کونامی: فروش سری بازیهای PES از 70 میلیون گذشت.

nathan mckane

کاربر سایت
Konami-Logo.jpg

کونامی اعلان کرده است که فروش جهانی سری بازی های PES از مرز 70 میلیون عبور کرده است.

همچنان که این شرکت خود را برای عرضه ی PES 2012 اماده میکند کونامی اعلام کرد که این سری از بازیها همچنان فروش بالای خود را حفظ میکند.

کونامی سه بازی Neverdead , PES 2012 و Silent Hill Downpour را در ماه های اتی به بازار عرضه خواهد کرد.

این شرکت همچنین به دنبال عرضه ی بازی برای کنسولهای جدید vita و Wii U نیز میباشد.

منبع

منظورش از روز انتشار اولین نسخه هست دیگه؟! چون هرچی فکر میکنم میبینم به هیچ وجه به این به اصطلاح فوتبال نمیاد که تو نسل جدید 7میلیون هم تونسته باشه سرجمع بفروشه!!
PES 2008روی همه پلت فرم ها بجز PC حدود 8.82 میلیون
PES 2009 روی همه پلت فرم ها بجز PC حدود 6.8 میلیون
2010 PES روی همه پلت فرم ها بجز PC حدود 6.42 میلیون
آمار VG(غیر معتبر و حدودی.احتمالا آمار واقعی کمی بیشتر از آمار فوق هست)
فروش PES کم نیست فروش فیفاست که خیلی زیاد شده!!مخصوصا فیفا 10 و فیفا 11
به امید بازگشت سری دوست داشتنی PES به دوران اوج...

فروش پرو کم نیست .بالاخره یه جمعیت متعصب +جمعیت عجیب و غریب ژاپنی همیشه از این بازی حمایت میکنن.ولی مهم اینه که فروش فیفا بالغ بر 15میلیون نسخه هست که رقم فوق العاده ای هست.

مشکل اینکه اگه بر هم بگرده دیگه نمی تونه با فیفا بجنگه چون موفقیت فیفا دیگه تثبیت شدس !

خوب اون موقع و قبل از تنزل خود PES تو اوج بود. اون موقع هم جایگاه PES تثبیت شده بود.
تو یه بازی مهم اینه که تا چه اندازه انتظارات یه مخاطب برآورده بشه.

تنها مشکل ـه Konami و دوستان(!) اینه که روی هر نسخه فقط روی یک بخش خاص مانور می دن، این اتفاق ها در حالی رخ می ده که EA به علاوه ی این که روی یه بخش خاص مانور می ده روی جهات دیگه هم کار می کنه. امسال هم متاسفانه چندان امیدوار نیستم که PES موفق عمل کنه، چون همینطور که می بینین از سال قبل تا حالا دارن روی AI هم تیمی ها مانور می دن ولی خُب هرساله شاهد اضافه شدن و آپدیت شدن چند بخش متفاوت و تکمیلی از طرف ـه EA هستیم.

شما نسخه ی جدید رو بازی کردی اینطوری اظهار نظر میکنی؟
بله جناب بازي كردم.من كلا با اين كه از همون اول طرفدار مطلق فيفا بودم ولي هميشه جفتشون رو امتحان كردم و مقايسه و الان با قاطعيت دارم ميگم كه حتي نسخه قبلي پرو ساكر رو به اين 11 ترجيح ميدم!
بنده منظورم 12 بود:d:|
خب بازم زياد فرقي نميكنه:d كلا شرقي ها تو اين نسل خوب كار نكردن كونامي با پرو ساكر هم از اين قاعده بيرون نيستن!

آخرین ویرایش:
بله جناب بازي كردم.من كلا با اين كه از همون اول طرفدار مطلق فيفا بودم ولي هميشه جفتشون رو امتحان كردم و مقايسه و الان با قاطعيت دارم ميگم كه حتي نسخه قبلي پرو ساكر رو به اين 11 ترجيح ميدم!

بنده منظورم 12 بود :دی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or