کوری بارلاگ : عنوان God of War نیاز به تغییرات داشت

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
god.png

درود

عنوان God of War در نمایشگاه E3 2017 حضور داشت و شاهد یک تریلر بسیار زیبا از ان در کنفرانس سونی بودیم.عنوانی که یک ریبوت برای سری به حساب می اید و تغییرات فراوانی کرده است.
Corey Barlog در مصاحبه با وبسایت یوروگیمر اشاره کرد که دوربین سینمایی عناوین پیشین به دوربین روی شانه تغییر کرده است.علاوه بر این صحنه های QTE هم از بازی حذف شده است.چون برای بازیبازان به امری خسته کننده تبدیل شده است.این تغییرات ممکن است برای تعدادی از طرفدران قدیمی سری ناامید کننده باشد.بر اساس صحبت های کوری بارلاگ میتوان دریافت مهم ترین تغییر ، تغییر دوربین بازی است.

کوری بارلاگ در ادامه از داستان بازی گفت:

وقتی که من برای این پروژه بازگشتم ، ارزو داشتم یک داستان شخصی تر از کریتوس بگویم.عنوان God of War با دوربین و صحنه های سینمایی خود معروف است اما من تلاش میکنم تا بیشتر در رابطه با شخصیت ها بدانم و متوجه شدم اگر با دیدی نزدیک به ان نگاه کنم بسیار جالب خواهد بود.
او زبان فیلم را قطع صحنه می داند و این چگونگی ارتباط فیلم با مخاطب است.اما بازی ها متفاوت هستند و ما نیازی به انجام چنین کاری نداریم ، ولی این کار را انجم میدهیم ، چون با ان اشنا هستیم.به تازگی متوجه این موضوع شده ام که این همان چالشی است که میخواستم ان را انجام بدهم.من به دنبال یک پروژه بودم که میتوانستم این کار را انجام بدهم و عنوان God of War همان پروژه است.هر چند مخالفانی نیز داشتم اما من با یکی از بهترین تیم های بازیسازی کار میکنم و ان ها نیز دوست داشتند تا با این چالش دیوانه وار روبرو شوند.داستان بازی در مورد کریتوس و پسرش است.این به این معنی نخواهد بود که همیشه کریتوس بر روی صفحه نمایش است.چیزهایی وجود دارند که انگیزه توجه کردن به ان ها وجود دارد اما ما همیشه تلاش میکنیم تا کریتوس محور داستان باشد تا همه چیز را که به دنبال ان هستیم ببینید.

در ادمه کوری بارلاگ به نیاز به تغییر در بازی ها و اینکه چرا عنوان God of War تغییر کرده است ، اشاره کرد و گفت:

بازی ها تغییر میکنند.نه تنها بازی ها تغییر میکنند بلکه نیاز به تغییر دارند.هنگامی که نخستین عنوان از سری God of War منتشر شد بازی های رایانه ای خشونت امیز بود اما در حال حاضر با وجود عناوینی مانند The Last of Us و دیگر عناوین متمرکز بر روایت داستان ،بازی ها تمایل بیشتری به توسعه ی شخصیت های عمیق تر دارند.

عنوان God of War در تاریخ نامشخص در سال 2018 عرضه میشود

آخرین ویرایش:
و در آخر بگم كه من چيز جديدي تو اين بازي نديدم... شديدا تحت تاثير tlou قرار گرفته و بازي مسيرش عوض شده و صلاح اصلي كريتوس و مبارزات بازي هم چنگي به دل نميزنه... اميدوارم سانتامونيكا اين تغييرات رو تو يه چارچوب درست انجام بده.... اميدوارم متمركز شدن رو بخش داستان به مسايل ديگه بازي لطمه نزنه چون منم مثله همه منتظرم كه ي گاد آف وار سطح بالا رو تجربه كنم

شما هدفت ازین پست کاملا مشخص بود اما به کاه‌دون زدی داداش ;) .
Try harder next time و اینا...
تو اينجوري برداشت كن ... مهم نظر من ، در مورد حرفيه كه زدم و تو هم در جايگاهه قضاوت نيستي ... پس سعي كن با بقيه كار نداشته باشي و نظرتو در مورد بازي بگي نه بچه ها..!!! shot the mouth off و ازينا!!!

• Like
Reactions: Masta_killa
تو اينجوري برداشت كن ... مهم نظر من ، در مورد حرفيه كه زدم و تو هم در جايگاهه قضاوت نيستي ... پس سعي كن با بقيه كار نداشته باشي و نظرتو در مورد بازي بگي نه بچه ها..!!! shot the mouth off و ازينا!!!
شما اگه دوست نداری کسی به نظرت کاری داشته باشه مجبور نیستی بیای توی فروم پست ارسال کنی توی ذهنت مرورشون کنی کفایت میکنه لطفا نظرات گرانبهاتونو پیش خودت نگهدار ...

به نظر من اگر قرار بود سانتا با همون فرمول قبلی پیش بره نهایتا فقط یک نسخه دیگه میتونست بسازه که احتمالا نتیجش چیزی فراتر از Ascension نمیشد 100% با توجه به اینکه حداقل ما یه سه گانه دیگه از گاو خواهیم دید این تغییرات نیاز بود حالا اینکه جواب میده یا نه فقط و فقط زمانی که بازی منتشر بشه معلوم میشه . بزرگترین دلیلی که من برای سری جدید هیجان زده هستم اینه که بلاخره از اون یونان کوفتی زدن بیرون و رسیدن به این وایکینگ جماعت .

کسی که سری گاد رو زندگی کرده باشه میدونه که در شماره 3 به جز پیشرفت گرافیکی(در نسل جدید) تمام گزینه های دیگه به اون نقطه نهایی پیشرفت رسیده بود یعنی چیزی برا بهتر شدن وجود نداشت گیم پلی داستان باس های خفن و... حالا 3 تا گزینه داشته سانتا 1- بازی رو رها میکردن تا به خواب ابدی بره2-یه داستانی ریبوتی سمبل میکردن یه نسخه مث اسنشن میدادن بیرون یا 3- دست به یه ریسکی بزرگ میزدن بازی رو متحول و مدرن میکردن تا شاید راه برای یه سری جدید باز بشه
حالا ما فنهای بازی به جای اینکه صبر و تحمل(سخته میدونم) نشون بدیم و از تیم حمایت کنیم هی میایم ایراد بگیریم
من به شخصه به شجاعت و بزرگی تصمیمی که بارلوگ گرفته احترام میزارم و از نظر بازی سازی هم با توجه به گاد2 بهش اعتماد میکنم از نمایشهای بازی هم لذت وافر بردم روزی یک بار تریلر جدید رو میبینم جز از نظر کمبات و مبارزات هیچ نگرانی دیگه ای هم ندارم
--------------------------

خود بارلوگ گفته اساطیر اسکاندیناوی خیلی غنی هست تمام موجودات ریشه در اسطورها دارن که یکی از دلایل محبوبیت بالای سری قبلی هم بود، مقایسه باسها و هیولاهای گاد با هیولاهای کریپی رزیدنت زیاد معقول نیست

دقیقا نکته همینجاس که گاو توی شماره‌ی ۳ جایی برای پیشرفت باقی نذاشته بود ، همه چیز در بالاترین سطح بودن، باید میکوبیدن دوباره میساختنش .
به شخصه الان بعد دیدن تریلر جدید و صورت و شخصیت جدید کریتوس اصلا نمیتونم حالت قدیمی گاو رو تحمل کنم :D میرم یوتیوب گیم‌پلی رو میبینم واقعا خدارو شکر میکنم که کوری این ریسک بزرگ رو انجام داد و سونی هم ۱۰۰% حمایت کرد ازشون ، وقتی یه بازی به اوج میرسه یا باید ولش کنی یا تغییرات اساسی بدی که ریسکشم خیلی بالاس و همیشه موافق و مخالف داره ، گاو جدید موافقاش خیلیییییی زیادن خدارو شکر و همین باعث دلگرمی تیم سازندس ، من حاضرم شرط ببندم این بازی کاملا موفق خواهد شد از هر نظر و استارت بسیار قوی برای یک ۳گانه‌ی دیگه خواهد بود . داستان بازی فک دراپ کنی بشه که اون سرش ناپیدا :D

موفق باشیم

واقعا برام باور پذير نيست كه كسي كه كسي فكر كنه اين بازي چ از نظر منتقدين ، چه فروش (جدا از اينكه قطعا نقش سيستم سلر هم ايفا ميكنه ) و چه جلب رضايت فن هاي قديم و جديد موفق عمل نميكنه !
ريبوت بازي با اينكه نسخه اولش ولي نميدونم چرا انقدر پخته و وزين و همه چي تمام به نظر مياد !
فقط اميدوارم بارلوگ رو براي نسخه هاي بعد حفظ كنن هي كاگردان عوض نكنن !

• Like
Reactions: D@SHR3ZA
شما هدفت ازین پست کاملا مشخص بود اما به کاه‌دون زدی داداش ;) .
Try harder next time و اینا...
شما از کجا اینقدر مطمئنید که هدف ایشون چی بوده؟
چرا نمیتونید نظر بقیه رو تحمل کنید؟

بزرگترین دلیلی که من برای سری جدید هیجان زده هستم اینه که بلاخره از اون یونان کوفتی زدن بیرون و رسیدن به این وایکینگ جماعت .
البته اینو چندین بار هم گفتن...ولی بازم بگم:-"
بازی هیچ دخلی به وایکینگ ها نداره و خیلیییی خیلیییی قبل تر از پیدایش وایکینگ ها و این حرفاست داستان:دی
Don't Look For Any Vikings In God Of War

البته اینو چندین بار هم گفتن...ولی بازم بگم:-"
بازی هیچ دخلی به وایکینگ ها نداره و خیلیییی خیلیییی قبل تر از پیدایش وایکینگ ها و این حرفاست داستان:D
Don't Look For Any Vikings In God Of War
شت :| من کلی برای جنگ بین کریتوس و رگنار و حتی بیورن آیرونساید صابون به دلم زده بودم که :D
حالا خود وایکینگها نیستند خداشون که هست ... :D

آخرین ویرایش:
تغییرات این بازی کاملا منو راضی کرده.
باید بپذیرم داستان خدایان یونان تموم شده بود و جا برای ادامه وجود نداشت ضمن اینکه دلیلی نداره کریتوس بره خدایان نورث رو سر ببره مگه اینکه مشکلی شبیه به خدایان یونان براش رخ داده باشه.
به نظرم گیم پلی و گرافیک که نشون دادن بازی عالی بوده حالا باید ببینیم داستان چطوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or