ولي آيا اين درست است كه مثلا همان Mario قديم رو با ديد ديگر صد بار تكرار كنيم؟؟؟ تكرار...تكرار و تكرار ...
احسنت به شما! :cheesygri با همین یه حرف نشون دادی که کاملا به اوضاع مسلطی! [البته میدونم نظر شخصی ـه].
ولي متاسفانه صنعت ژاپن همچنان عقب مانده.
از اون لحاظ؟
در كل صنعت بازي با بازيهاي بلند پروازانه به نظر من يك هنر حساب ميشه نه بازيهايي كه سالها قبل رويه كسنولهاي قديمي ميرفتيم ولي حالا با رنگ و لعاب جديدتر بازي ميكنيم.
این یه حرف رو من کاملا قبول دارم...
یه مثال کوچولو: همه میدونن
Halo 3 واقعا جهش بزرگی بود نسبت به Halo 2. چه از گرافیک گرفته تا Gameplay و زاویه دید و رنگ آمیزی و و و... . کاملا میشد حس کرد که داری با یه کنسول نسل جدید یک Halo نسل جدید بازی میکنی. لبریز از نوآوری!
مثال های دیگه زیاد هستن اما چون اسم بردنشون گناه کبیره حساب میشه و ماه محرمه زشته که اسم ببریم؛ You-Know-Who.
پ.ن: Halo فقط و فقط یه مثال بود عصبانی نشید.
پ.ن.2: بله شاهد بودیم
Little Big Planet هم که یکی از هنری ترین بازی های چند وقت پیش بود از نظر گیمر های ایرانی با چه صفاتی مورد عنایت قرار گرفت (کارتون؟ بچه بازی؟). مشکل هنر نیست.
-------------------------
اگه میخواین انتقاد کنید بگردید دوتا دلیل درست حسابی بیارید، که چرا مثلا برای Wii هیچ بازی 3rd Party خوب (به استثنای چندتا انگشت شمار) نمیاد؟ چرا فقط بازی های خود نینتندو روی Wii جواب میدن؟ چرا Super Smash Brothers Brawl با دسته های کلاسیک GameCube بیشتر حال میده تا با دسته های خود Wii ؟ چرا اینقدر Attach rate ـه Wii نسبت به بقیه کنسول ها پایین تره؟ حالا هی بشینید بگید Wii مثل IMAX میمونه (!) و یا بدتر دست بذارید روی یکی از متفاوترین بازی Wii که تا حالا اومده...
-------------------------
یه چیز دیگه راجع به DS، واقعا یه نفر اگه فقط "بازی های خوب" مد نظرش باشه ، بین DS و PSP کدوم رو انتخاب میکنه ؟! طرفدارای PSP ناراحت نشن ولی واقعا بعد Chains of Olympus چه بازی درست و حسابی دیگه واسه PSP اومده؟ توی این همه لیست بهترین بازی های 2008 از سایت های مختلف چندتا بازی PSP "کاندید" شدن؟ خب حتما یه جا میلنگه دیگه...
PSP از خیلی جهات از DS بهتره، اما واقعا بازیهای خوبش در حد سخت افزارش هستن؟ اصلا سرگرم کنندن؟ معلومه که نه.
نظر شخصی من راجع به PSP.
---------------------------
و گرنه استفاده از UE 3.0 و شوتر ساختن من که هنری توش نمیبینم.همین الانش هم بازیهای ژاپنی هم سطح بازیهای دیگه دارن جلو میرن
ممنون خیلی خلاصه و عالی بود!
-----------------------------
پ.ن: Keep Head-shoting.