شایعه کونامی به دنبال بازگرداندن Metal Gear , Silent Hill و Castlevania

Ali.jangi

کاربر سایت
uuuu.JPG

بنظر میرسد که شرکت کونامی پس از انجام تغیراتی داخلی در آغاز امسال, قصد بازگشت به صحنه بازی های ویدیویی و احیای فرانچایزهی Metal Gear, Silent Hills و Castlevania را دارد.
این شایعه توسط منابعی که با وبسایت VGC صحبت کرده اند گزارش شده, به دعای این منابع, کونامی بعد از امتحان کردن بیزنس پاچینکو در ده سال اخیر قصد دارد تا تمرکزش را برروی بزرگترین فرانچایزهایش بگذارد.
برنامه معرفی این عناوین برای سال آینده در ایونت های مختلف صنعت در نظر گرفته شده, و عنوان جدید کسلوانیا اولین بازی خواهد بود که عرضه خواهد شد.

منابع به VGC گفتند که عنوان جدید کسلوانیا "reimagining" یا تصوری مجدد برای این فرانچایز خواهد بود, و در کونامی ژاپن با پستیبانی تیم های محلی ساخته خواهد شد.

این وبسایت گزارش کرده که در حال حاضر, ریمیک کاملی از عنوان Metal Gear Solid 3: Snake Eater توسط استودیو Virtuous در دست ساخت است. و البته ریمستر عنوین گذشته سری در قبل از این ریمیک عرضه خواهند شد. گزارشات به اینکه کدام یکی از عناوین سری ریمستر خواهند شد اشاره نکرده است, اما میتوانیم حدس بزنیم که این ریمسترها شامل Metal Gear Solid, Gear Solid 2: Sons of Liberty و Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots خواهد شد. استودیو جدید کمپانی سونی یعنی Bluepoint Games نقشی در ساخت این پروژه ها ندارد.

و در آخر, VGC ادعاهای خود را درباره "توسعه دو عنوان جدید از سری سایلنت هیل توسط استودیوهای خارجی را تکرار کرد". یکی از این پروژه ها توسط سازنده ای بزرگ در ژاپن ساخته خواهد شد.

خب, براساس این گزارشات میتوانیم تا سالهای آینده منتظر موارد زیر باشیم:

Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake
ریمستر عناوین قدیمی Metal Gear Solid
عنوان جدیدی از Castlevania که بازنگری ای برای سری خواهد بود
دو عنوان جدید از سری Silent Hill

کدام یک از این عناوین توجه شما را بیشتر به خود جلب کرده است؟ نظراتتان را در کامنت ها اعلام کنید.

منبع

آخرین ویرایش:
بشخصه با ریمیک MGSها موافقم, البته اگه خوب باشن :D
اما امیدوارم که دیگه هیچ وقت سراغ ساختن ادامه یا ریبوت نرن و بزارن MGS4 پایان سری باقی بمونه :-".
چرا آقا اتفاقا من یکی شدید استقبال میکنم از ریبوت و ساخت ادامه. انقدر که نسخه V به لحاظ داستانی خاطرات من یکی از سری رو خراب کرده که خیلی هم خوشحال میشم با یه نسخه بهتر دوباره به اون حس خوبی برگردم که آخر mgs4 داشتم! هرچند با شرایط موجود و وضعیت کونامی و کوجیما از محالات هست تقریبا حالتی که هم ساخته شه هم خوب باشه

یعنی صنعت گیم انقدر چلاق شده که برای ریمیک بازیها فقط به Blue print دخیل بسته و اگه این شرکت پروژه رو قبول نکنه همه چیز رو هواست؟ وحشتناکه! باید فکر کنیم ببینیم چی شد که وضعیت صنعت گیم به اینجا رسید!
BP امتحان خودش رو پس داده دوم اینکه هزینه و ساخت ریسک بالایی داره اگر بد از آب دربیاد فاجعه میشه.اینا میرن سمت شرکتهایی که شانس بالایی دارن و امتحان خودشون رو پس دادن.خودت حساب کن نسلی که با ریمیک شروع بشه چی میشه...!!!؟ باز نسل پیش یه Killzone و Ryse SOR داشت واسه شروع این نسل که 1 سال هم گذشت ازش فعلا همون بازیهای قبلی رو تو قالب PS5 upgrade و X/S optmize دادن به خلق اله

چرا آقا اتفاقا من یکی شدید استقبال میکنم از ریبوت و ساخت ادامه. انقدر که نسخه V به لحاظ داستانی خاطرات من یکی از سری رو خراب کرده که خیلی هم خوشحال میشم با یه نسخه بهتر دوباره به اون حس خوبی برگردم که آخر mgs4 داشتم! هرچند با شرایط موجود و وضعیت کونامی و کوجیما از محالات هست تقریبا حالتی که هم ساخته شه هم خوب باشه
میدونید مشکل اصلی چیه؟, مشکل اینه که کوجیما بعد از MGS3 دیگه نمیخواست و هنوزم نمیخواد که MGS بسازه, بنده خدا تو تمام این سالها بخاطر فشار فنها و کونامی MGS میساخت, تعجبی نداره که از DS یه چیز عجیب غریب و خاص درآورد, بیچاره برای اولین بار از زندان متال گیر رها شد و از این به بعد هم به ساخت همین بازی ها ادامه میده:-"

هم خودش چندبار غیر مستقیم به این موضوع اشاره کرد و گفت که به کونامی بگید اجازه ساخت چیز دیگه رو بهم بده, و هم جدیدا Rika Muranaka مستقیم گفت که کوجیما ذهن خلاقی داره و نمیخواست دیگه MGS بسازه :-"
بنظرم طرفدارا باید به خواسته خالقش احترام بزارن و سری رو تموم شده بدونن, چون مطمئن باشید که اگه بازم MGS بخوان به ضرر خودشون تموم میشه

نمونه ضرر خود MGS4 و MGS5 هستن
فنها برای هویت پیتریوتس و کلی سوال دیگه که قرار نبود جوابی بهش داده بشه جواب میخواستن, و کوجیما هم با MGS4 جواب داد
و در نهایت این خودشون بودن که از جواب ناراضی و به خیلی چیزای دیگه بازی اعتراض کردن :|
MGS5 هم بازی ناقصی هست, ولی این اعتراض فنها به کات سینهای MGS4 بود که منجر به کمبود کات سین در MGS5 شد :|

کونامی که به عنوان یک کمپانی چیزی از محدودیت نمیفهمیه و میخواد تا جای ممکن سری رو میلک کنه, اما اگه طرفدارا نخوان کونامی هم نمیسازه
این مشکل شامل تمام صنعت سرگرمی میشه, متاسفانه وقتی که یک سری داستان محور تموم میشه طرفدارا ازش سیر نمیشن و باز میخوان
کمپانی هم میگه چه بهتر, همین پول میسازه پس بیاید همین رو به خوردشون بدیم :D

حالا ریبوت یه چیزی, اما مشکل این مورد هم اینه که کسی بجز کوجیما از پسش برنمیاد :D

BP امتحان خودش رو پس داده دوم اینکه هزینه و ساخت ریسک بالایی داره اگر بد از آب دربیاد فاجعه میشه.اینا میرن سمت شرکتهایی که شانس بالایی دارن و امتحان خودشون رو پس دادن.خودت حساب کن نسلی که با ریمیک شروع بشه چی میشه...!!!؟ باز نسل پیش یه Killzone و Ryse SOR داشت واسه شروع این نسل که 1 سال هم گذشت ازش فعلا همون بازیهای قبلی رو تو قالب PS5 upgrade و X/S optmize دادن به خلق اله
در اینکه کونامی به جای کیفیت میره سراغ کم خرج ترین استودیو شکی نیست :D
در اینکه بلوپوینت از سازنده بی تجربه ای مثل Virtuous هم بهتره شکی نیست, اما حتی بلوپوینت هم در سطحی نیست که بتونه MGS رو ریمیک کنه
ریمیک های بلوپوینت تا الان خیلی وفادارانه بودن, و خب ریمیک وفادارانه چیزیه که رو MGS جواب نمیده
بازی های MGS برای ریمیک شدن در واقع باید مثل RE2 ریبوت بشن, واگرنه فایده ای نداره
شما یکی از عناظر بازی رو بدون دست زدن به یکی دیگه تغییر بدی خراب میشه, چه MGS1 چه 2 و چه 3

خوب کونامی شایعات رو تکذیب کرد..خبری نیست☹😔😑

View attachment 231143
از اولم قرار نبود اتفاقی بیوفته :-"
همون موقع تایید کردن که بخاطر تموم شدن لایسنس عکس های تاریخی حذفشون کردن, چیز خاصی نیست بزودی برمیگرده :D.

آخرین ویرایش:
آقا خیلی تایید میشه.
من همون MGS3 هم با کالکشن بدند خریدارم...دیگه MGS4 و 3 از بس بازی Timelessایی هستند که برای همین نسل هم بدن از خیلی از بازی های جدید بهترن!:(

الان اینستای کوجیما رو چک کردم نوشته بود برای بازی جدیدش نیرو میخواد استدیوش
تو یه برنامه هم انگار شرکت کرده یاد محصولات فرهنگی ژاپنی افتادم به خاطر خانمه و چیزای دیگه که اهل دل میدونن:D
نمیدونم جریانش چیه:D IMG_20220123_173922.jpg
:D
کسی میدونه از این میزگرد چیزی راجع به ادامه عناوین قدیمی استاد هم دراومده یا نه؟ 🤔
بشر توضیح نمیده یه خط به انگلیسی که چه کوفتیه :))

الان اینستای کوجیما رو چک کردم نوشته بود برای بازی جدیدش نیرو میخواد استدیوش
تو یه برنامه هم انگار شرکت کرده یاد محصولات فرهنگی ژاپنی افتادم به خاطر خانمه و چیزای دیگه که اهل دل میدونن:D
نمیدونم جریانش چیه:DView attachment 241152
:D
کسی میدونه از این میزگرد چیزی راجع به ادامه عناوین قدیمی استاد هم دراومده یا نه؟ 🤔
بشر توضیح نمیده یه خط به انگلیسی که چه کوفتیه :))
بلد نیست خب :D
منظورت از عناوین قدیمی چیه؟ :-", کوجیما تا هزار سال دیگه هم MGS نمیسازه چون سری تموم شده, از این یک مورد مطمئن باشید :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or