کونامی : از Castlevania LoS 2 حماسه میسازیم .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

LoS2-june1.jpg

به گفته آقای دیوید کاکس ، تهیه کننده LoS 2 این عنوان به یک حماسه تبدیل خواهد شد .
وی اینگونه ادامه میدهد :
" ما از این مسئله خوشحایم که با ساخت LoS 2 حماسه ای را رقم میزنیم ؛ این بازی تجربه گیم پلی جدیدی را در یونیورس(دنیای) اربابان سایه رقم خواهد زد . Castlevania: Lords of Shadow ، موفق ترین نسخه از فرنچایز Castlevania است که تا کنون عرضه شده و ما اکنون قصد داریم تا با عرضه نسخه جدید آن ، تلنگری دیگر به طرفداران این سری بزنیم . در این نسخه شاهد رستاخیز دراکولا و اراده قبیله بلماونت برای نابودی ابدی آن خواهیم بود ."

آن چه از تیزر منتشر شده از بازی مشاهده کردیم ، بازگشت دوباره دراکولا به قلعه ، برای بازپس گیری قدرت هایش بودیم .
برای مشاهده تصاویر بازی میتوانید این جا را کلیک نمایید ./
Castlevania LoS 2 برای عرضه در سال 2013 و برای پلتفرمهای PS3 , X360 در نظر گرفته شده است .

Siliconera

این تریلرش انقدر به ما جو داد که از امروز نشستم نسخه قبلی رو ادامه دادم ! :دی خوشبختانه دیسکش هم کار میکنه و مشکلی نیست. فقط یه ربع طول کشید تا یادم بیاد چطوری باید درهای چوبی رو ترکوند ! :-"

تا وقتی اسمایی مثل دیوید کاکس، هیدئو کوجیما باشن، هیچکس به اسم کونامی نگاه هم نمیندازه!
تا وقتی اسم تیم سایلنت بود هم همینجور بود.این کونامی خودش هیچی نداره و مدیون سازنده های با استعداد و تواناشه که تا الان یکی از اینا نابود شده (تیم سایلنت).

بی صبرانه منتظرم تا خبر های بیشتری از بازی بیاد ، نسخه قبلیش فوق العاده بود ، 2 بار تمومش کردم و یه دفعه هم DLC ها رو رفتم واقعا عالی کار شده بود :x

فقط بازی رو روی 30 فریم Lock بکنند من دیگه چیزی ازشون نمیخوام >:d<

کیوان ممنون برای ترجمه خوبت ولی یادت رفت بنویسی که این نسخه قراره پایان داستان LoS باشه :دی

خداييش اين بنده خدا فقط گفته نسخه‌ي 2 داستان LoS رو پايان ميده و به نتيجه ميرسونه. حالا كجا گفته حماسه ميسازيم و اينا من نديدم :d
اصولا حماسه ها در یه سه گانه روایت میشن! معمولا یه بازی یا توی شماره اولش تموم میشه ویا اگر شماره دومش بیاد، شماره سومش هم میاد!:d
البته این وسط یه سری استثناها وجود داره:d
علی این خبر کونامی گفته توی LoS 2 حماسه رو به پایان میرسونیم ، منظورش اینه که داستان LoS توی این نسخه تموم میشه
biggrin1.gif
خب پَ من با DLC-هاش حساب کردم!:d:p

اصولا حماسه ها در یه سه گانه روایت میشن! معمولا یه بازی یا توی شماره اولش تموم میشه ویا اگر شماره دومش بیاد، شماره سومش هم میاد!:d
البته این وسط یه سری استثناها وجود داره:d

علی این خبر کونامی گفته توی LoS 2 حماسه رو به پایان میرسونیم ، منظورش اینه که داستان LoS توی این نسخه تموم میشه :دی

منم با فریدون موافقم ، امیدوارم کونامی مثل نسخه اول بخشی از بازی رو تبدیل به DLC نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or