کپکام، نگران از بازی‌های غربی

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
resi51b.jpg

شرکت کپکام و یا بهتر است بگوییم، Jun Takeuchi، سازنده Rsei 5، نگرانی خود را از بازی‌سازان و عناوینی غربی بدین گونه ابراز کرده است:

" من در مورد تصمیمات اخیر بازیسازان غربی اندکی نگران هستم زیرا که آن‌ها اکنون ژاپن را مورد هدف قرار داده‌اند. در واقع ژاپن تنها بازار بزرگ دنیاست [که هنوز سبک و سیاق قدیم خود را حفظ کرده است]. واقعیت این است که استدیو‌های غربی در حال ساخت بازی‌های بزرگی هستند و قصد دارند که همچنان نیز به کار خود ادامه دهند".

او ادامه داد:" به نظر من این اصلا شایسته نیست که ببینیم بازیسازان ژاپنی، عناوینی می‌سازند که مردم ژاپن نمی‌توانند از آن لذت ببرند".

" و اما... سال 2009 سرانجام بازی Resident Evil 5 را به خود می‌بیند و همچنین در این سال ما به مرحله بعدی صعود کرده و به سراغ پروژه بعدی خود می‌رویم. ما هنوز نگفته‌ایم که کپکام برای سال 2009 چه چیزی در چنته دارد و بزودی شما را سورپرایز خواهیم کرد".

Source

صنعت بازي با بازيهاي بزرگ كم كم داره به عنوان يك هنر بين مردم جا مي افته .كه اين آرزوي بزرگ بازيسازان بود.
اين در حالي هست كه بازار ‍ژاپن با بازيهاي بچه گانه و ساده قصد داره تو اين صنعت پيشروي كنه.
به نظر من كنسولهايي مانند Wii و DS تنها عامل بازدارنده صنعت بازي به عنوان يك هنر هستند .بازيهاي عرضه شده رويه اين كنسولها سبك قديم و بسيار بچه گانه است كه باعث ميشه خيلي ها صنعت بازي رو هنر ندونند.

از اون طرف بازيهايي مانند Heavy Rain و Alan Wake هر روز پنجره هاي جديدي رو براي پيشرفت اين صنعت بازي ميكنند.
ولي متاسفانه صنعت ژاپن همچنان عقب مانده.

نظر شخصي بود.;)

صنعت بازي با بازيهاي بزرگ كم كم داره به عنوان يك هنر بين مردم جا مي افته .كه اين آرزوي بزرگ بازيسازان بود.
اين در حالي هست كه بازار ‍ژاپن با بازيهاي بچه گانه و ساده قصد داره تو اين صنعت پيشروي كنه.
به نظر من كنسولهايي مانند Wii و DS تنها عامل بازدارنده صنعت بازي به عنوان يك هنر هستند .بازيهاي عرضه شده رويه اين كنسولها سبك قديم و بسيار بچه گانه است كه باعث ميشه خيلي ها صنعت بازي رو هنر ندونند.

از اون طرف بازيهايي مانند Heavy Rain و Alan Wake هر روز پنجره هاي جديدي رو براي پيشرفت اين صنعت بازي ميكنند.

نظر شخصي بود.;)
okتایید میشه -ولی بازم WiiوDSتو نستن با گرافیک بچه گانشون گیم پلی های متفاوتی رو نشون بدند
و فقط ژاپنی ها نیستند که با این نوع کنسول ها حال میکنند و فروش فوق العاده ای تو امریکا هم داشته
البته بازم نظر شخصیه-اگه DSوWiiیکمی تو گرا فیک از حد نمیگزروندند و گرافیک نسل های قبل رو انتخاب
نمیکردند 100%فروششون چند صد برابر میشد-البته بازم گیم پلیشون
در همون حد هست و به نظر من عمرا باwiiنمیشه بازی های بزرگی رو بازی کرد
همونsuperماریو حد نهایتش بود-

منم با دو پست بالایی موافقم
اصلا چه معنی داره یه گیمر جلو wii وایسه قر بده و ورجه وورجه کنه؟
یکی از پنجره ای جایی ببینه نمیگه طرف خله؟

okتایید میشه -ولی بازم WiiوDSتو نستن با گرافیک بچه گانشون گیم پلی های متفاوتی رو نشون بدند
و فقط ژاپنی ها نیستند که با این نوع کنسول ها حال میکنند و فروش فوق العاده ای تو امریکا هم داشته
البته بازم نظر شخصیه-اگه DSوWiiیکمی تو گرا فیک از حد نمیگزروندند و گرافیک نسل های قبل رو انتخاب
نمیکردند 100%فروششون چند صد برابر میشد-البته بازم گیم پلیشون
در همون حد هست و به نظر من عمرا باwiiنمیشه بازی های بزرگی رو بازی کرد
همونsuperماریو حد نهایتش بود-

رضا من راجع به فروش چيزي نگفتم اتفاقا هيمن هم يك نكته هست .وقتي يك بازي با خرج كم براي Wii يا DS عرضه ميشه و فروش بالايي ميكنه همين باعث ميشه يك شركتي كه كلي روي يك بازي سرمايه گذاري كرده گاهي فروشش با همون بازي كم خرج و ساده برابري كنه اين در حالي هست كه تفاوت ارزشي اونها زمين تا آسمون فرق ميكنه.

به نظر من اين گونه بازيها رو بايد در رديف بازيهاي دستگاههاي بازي تويه كازينو ها مقايسه كرد.

ديويد كيج يك جزوه 2000 صفحه در مورد صنعت بازي داره كه گفته بود صنعت بازي از بعضي ها سوال ميكردم بيشتر ها ميگفتند بچه بازي هست و وقت اين كار رو ندارند. اين در حالي هست كه براي سينما خيلي وقت ميگذارند.

در كل صنعت بازي با بازيهاي بلند پروازانه به نظر من يك هنر حساب ميشه نه بازيهايي كه سالها قبل رويه كسنولهاي قديمي ميرفتيم ولي حالا با رنگ و لعاب جديدتر بازي ميكنيم.

به نظر من كنسولهايي مانند Wii و DS تنها عامل بازدارنده صنعت بازي به عنوان يك هنر هستند .
این حرف اصلآ درست نیست. من خودم معروف هستم به آنتی نینتندو :دی ولی حقیقت اینه که صنعت بازیسازی در چند جهت باید پیشرفت بکنه که یکی از اونها نحوه کنترل بازیها و نوع درگیری بازیکن با بازیها هست که کنسولهای نینتندو همیشه توی این مورد اول بودن. همین الآن به احتمال 90% توی نسل بعد سونی و مایکروسافت هم به فکر کنترلی شبیه Wii میفتن (حالا در کمترین حالت یه چیزی شبیه sixaxis ولی با کارایی خیلی بیشتر) و در کنارش اگه PSP2 ای هم در کار باشه احتمالش واقعآ زیاده که مثل DS صفحه لمسی داشته باشه.
نینتندو اتفاقآ سهم خیلی بزرگی توی جلو بردن صنعت بازی داشته. هنری که فقط جمعیت مثلآ 14 تا 30 ساله طرفش برن نمیشه اسمش رو هنر کامل گذاشت. نینتندو یه کاری کرده که از بچه 6 ساله تا پیرمرد و پیرزن 90 ساله از کنسولهاش استفاده میکنن ! (چیزی که من اصلآ ازش خوشم نمیاد ولی بالاخره هر هنری نیاز به محبوب شدن داره و افزایش مخاطب هم به محبوبیت هنری بازیسازی کمک میکنه.)
حالا اینجا هم مثل هر هنری دیگه ای , آدم حرفه ای وجود داره و آدم آماتور . مثل هنر سینما که حرفه ای ها میشین تحلیل میکنن و از هر دوره ای چندین و چند فیلم میبینن و روش تفکر میکنن , اینجا هم حرفه ای ها بازیهای مخصوص خودشون رو دارن و کنسولهای نینتندو کمتر به دردشون میخوره.

این حرف اصلآ درست نیست. من خودم معروف هستم به آنتی نینتندو :دی ولی حقیقت اینه که صنعت بازیسازی در چند جهت باید پیشرفت بکنه که یکی از اونها نحوه کنترل بازیها و نوع درگیری بازیکن با بازیها هست که کنسولهای نینتندو همیشه توی این مورد اول بودن. همین الآن به احتمال 90% توی نسل بعد سونی و مایکروسافت هم به فکر کنترلی شبیه Wii میفتن (حالا در کمترین حالت یه چیزی شبیه sixaxis ولی با کارایی خیلی بیشتر) و در کنارش اگه PSP2 ای هم در کار باشه احتمالش واقعآ زیاده که مثل DS صفحه لمسی داشته باشه.
نینتندو اتفاقآ سهم خیلی بزرگی توی جلو بردن صنعت بازی داشته. هنری که فقط جمعیت مثلآ 14 تا 30 ساله طرفش برن نمیشه اسمش رو هنر کامل گذاشت. نینتندو یه کاری کرده که از بچه 6 ساله تا پیرمرد و پیرزن 90 ساله از کنسولهاش استفاده میکنن ! (چیزی که من اصلآ ازش خوشم نمیاد ولی بالاخره هر هنری نیاز به محبوب شدن داره و افزایش مخاطب هم به محبوبیت هنری بازیسازی کمک میکنه.)
حالا اینجا هم مثل هر هنری دیگه ای , آدم حرفه ای وجود داره و آدم آماتور . مثل هنر سینما که حرفه ای ها میشین تحلیل میکنن و از هر دوره ای چندین و چند فیلم میبینن و روش تفکر میکنن , اینجا هم حرفه ای ها بازیهای مخصوص خودشون رو دارن و کنسولهای نینتندو کمتر به دردشون میخوره.

حرف شما درست ولي به اين قضيه بايد از دو بعد نگاه كرد پيشبرد صنعت بازي به عنوان يك هنر ... درست مثل يك فيلم پرمايه... بعد ديگر همه گير كردن آن و اين دو باهم فرق ميكنند.

كنترل جديد و ... Wii اگه بخواهيم با سينما مقايسه كنيم مانند سينما ايماكس ميمونه كه فقط ديد تغير كرده ولي آيا درون مايه آنها هم همينطوره؟

ولي آيا اين درست است كه مثلا همان Mario قديم رو با ديد ديگر صد بار تكرار كنيم؟؟؟ تكرار...تكرار و تكرار ... اين حالت براي يك فرد سن پايين ممكنه گاهي به چشم نياد ولي آيا اون فرد مستحق تكرار هست؟
همين Capcom با عرضه MegaMan يك كار اشتباه كرد ... بازيها هروز به نو شدن سوق پيدا ميكنند و حال Capcom بازي Megaman رو بدون هيچ تغيري براي كنسولها نسل جديد عرضه كرد.

يا شركتي مثله Square Enix تمام بازيهاش به غير از داستان همه در يك سبك و حالت است كه گاهي يك سري المانهاي جديد به آنها اضافه ميكنه و اين يعني يك Underdeveloped در صنعت بازي.

;)

آخرین ویرایش:

نظر شخصي بود.;)

دوست عزیز من خودم از کسایی هستم که اصلا با این بازیهایی که شما میگی بچه بازی حال نمیکنم
ولی در ضمن معتقدم که هر گلی یه بویی داره
شما اینم در نظر بگیر که از 3 سال به بالا با بازیهیه رایانه ای در تماس هستن
فکر میکنم یه کنسول مثل Wii و بازیهاش خیلی مفیدتر و به درد بخورتر از 360 , PS3
برای یه رده سنیهایه خاص میتونن باشن
به خاطر همین بچه گانه بودنشون
بچه ها باید بچگی کنن تا بزرگ بشن
اتفاقا من معتقدم وجود همین تنوع و تعدد هست که میتونه همه مخاطبین رو
از گیم و صنعتش راضی نگه داره
به همین دلیل همه خانواده گیم مهم هستن از ماریو تا سولاید اسنیک;):biggrin1:

نظر شخصي بود.;)
کاملاً موافقم...بالاخره یکی پیدا شد حرف دله مارو زد:love:

ژاپنی ها یه ذوق و خلاقیت خاصی دارن که وارد هر رشته ای بشن به موفقیتشون منجر میشه. الان با وجود کنسول های قدرتمندی مثل 360 , PS3 که انتظارات مردم رو از بازیها و به خصوص گرافیک بالابرده ساخت بازی با اون سبک خاص ژاپنی مانند(نه بچه گانه) که بتونه طرفدارای خودشو جذب کنه هنر میخواد. که میبینیم ژاپنی ها دارن با ds و wii این کارو میکنن. اونا بیشتر روی داستان کار میکنن. روی اسطوره ها کار میکنن. روی زنده نگه داشتن سبک خاص خودشون کار میکنن. این خودش یه هنره که بتونن تمام انتظارات بازی کننده ها رو با داستان و گیم پلی ارضا کنن نه با گرافیک روی چیزهای دیگه سرپوش بزارن و بخوان نقاط ضعفشونو پنهان کنن. الان داریم میبینیم در شرایطی که فروش PSP بیشترین افت رو داشته DS همچنان به رشد فروشش ادامه میده .... چرا مردم طرف این بازار میرن؟ چرا مردم بازی های بچه گانه(که به نظر من نمیشه گفت بچه گانه) رو ترجیح میدن؟

سلام.
ببخشیدا ولی فکر نمیکنم حرفای شما ربطی به این خبر داشته باشه. فکر میکنم این خبر یه جورایی با خبر دیروز که از کوجیما بود مخالف هستش. کوجیما گفته بود که میخواد بازارهای غرب رو تحت شعاع قرار بده و بازیاش غربی بشه ولی امروز کپکام اعلام کرده که از این موضوع میترسه و خوب نیستش که بازیها اصل خودشون رو رها کنن. به نظر من حرف هر دو طرف درست هستش. از یه طرف حق با کوجیما هست و نباید بازیها بدون هیچ فراروی از ژاپن تولید بشن و از طرفی هم حق با تاکوچی هستش و بازیها و بازی سازهای ژاپنی نباید اصل خودشون و بازیاشون رو زیاد فراموش کنن. در واقع فکر میکنم روی حرف تاکوچی بیشتر با کوجیما بودش... .

همون طور که خیلی از دوستان گفتن: سبک بازی ها باید متفاوت و مختلف باشه تا بتونه نظر افراد رو در همه سنین با سلیقه های گوناگون جلب کنه.... یکی از کنسول wii خوشش نمیاد و میگه بی مزست و بازی هاش در حد بازی های ps3 و xbox360 نیست , یکی دیگه عاشق این کنسوله و به نظرش خلاقیت بازی هاش از دو کنسول دیگه بیشتره... میبینید در نهایت بستگی به روحیه ی گیمر داره و اینکه واقعا از کدوم سبک خوشش میاد . پس نمیشه در مورد هیچ کدوم قضاوت قطعی کرد که هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن

واقعا حرف دوستان خیلی جالبه همین الان DS ,Wii رو میشه هنر بازیسازی به شمار اورد و گرنه استفاده از UE 3.0 و شوتر ساختن من که هنری توش نمیبینم.همین الانش هم بازیهای ژاپنی هم سطح بازیهای دیگه دارن جلو میرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or