کونامی: فروش سری بازیهای PES از 70 میلیون گذشت.

nathan mckane

کاربر سایت
Konami-Logo.jpg

کونامی اعلان کرده است که فروش جهانی سری بازی های PES از مرز 70 میلیون عبور کرده است.

همچنان که این شرکت خود را برای عرضه ی PES 2012 اماده میکند کونامی اعلام کرد که این سری از بازیها همچنان فروش بالای خود را حفظ میکند.

کونامی سه بازی Neverdead , PES 2012 و Silent Hill Downpour را در ماه های اتی به بازار عرضه خواهد کرد.

این شرکت همچنین به دنبال عرضه ی بازی برای کنسولهای جدید vita و Wii U نیز میباشد.

منبع

ای بابا این PES با گیم پلی جدید(از 2011)و مزخرفی که داره نمیتونی اصلا باحال باشه!
من خودم فقط PES بازی میکردم واقعا هم یه سر و گردن از FIFA بالاتر بود ولی الان 2 3 سالی هست که قضیه عوض شده!:d

ای بابا این PES با گیم پلی جدید(از 2011)و مزخرفی که داره نمیتونی اصلا باحال باشه!
من خودم فقط PES بازی میکردم واقعا هم یه سر و گردن از FIFA بالاتر بود ولی الان 2 3 سالی هست که قضیه عوض شده!:d
از 2008 قضیه بد عوض شده من pes میبینم حالم بد میشه بعد خاطرات خوش گذشته میاد جلو چشمامم بعد باز حالم بدترمیشه کونامی با این بازی چیکار کرد
icon18.png

• Like
Reactions: $Dante$
الان که چی مثلا
آماره فروش بازی تو سه نسلو به رخ مردم میکشن بگن FIFA جلوی مل عددی نیست
هه هه زکی
همین FIFA 11 11 میلیون فروش داشته تو کمتر از یکسال(آماری که من دیدم برای اواخر تیر بود که تو 10 ماهه یعنی یه شماره FIFA یک هفتمو PES تو این همه سال فروش داشته ) حالا شماره های قبل بماند که پوزه PES خیلی وقته پیش وقتی پا به این نسل گذاشتیم شکست خورده بود و دیگه ام امیدی بهش نیست باید ببیینیم نسل بعد چه میکنند
وقتی آجری در نسل کج گذاشته شود تا سریا کج رود (واقعیت بسیار تلخه )

منظورش از روز انتشار اولین نسخه هست دیگه؟! چون هرچی فکر میکنم میبینم به هیچ وجه به این به اصطلاح فوتبال نمیاد که تو نسل جدید 7میلیون هم تونسته باشه سرجمع بفروشه!!

منظورش از روز انتشار اولین نسخه هست دیگه؟! چون هرچی فکر میکنم میبینم به هیچ وجه به این به اصطلاح فوتبال نمیاد که تو نسل جدید 7میلیون هم تونسته باشه سرجمع بفروشه!!
ای بابا یه عده هستن که حتی هر دو بازی (Pes11,Fifa11) رو بازی کردن ولی میگن PES خیلی بهتره!:-o:))
خب با این وضعیت چه میشه کرد؟!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or