کوجیما مشغول کار بر روی یک ادونچر

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
1279677708.jpg

Chiyomaru Shikura، رییس کمپانی 5pb می‌باشد که در پروژه بعدی کوجیما با او همکاری می‌کند.

وی در گفتگویی با 4Gamer اظهار داشت:" اگر بخواهید بدانید چرا من درگیر این پروژه شدم دلیلش این است که این سومین نسخه از یک سری علمی- مفهومی می‌باشد. دلیل دیگرش هم این است که کوجیما بر روی این پروژه کار می‌کند".

" کوجیما با من در مورد ساخت یک بازی ادونچر صحبت کرد. فعلا در مرحله‌ای هستیم که باید شرایط و اصول کلی پروژه را مورد بحث قرار دهیم و نمی‌توانیم جزییاتی رونمایی کنیم".

با فرض اینکه به تمامی اخبار منتشر شده از اینترنت اعتماد کنیم، این پروژه نمی‌تواند Zone of the Enders 3 باشد زیرا کوجیما اخیرا گفت که تصمیم برای ساخت ZOE3 به بعد از انتشار MGS: Rising موکول شده است.

Source

رسما ملت رو به فلان جاش مسخره کرده. یه پروژه که اصلا معلوم نیست چی هست اومد انداخت وسط که آقا اگه این خوب نشه دیگه بازی نمیسازم. الان اصلا معلوم نیست اون پروژه کجا مرده حالا هی ذرت ذرت داره بازی می سازه. واقعا خیلی حرکات بچه گانه ای داره.

به احتمال زیاد اصلا برای 360 نیست...:دی
عزیز بیشتر بازیها الان کنسولی هستن به نظر من احتمالش خیلی کمه که انحصاری باشه ممکنه از یکی از این دوتا حمایت کنه ولی انحصاری . . /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or