کوجیما چه چیزی در چنته دارد؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
hideokojima.jpg

کوجیما در مصاحبه اخیر خود با فامیتسو گفته است که در TGS سال بعد بازی بعدی خودش را رو خواهد کرد.

او در این گفتگو در مورد صنعت گیم گفت:" اگر شما بازی‌های ژاپنی و امریکایی را صادقانه مورد بررسی قرار دهید، می‌بینید که ژاپن در این عرصه باخته است".

او می‌گوید که بازی‌های غربی به صنعت هالیوود بسیار نزدیک شده اند و بهترین کارگردانان جهان بر روی انها کار کرده و بودجه های هنگفتی برای ان‌ها خرج می‌شود. او این وضعیت را برای صنعت بازی در ژاپن خطرناک می‌داند.

در پایان او اشاره می‌کند:" تا پایان امسال من کاملا مشغول کار بر روی MGS Online هستم، اما در نمایش سال بعد فکر می‌کنم فرصت مناسبی باشد تا پروژه بعدی خود را به نمایش بگذارم".

او کسی نیست که کنار بنشیند و اجازه بدهد تا صنعت گیم از او پیشی بگیرد.

منبع

آخرین ویرایش:
به نظر من این بازی دیگه mgs نیست بسه بابا خسته شدیم !:d شاید میخواد روی 360 کار کنه؟!:d
عجب چشاش ضعیفه چه قدر بازی میکنه چشاش از حدقه اومده بیرون!

احتمالا یک IP جدید هستش و احتمالا یه ربطی به MGS میدنش...
شایدم نسخه 360 بازی MGS4....!!!
امیدوارم هرچی باشه سابقه کاریش رو زیر سوال نبره...

آخرین ویرایش:
به نظر من که واقعا بازیهای ژاپنی از همه لحاظ از هم سبکهای خودشون بهترن.برای مثال بازیهای ژاپنی سطر اول رو از بازیهای غربی هم سبک خودشون در سطر دوم مقایسه کنید.
metal gear solid-tekken-resident evil-samack down vs raw-pes
spilinter cell-mortal kombat-alone in the dark-tna impact-fifa

آقا بازی بعدی هرچی که اسمش باشه شخصیت اصلیه اون [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Johnny) Akiba)[/SIZE][/FONT] .مگه تو MGS4 ندیدی چه مانوری روی آکیبا داده بود تازه واسش زنم گرفتن, قیافشم تابلو مثل اسنیک بود اما خوشگل تر ساخته بودنش
2008-03-31_16-24-01.jpg
:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or