کونامی : از Castlevania LoS 2 حماسه میسازیم .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

LoS2-june1.jpg

به گفته آقای دیوید کاکس ، تهیه کننده LoS 2 این عنوان به یک حماسه تبدیل خواهد شد .
وی اینگونه ادامه میدهد :
" ما از این مسئله خوشحایم که با ساخت LoS 2 حماسه ای را رقم میزنیم ؛ این بازی تجربه گیم پلی جدیدی را در یونیورس(دنیای) اربابان سایه رقم خواهد زد . Castlevania: Lords of Shadow ، موفق ترین نسخه از فرنچایز Castlevania است که تا کنون عرضه شده و ما اکنون قصد داریم تا با عرضه نسخه جدید آن ، تلنگری دیگر به طرفداران این سری بزنیم . در این نسخه شاهد رستاخیز دراکولا و اراده قبیله بلماونت برای نابودی ابدی آن خواهیم بود ."

آن چه از تیزر منتشر شده از بازی مشاهده کردیم ، بازگشت دوباره دراکولا به قلعه ، برای بازپس گیری قدرت هایش بودیم .
برای مشاهده تصاویر بازی میتوانید این جا را کلیک نمایید ./
Castlevania LoS 2 برای عرضه در سال 2013 و برای پلتفرمهای PS3 , X360 در نظر گرفته شده است .

Siliconera

تنها وجه تمایزش با Entrance ـه Onimusha3 موسیقی ـه متنش بود!:d
اصن یه لحظه گمون کردم آلوکارد (؟) همون سامانوسکه ی خودمونه!:|
دقیقا ! اصلا از من میشنوی می گم خود سامانوسکه آکچی بود! حتی دسته شمشیرش هم خیلی شبیه دسته شمشیر سامانوسکه توی حالت demon هستش!!!:d

4tlfakffcv146nz4fle.jpg

1whkvnogwkxga3cr37t.jpg

هر چند هنوز نمیشه با قطعیت 100% گفت اونی که آخر تریلر میاد الوکارد هستش ولی همه شواهد و قرائن دال بر همینه! و تصور شخصیت دیگه ای غیر ممکنه!:d Mercury Steam هم کاملا میدونه طرفدارای تعصبی و قدیمی بازی چه چیزی رو میخوان>:d< هر چند اگه شخصیت بازی الوکارد باشه باید کلا قید شلاق و زنجیر و شلنگ تخته انداختن رو از سرتون بیرون کنید!!!:d
تصویر زیر با بزرگنمایی از تریلر گرفته شده ، مقایسه بکنید با استایل و پوشش الوکارد در سمفونی شب ، اصلا خود ِ خودشه! مو نمیزنه!:d

l67gco6t5s1o1rl07hyq.jpg

xd1f7mg4hvc1mb3qigot.jpg

uzryy514sixjtch1tbj.jpg

تریلر CG ـی که چند روز پیش از بازی اومد من یکی رو خیلی یاد یه گیمی به اسم Dracula که برای PSOne اومد انداخت ! دلیلش رو نمیدونم ولی همون حسی که موقع بازی شماره اول و دومش رو PS داشتم رو اینجا با اون تریلر تجربه کردم باز ...

اتمسفر تریلر دیوانه کننده بود انصافا ً ، دارم شماره اول رو میرم به کیوان فحش میدم چرا تا الان بهم نگفته بود برم :|!

:d

به نظر شما کدوم یکی از این درسته
1.این گابریل نیست و دراکولا هستش
2.مو سفیده یه بلمونت مثل گابریل هست که اومده جلوی دراکولا را بگیره
3.مو سفیده زوبک هستش
4.هیچ کدام

به نظر شما کدوم یکی از این درسته
1.این گابریل نیست و دراکولا هستش
2.مو سفیده یه بلمونت مثل گابریل هست که اومده جلوی دراکولا را بگیره
3.مو سفیده زوبک هستش
4.هیچ کدام
حتی گزینه هیچ کدامت هم خودش هیچکدامه. نشستی الان کلی فکر کردی اینارو نوشتی؟ :دی