کپکام، نگران از بازی‌های غربی

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
resi51b.jpg

شرکت کپکام و یا بهتر است بگوییم، Jun Takeuchi، سازنده Rsei 5، نگرانی خود را از بازی‌سازان و عناوینی غربی بدین گونه ابراز کرده است:

" من در مورد تصمیمات اخیر بازیسازان غربی اندکی نگران هستم زیرا که آن‌ها اکنون ژاپن را مورد هدف قرار داده‌اند. در واقع ژاپن تنها بازار بزرگ دنیاست [که هنوز سبک و سیاق قدیم خود را حفظ کرده است]. واقعیت این است که استدیو‌های غربی در حال ساخت بازی‌های بزرگی هستند و قصد دارند که همچنان نیز به کار خود ادامه دهند".

او ادامه داد:" به نظر من این اصلا شایسته نیست که ببینیم بازیسازان ژاپنی، عناوینی می‌سازند که مردم ژاپن نمی‌توانند از آن لذت ببرند".

" و اما... سال 2009 سرانجام بازی Resident Evil 5 را به خود می‌بیند و همچنین در این سال ما به مرحله بعدی صعود کرده و به سراغ پروژه بعدی خود می‌رویم. ما هنوز نگفته‌ایم که کپکام برای سال 2009 چه چیزی در چنته دارد و بزودی شما را سورپرایز خواهیم کرد".

Source

ولي آيا اين درست است كه مثلا همان Mario قديم رو با ديد ديگر صد بار تكرار كنيم؟؟؟ تكرار...تكرار و تكرار ...
احسنت به شما! :cheesygri با همین یه حرف نشون دادی که کاملا به اوضاع مسلطی! [البته میدونم نظر شخصی ـه].
ولي متاسفانه صنعت ژاپن همچنان عقب مانده.
از اون لحاظ؟
در كل صنعت بازي با بازيهاي بلند پروازانه به نظر من يك هنر حساب ميشه نه بازيهايي كه سالها قبل رويه كسنولهاي قديمي ميرفتيم ولي حالا با رنگ و لعاب جديدتر بازي ميكنيم.

این یه حرف رو من کاملا قبول دارم...

یه مثال کوچولو: همه میدونن Halo 3 واقعا جهش بزرگی بود نسبت به Halo 2. چه از گرافیک گرفته تا Gameplay و زاویه دید و رنگ آمیزی و و و... . کاملا میشد حس کرد که داری با یه کنسول نسل جدید یک Halo نسل جدید بازی میکنی. لبریز از نوآوری!

مثال های دیگه زیاد هستن اما چون اسم بردنشون گناه کبیره حساب میشه و ماه محرمه زشته که اسم ببریم؛ You-Know-Who.

پ.ن: Halo فقط و فقط یه مثال بود عصبانی نشید.

پ.ن.2: بله شاهد بودیم Little Big Planet هم که یکی از هنری ترین بازی های چند وقت پیش بود از نظر گیمر های ایرانی با چه صفاتی مورد عنایت قرار گرفت (کارتون؟ بچه بازی؟). مشکل هنر نیست.

-------------------------
اگه میخواین انتقاد کنید بگردید دوتا دلیل درست حسابی بیارید، که چرا مثلا برای Wii هیچ بازی 3rd Party خوب (به استثنای چندتا انگشت شمار) نمیاد؟ چرا فقط بازی های خود نینتندو روی Wii جواب میدن؟ چرا Super Smash Brothers Brawl با دسته های کلاسیک GameCube بیشتر حال میده تا با دسته های خود Wii ؟ چرا اینقدر Attach rate ـه Wii نسبت به بقیه کنسول ها پایین تره؟ حالا هی بشینید بگید Wii مثل IMAX میمونه (!) و یا بدتر دست بذارید روی یکی از متفاوترین بازی Wii که تا حالا اومده...

-------------------------
یه چیز دیگه راجع به DS، واقعا یه نفر اگه فقط "بازی های خوب" مد نظرش باشه ، بین DS و PSP کدوم رو انتخاب میکنه ؟! طرفدارای PSP ناراحت نشن ولی واقعا بعد Chains of Olympus چه بازی درست و حسابی دیگه واسه PSP اومده؟ توی این همه لیست بهترین بازی های 2008 از سایت های مختلف چندتا بازی PSP "کاندید" شدن؟ خب حتما یه جا میلنگه دیگه...

PSP از خیلی جهات از DS بهتره، اما واقعا بازیهای خوبش در حد سخت افزارش هستن؟ اصلا سرگرم کنندن؟ معلومه که نه. نظر شخصی من راجع به PSP.

---------------------------

و گرنه استفاده از UE 3.0 و شوتر ساختن من که هنری توش نمیبینم.همین الانش هم بازیهای ژاپنی هم سطح بازیهای دیگه دارن جلو میرن

ممنون خیلی خلاصه و عالی بود!

-----------------------------

پ.ن: Keep Head-shoting.

ولي متاسفانه صنعت ژاپن همچنان عقب مانده.
میشه بگین طی کدوم تحقیق به این نتیجه ی انقلابی دست یافتید؟ ژاپن از خیلی لحاظ توی گیم پیشرفت کم نظیری داشته. به نظر من پیشرفت در گیم نباید باعث از بین رفتن آداب اصلی گیم توی اون کشور بشه. نه نمیخوام حرفای تکراری بزنم. بازی های ژاپنی خیلی عالی هستند چونکه هم شکل و سبک اصلی ژاپنی بودنشون رو حفظ کردن و هم اینکه از خیلی جهات در بازار جهان عقب نموندن. الان شما خودتون نگاه کنید. کدوم بازی بود که جهان رو با نسل جدید ترکوند؟ MGS4 درسته؟ خب کجایی هستش؟ ژاپنی... حالا به نظر شما ژاپن که چنین قدرتی یکی از کاراش هست عقب مونده؟ تیکن رو نگاه کن... عقب مونده؟؟؟ Final Fantasyو... همه نتیجه ی خالقان ژاپنی و صنعت گیم ژاپن هست. درسته که ژاپن از برخی لحاظ به پای کشورهای غربی نمیرسه ولی خب نباید فراموش کرد که غرب قبل از ژاپن دست به کار شد برای این صنعت و ژاپن با تاخیری که نسبت به غرب داشت بسیار بسیار خوب خودش رو نشون داد. حتی سبک JRPG در ژاپن متولد شد که الان میلیونها طرفدار داره ولی خب... CRPG به نظرم همچنان کمی جلوتر هستش. همه ی اینها نظر من بود.

کی گفته اینو؟:confused:
وقتي كلا ملاك رو گزاشتيد روي گرافيك ديگه معلوم كه Wii و امثالهم دستگاه هاي بچگانه و مسخره اي هستند.

بازي هايي كه براي آدم بزرگ هاست كه يك اره داشته باشه يا تفنگ بگيره دستش همين طور تير اندازي كنه.

اوج ايده رو ميشه تو اين بازي ها پي برد.

-------------------

ديگه الان همه پذيرفتن صنعت گيم به گرافيك نيست وگرنه يك بازي مثل Crysis الان بايد فروشش از 8 ميليون هم ميگذشت و امتياز هاش هم همه 10 مي بود.

------------------------------

سازندگان ژاپني هم معتقد نيستند ژاپن در صنعت گيم عقب هست بلكه معتقدن بازي هاي ژاپني به مزاج خيلي از بازي كنان غربي كه بازار فروش بسياري دارند خوش نمياد.

كه حرف اشتباهي هم نيست ، وگرنه در حال حاضر از لحاظ غني بودن و نوآوري بازي هاي ژاپن به نظرم حرف اول ميزنه.

وقتي كلا ملاك رو گزاشتيد روي گرافيك ديگه معلوم كه Wii و امثالهم دستگاه هاي بچگانه و مسخره اي هستند.

بازي هايي كه براي آدم بزرگ هاست كه يك اره داشته باشه يا تفنگ بگيره دستش همين طور تير اندازي كنه.

اوج ايده رو ميشه تو اين بازي ها پي برد.

-------------------

ديگه الان همه پذيرفتن صنعت گيم به گرافيك نيست وگرنه يك بازي مثل Crysis الان بايد فروشش از 8 ميليون هم ميگذشت و امتياز هاش هم همه 10 مي بود.

------------------------------

سازندگان ژاپني هم معتقد نيستند ژاپن در صنعت گيم عقب هست بلكه معتقدن بازي هاي ژاپني به مزاج خيلي از بازي كنان غربي كه بازار فروش بسياري دارند خوش نمياد.

كه حرف اشتباهي هم نيست ، وگرنه در حال حاضر از لحاظ غني بودن و نوآوري بازي هاي ژاپن به نظرم حرف اول ميزنه.

میثم جان فکر میکنم توم مثل میلاد از جمله ی کوتاه من برداشت اشتباه کردی !
من گفتم کی اینو گفته یعنی کی توی این انجمن گفته که ژاپن عقب ماندس ...
گرفتی حالا چی شد ؟ :دی

پست قبلی من این بود .

ژاپنی ها یه ذوق و خلاقیت خاصی دارن که وارد هر رشته ای بشن به موفقیتشون منجر میشه. الان با وجود کنسول های قدرتمندی مثل 360 , PS3 که انتظارات مردم رو از بازیها و به خصوص گرافیک بالابرده ساخت بازی با اون سبک خاص ژاپنی مانند(نه بچه گانه) که بتونه طرفدارای خودشو جذب کنه هنر میخواد. که میبینیم ژاپنی ها دارن با ds و wii این کارو میکنن. اونا بیشتر روی داستان کار میکنن. روی اسطوره ها کار میکنن. روی زنده نگه داشتن سبک خاص خودشون کار میکنن. این خودش یه هنره که بتونن تمام انتظارات بازی کننده ها رو با داستان و گیم پلی ارضا کنن نه با گرافیک روی چیزهای دیگه سرپوش بزارن و بخوان نقاط ضعفشونو پنهان کنن. الان داریم میبینیم در شرایطی که فروش PSP بیشترین افت رو داشته DS همچنان به رشد فروشش ادامه میده .... چرا مردم طرف این بازار میرن؟ چرا مردم بازی های بچه گانه(که به نظر من نمیشه گفت بچه گانه) رو ترجیح میدن؟

ژاپنی ها نه تنها توی گیم بلکه تو همه چیز استادن(نخواستم بگم خدان) ... خودشون میدونن باید چیکار کنن و همیشه بهترین کارو انجام میدن.

ژاپنیا تو صنعت گیم همیشه جزو پیشروها بودن ولی الان چند سالیه مثل قدیم حرف اول و آخرو نمیزنن یه نمونش بازیه MGS4 که خیلی بازی زیبایی بود چندتا جایزه برد بعضیا به عنوان بهترین بازی سال انتخابش کردن ولی فروشش در مقایسه با این همه عنوان و جایزه رقم خیلی جالبی نیست به خصوص تو امریکا و اروپا نه اینکه منظورم این باشه که فروشش خوب نبوده منظورم اینه که در مقایسه با اون همه مدال و جایزه و عنوان بهترین بازیه سالو و فلان و چنان باید فروش خیلی بیشتری میکرد.
میدونید خیلیا دیگه با قهرمان پردازیای ژاپنی حال نمیکنن یا چیزایی که واسه ژاپنیا جالبه مثلا تو همین متال گیر خیلیا از اینکه اسنیک وسط میدون جنگ تمام عیار یه بشکه معلوم نیست از کجاش در میاره میکشه رو سرش حال نمیکنن یا اینکه توی یه جا یارو میبینتش تعجب میکنه و بعد چندثانیه همه چیو فراموش میکنه به اینا میگن ژاپنی بازی به نظرم ژاپنیا دیگه تو ژاپنی بازی افراط کردن وقتشه که یکم تحول ایجاد کنن.
راجب wii و ds نمیدونم واقعا چی بگم ولی خیلی از گیمرهای غیر حرفه ای با مینی گیم حال میکنن بازیای این دوتا کنسول به جای گیم بیشتر مینی گیمه و جنبه سرگرمیش به همه چبز ترجیح داده شده ولی خب خیلیا حال میکنن ولی هیچ وقت هیچ گیمر واقعی رو ندیدم که wii و ds رو جدی گرفته باشه.
اینا همش نظرات شخصی بود اگه با نظرات شما مخالف بود ببخشید.

میثم جان فکر میکنم توم مثل میلاد از جمله ی کوتاه من برداشت اشتباه کردی !
من گفتم کی اینو گفته یعنی کی توی این انجمن گفته که ژاپن عقب ماندس ...
گرفتی حالا چی شد ؟ :biggrin1:

پست قبلی من این بود .
نه بابا اون كه گرفتم ، من منظورم اون دوستمون بود كه ميگفت بازي هاي Wii , DS رو بايد با بازي هاي دستگاه هاي كازينو مقايسه كرد!!!

ژاپنی ها نه تنها توی گیم بلکه تو همه چیز استادن(نخواستم بگم خدان) ... خودشون میدونن باید چیکار کنن و همیشه بهترین کارو انجام میدن.
دقيقا الان بازي هاي ژاپني يكي از غني ترين داستان ها ها بين جهان رو دارند. الان داستان هاي سري FF كه بدترينشون با بهترين داستان هاي غرب غير قابل مقايسه است و داستان سري MGS كه ديگه معرف حضور هست.

از لحاظ گيم پلي هم درست بيشتر ژاپن به JRPG خطم ميشوند.

ولي همين RE4 از ژاپن برخواست و حالا بازي هاي بزرگي مثل G.O.W 2 و DS با بهره گيري از اين بازي تونستن سري تو سر ها در بيارن.

واقعا RE4 شوتر سوم شخص رو دگرگون كرد.

بهترين عنوان هاي ترسناك جهان هم مثل RE و SH از ژاپن سر چشمه گرفتن ، بازي هاي جنگي مثل GOW و DMC هم براي ژاپن هستند.

و هزاران كار ديگه ، كه با يك حساب سر انگشتي ميبينيم سطح فني و علمي ژاپن خيلي بالاست.

حالا ممكن بعضي از سبك هاي اصلي اين كشور به مزاج بعضي ها خوش نياد ولي Wii كنسولي هست كه دريچه تازه به دنياي بازي ها رو باز كرده.

بهترين عنوان هاي ترسناك جهان هم مثل RE و SH از ژاپن سر چشمه گرفتن ، بازي هاي جنگي مثل GOW و DMC هم براي ژاپن هستند.

البته GOW ژاپنی نیست... سازندش استودیو Santa Monica ـه

خودم طرفدار بازیهای ژاپنی هستم و بیشتر به سلیقم میخوره اما متاسفانه تو این نسل اکثراً اصالتشون رو از دست دادن و با بازیهای غربی تفاوت چندانی ندارن
یادش به خیر زمان PS2 بازی های ژاپنی غوغا میکردند اما حالا...

من یک سوال برام پیش اومد..........
فرق بین بازی های آمریکایی و ژاپنی چیه که انقدر روش تعصب دارن؟؟؟!!!
منظورشون از فراموش شدن سنت چیه؟؟؟

دقيقا الان بازي هاي ژاپني يكي از غني ترين داستان ها ها بين جهان رو دارند. الان داستان هاي سري FF كه بدترينشون با بهترين داستان هاي غرب غير قابل مقايسه است و داستان سري MGS كه ديگه معرف حضور هست.
خودم طرفدار بازیهای ژاپنی هستم و بیشتر به سلیقم میخوره اما متاسفانه تو این نسل اکثراً اصالتشون رو از دست دادن و با بازیهای غربی تفاوت چندانی ندارن
یادش به خیر زمان PS2 بازی های ژاپنی غوغا میکردند اما حالا...
منم فکر میکنم تا چندی قبل مثلا تا همین 3 سال پیش داستانهایه بازیهای ژاپنی خیلی اصیل جلو میرفتن
مثلا DMC خودمون
ولی متاسفانه داره جریان راه رفتنه کبک پیش میاد
ژاپنی ها اومدن به غرب نزدیک بشن دارن هم اصالتشون رو از دست میدن هم به جای اکشن تر
شدنه داستان اونها رو به کمدی نزدیک میکنن
ای کاش به سیاق خودشون ادامه بدن و کاری به جاهایه دیگه نداشته باشن

من یک سوال برام پیش اومد..........
فرق بین بازی های آمریکایی و ژاپنی چیه که انقدر روش تعصب دارن؟؟؟!!!
منظورشون از فراموش شدن سنت چیه؟؟؟
ببین به نظر من یکی از مشخصات بازیهای غربی اهمیتشون به سکس هستش. اگه نگاه کنی توی بازیهای غربی که برای سنین بالا درست میشه غیر ممکنه بخشی از طراحی کارکتر زن به سکسی بودن و لباس های سکسیش اختصاص داده نشه. اینجوری جذابیت کارکتر برای بازیکن بیشتر میشه و بیشتر جذب میشن و از طرف دیگه به نظر من این خیلی مسخره هستش. آخه فکرش رو بکن مثلا تو میخوای بری جنگ و بعد با شورت و ... بری. خب کمی مسخره به نظر میرسه دیگه. الان توی تک تک بازیهای کوجیما هم توی چند سال اخیر روند غربی شدن رو کاملا میشه حس کرد و نمونش همون MGS3 و لباس جالبی که EVA به تن داشتش. از طرفی غولهای بازیسازی دیگه هم ازین قائده پیروی میکنن. مثلا همین Square Enix توی FF X لباس کارکتر Yuna یه لباس کاملا سنتی با کمی چیزهای فانتازی بود که جذابش کنه ولی توی همون قسمتش بعدش که FF X-2 بودش روی همون کارکتر لباسش رو نگاه کن تا کاملا متوجه ی منظورم بشی. در کل یکی از مشخصات اصلی غربی شدن به نظر من این میتونه باشه. خود کوجیما هم توی اون مصاحبه گفته بود که عوامل زیادی رو پیدا کرده که باعث پیشرفت بازی در غرب میشه پس مطمئنا یکی یا دو تا مورد نمیتونه باشه.

تو این نسل اکثراً اصالتشون رو از دست دادن و با بازیهای غربی تفاوت چندانی ندارن
این سخن تایید میشه ... یه زمانی Ocarina of time رو بازی میکردیم که هر کسی رو تو غرق خودش میکرد... چرا؟ >این بازی رو شیگورو میاموتو تماما از روی رویاهای کودکی ـش و آرزو هایی که داشته و بازی ها و سنت های ژاپنی ساخت و با تمام دل و جون روی اون وقت گذاشت. هنوزم میشه تو بازیهای میاموتو اینو حس کرد اما با درجه ی ضعیف تر...
نمونه یکی از بازیهای جدید ژاپنی Tales of Vesperia هست که میبینیم حس و حال ژاپنی مانندشو داره اما با تدخیل و درجه ای پایین تر.
بازی های ژاپنی دارای روح ژاپنی اند و همونطور که گفتم ژاپنی وارد هر عرصه ای بشن با تمام وجود روش وقت میزارن ... فقط کافیه یه نگاه به تاریخچه ی ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم بندازین.(از بحث خارج نشم)

این سخن تایید میشه ... یه زمانی Ocarina of time رو بازی میکردیم که هر کسی رو تو غرق خودش میکرد... چرا؟ >این بازی رو شیگورو میاموتو تماما از روی رویاهای کودکی ـش و آرزو هایی که داشته و بازی ها و سنت های ژاپنی ساخت و با تمام دل و جون روی اون وقت گذاشت. هنوزم میشه تو بازیهای میاموتو اینو حس کرد اما با درجه ی ضعیف تر...
نمونه یکی از بازیهای جدید ژاپنی Tales of Vesperia هست که میبینیم حس و حال ژاپنی مانندشو داره اما با تدخیل و درجه ای پایین تر.
بازی های ژاپنی دارای روح ژاپنی اند و همونطور که گفتم ژاپنی وارد هر عرصه ای بشن با تمام وجود روش وقت میزارن ... فقط کافیه یه نگاه به تاریخچه ی ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم بندازین.(از بحث خارج نشم)
حرفت رو کاملا قبول دارم دوسته من. میدونی مشکل چیه؟ اینکه الان همه فقط فکر پول و سود بیشتر هستن و قابل درد هم هستش. بخاطر رکود مالی الان همه دارن همه ی سعی خودشون رو میکنن که مخاطب بیشتری جذب کنن و این مخاطبها رو بیشتر توی غرب دیدن. به خاطر اینکه دنبال پول بیشتر هستن توجه کمتری به محتوای صورت میگیره و چیزی رو میسازن که ملت میخوان ببینن و دیگه دنبال چیزی نمیرن که فراتر از خواسته ی مردم باشه. در واقع میشه گفت هدف اینجوری تعریف میشه که تلاش کمتر و سود بیشتر داشته باشه. البته این چیزی هست که من فکر میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or