنگه:(
فقط بازیهایی در غرب و ژاپن اتفاق می افته که یک مشت خون خوار فضایی به کشور شون حمله می کنه و اینها میان کل دنیارو نجات میدند:-"بعدشم کجای داستان cod4 غیر واقعی هست که من ندیم :eek: اینکه بازیسازها میان یک بازی رو به نفع کشور خودشون درست میکنند فکر نکنم بشه بهش گفت سانسور؟این یک چیز کاملا طبیعی هست.
اگه شما مشکل با غربی ها مخصوصا آمریکاییها دارید دلیل نمیشه این رو در پستها تون نشون بدید.
و در جواب دوست عزیز جناب vivanred باید بگم که مهم اکثریت مصرف کنندگان بازی هست که غربیها هستند نه من و شما که بازیها رو به صٌورت کپی غیر مجاز میخریم در نتیجه بازیسازها باید نیاز اکثریت مصرف کنندگان را تامین کنند نه من و شما.

آخرین ویرایش:
به نظرم بازی های ژاپنی بهتر از بازی های غربی هستند.حتی زمانی که بازی سازهای ژاپنی قصد ساخت بازی به سبک غربی رو دارند.البته این نظر منه.
صد البته نباید نباید فراموش کنیم که بازی علاوه بر داستان یه نوع سرگرمی هم به حساب میاد.فرضا بازی هایی مثل فوتبال یا تنیس! موفقیت نیتندو در عرضه بازی های سرگرمی رو نمیشه نادیده گرفت.همیشه شرکت نیتندو و سگا رو دوست داشتم.چون معمولا تو این قضیه موفق هستند.
شاید با یه مثال بشه گفت یه فیلم هنری ارزش زیادی داره ولی فیلم های مردم پسند فروش بیشتری دارند.و صد البته شاید هم این مثال تا حدودی از قضیه دوره.

آخرین ویرایش:
یه نکته ای که اول مطرح شده بود بحث هنر بازیسازی بود. من یه توضیح از خودم بدم و بعد نظر خودم رو بگم.
یک هنر جدید وقتی مطرح میشه که به هنرهای قبلی چیزی اضافه بشه که نشه ازش گذشت مثلا سینما یک هنر متفاوت با تئاتره به این دلیل که نقش کارگردان متفاوت با کارگردان تئاتره، شما از تاثیر صدابرداری و صدا گذاری نمیتونید بگذرید، دوربین و فیلم برداری یه چیز جدیده و ....
حالا بریم سراغ گیم، اگه ما بخوایم گیم رو یه هنر حساب کنیم باید ببینیم چه چیزی داره به نزدیک ترین هنر به اون که سینماست اضافه میکنه! قطعا گرافیک عالی و صداگذاری فوق العاده اونقدر تفاوت ندارند که گیم رو به عنوان یه هنر جدید مطرح کنن. چیزی که میتونه اونو به عنوان یه هنر مطرح کنه اینتراکتیو بودن بازیه که انصافا کمپانی های ژاپنی تو این قضیه خیلی پیشتر از غربی ها هستن. wii خودش یه ابزار برای این قضیس و یا مثلا یه بازی مثل loco roco یا حتی no more hero .
جمع بندی: اگر راهی وجود داشته باشه که گیم رو به عنوان یه هنر بتونه مطرح کنه راهی هست که تا حالا بیشتر توسط ژاپنی ها پیموده شده نه راهی که غربی ها به سرعت دارن توش پیش میرن و عده ای از ژاپنی ها رو هم دارن با خودشون میبرن.

در جواب دوست عزیز جناب vivanred باید بگم که مهم اکثریت مصرف کنندگان بازی هست که غربیها هستند نه من و شما که بازیها رو به صٌورت کپی غیر مجاز میخریم در نتیجه بازیسازها باید نیاز اکثریت مصرف کنندگان را تامین کنند نه من و شما.
دوست من شاید اون موقع که 2-15 سال داشتم این کارو میکردم اما الان دیگه من یک ORGINAL خرم دیگه بازی کپی مصرف نمیکنم الان هم دارم آماده میشم که با کامپیوتر هم که نرم افزار های کپی داره برخورد کنم و اون هم ORGINAL کنم که دیگه حقی از سازنده های که رنج میکشن برای ساخت بازی یا نرم افزار رو نخورم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or