کوجیما : Project Ogre یک بازی Open World است

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
درود

32.jpg

هیدئو کوجیما سازنده ی سری متال گیر سولید در گفت و گویی CNN اعلام کرد بازی جدیدش که با انجین Fox ساخته خواهد شد یک بازی Open World خواهد بود و این دقیقا بر خلاف روندی است که در سری MGS طی کرده بود ، وی همچین در ادامه افزود که قصد دارد به جای یک بازی کاملا سینمایی مانند MGS ، یک بازی کاملا آزاد را بسازد ( منظور ازادانه بودن گشت و گذار در بازی و مفرح بودن گیم پلی ) کوجیما اضافه میکند : بازی که من مشغول ساخت ان هستم ، یک بازی بسیار ازادانه و باز خواهد بود . CNN به نقل از کوجیما مینویسد : بازی دارای یک جهان بزرگ است که بازیبار به طور ازاد به اکتشاف و گردش در ان میپردازد و گیمر قادر به یافتن نشانه ها و ماجراجویی های ارزشمند در طول 100 ساعت خواهد بود

همچنین کوجیما تصویری از بازی منتشر کرده است که مشاهده میکنید

رضا این منظورش کاملا یه بازی Sand Box هست و اونی که تو میگی فقط منظورت Mission ها بود ، به نظرم این بازی فقط برای نمایش قدرت انجین فاکس هست و استاد هدفش فقط همینه .
MGS3 تقریبا یک mini sand box بود فکر میکنم کوجیما از پسش بر میاد

به یاد ندارم در یک بازی Open World کارکتر بازی اینقدر طبیعی ساخته بشه و استاد با منتشر کردن سیستم اواتار Fox engine نشون داد این انجین چقدر قدرت داره .

با اون شناختی که از استاد دارم هیچوقت بازی متوسط نمیسازه و فقط شاهکار براهمین شاید بیخیال mgs5شده شاید دیگه ایده نداره و نمیخواد گند بزنه.من که هر چی استاد بسازه استقبال میکنم ولیmgs5میخوام

فکر کردیم میخواد FIFA 13 بسازه آخه اون یارو تو بازی خیلی شبیه وین رونیه ! :d
کوجیما - Open World ؟! کوجیما ؟!
همین که از MGS دست کشیده باز جای شکرش باقیه , بهتره یه کار جدیدی صورت بده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or