کوجیما مشغول کار بر روی پروژه‌ای سرّی

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
225px-Kojima_Hideo.jpg

کوجیما اخیرا از طریق توییر اعلام کرد:" قصد دارم کار کردن بر روی پروژه بعدی[ که احتمالا همان Zone of the Enders 3 بود] را کنار گذاشته و بر روی پروژه محرمانه دیگری تمرکز کنم".

کوجیما فعلا در حال آماده کردن Peace Walker برای انتشار در ماه آینده می‌باشد و همچنین در پروژه MGS:Rising نیز فعالیت دارد.

Source

یه خبر الان خوندم کوجیما گفته تیم mgs 4 حالا داره روی MGS:Rising کار میکنه:laughing:
البته این خبر جای خوشحالی داره ولی مگه یه تیم اروپایی روی rising کار نمیکردند؟

قصد دارم کار کردن بر روی پروژه بعدی[ که احتمالا همان Zone of the Enders 3 بود] را کنار گذاشته
تایید نکرده کنسلش کرد؟؟یا میخواد بده دست جوانان آینده دار گروه؟

خیلی زیبا و آروم داره بازم حرف های خودش رو دور میزنه :laughing:
گفته بود این پروژه نگیره دیگه بازی نمی سازه. الان داره بازی رو میذاره کنار یکی دیگه بسازه. :laughing:

METAL GEAR SOLID 5 از این تابلو تر.؟؟ یکی 2 ماه دیگه میاد تو E3 هم اعلام میکنه رسمآ به عنوانه همه کاره دارم رو ای پروژه کار میکنم نمو نه اش قبل از ریلیسه MGS 3 و MGS 4 که همش میگفت دیگه با این بازی کاری نداره او از این حرفا..صبر داشته باشین من با این کو جیما بزرگ شدم:love: من میشناسم اینو مجرمه سابقه داره از این کارا زیاد کرده:biggrin1: فقط صبر داشته باشین.چیزی تا E3 نمونده.

METAL GEAR SOLID 5 از این تابلو تر.؟؟ یکی 2 ماه دیگه میاد تو E3 هم اعلام میکنه رسمآ به عنوانه همه کاره دارم رو ای پروژه کار میکنم نمو نه اش قبل از ریلیسه MGS 3 و MGS 4 که همش میگفت دیگه با این بازی کاری نداره او از این حرفا..صبر داشته باشین من با این کو جیما بزرگ شدم:love: من میشناسم اینو فقط صبر داشته باشین.چیزی تا E3 نمونده.

امیدوار نباش :biggrin1: هرچی از بازی میخواستیم بدونیم فهمیدیم دیگه چیزی نمونده که معما یا سوال برامون باشه :biggrin1:

این کوجیما باید به یک روانشناس مراجعه کنه هی حرف می زنه بعد حرف های خودشو تکذیب می کنه ولی اگه پروژه مخفیه MGS 5 باشه واقعا کار خوبی می کنه :love:

METAL GEAR SOLID 5 از این تابلو تر.؟؟ یکی 2 ماه دیگه میاد تو E3 هم اعلام میکنه رسمآ به عنوانه همه کاره دارم رو ای پروژه کار میکنم نمو نه اش قبل از ریلیسه MGS 3 و MGS 4 که همش میگفت دیگه با این بازی کاری نداره او از این حرفا..صبر داشته باشین من با این کو جیما بزرگ شدم:love: من میشناسم اینو مجرمه سابقه داره از این کارا زیاد کرده:biggrin1: فقط صبر داشته باشین.چیزی تا E3 نمونده.

خوبی شما ..؟ پس این MGS : Rising چی هست این وسط..؟ هنوز این بدبخت عرضه نشده شما میگی MGS5 ..!

خوبی شما ..؟ پس این MGS : Rising چی هست این وسط..؟ هنوز این بدبخت عرضه نشده شما میگی MGS5 ..!
شما حالت خوب نیست عزیزم MGS 5: dead rising مثله MGS 4:guns of the patriots الان متوجه شدی.؟؟ چون داستان بازی و کاراکترای بازی در سری های قبلی متال بودن پس این عنوان ادامه همون وقایع در جای دیگر رو روایت میکنه مخصوصآ که الان دیگه خوده کوجیما شخصآ رفته سر ساخته MGS 5 و همون تیمی که رو MGS 4 کار میکرد رو آورده رو MGS 5 شما هم یه کم تحقیق کنی بد نیست فقط یه کم زیاد نه.

امیدوارم MGS 5 هم ساخته بشه.انحصاری هم نباشه فقط به این خاطر که همه دوستان بتونن بازی کنن.هر چند محتمله که سونی سراغ استاد رفته باشه

شما حالت خوب نیست عزیزم MGS 5: dead rising مثله MGS 4:guns of the patriots الان متوجه شدی.؟؟ چون داستان بازی و کاراکترای بازی در سری های قبلی متال بودن پس این عنوان ادامه همون وقایع در جای دیگر رو روایت میکنه مخصوصآ که الان دیگه خوده کوجیما شخصآ رفته سر ساخته MGS 5 و همون تیمی که رو MGS 4 کار میکرد رو آورده رو MGS 5 شما هم یه کم تحقیق کنی بد نیست فقط یه کم زیاد نه.
اول اینکه اون Risingـه!شما که رسما زامبی هارو وارد بازی کردی!!!:biggrin1:
دوم شماره ی 5ـی وجود نداره!همونطور که دوستمون هم گفت Spin-off هست!
اتفاقا تا جایی که من اطلاع دارم ادامه ی وقایع MGS4 رو روایت نمیکنه!!اتفاقهایی که واسه رایدن تو MGS4 افتاده رو روایت میکنه!حالا اگه من اشتباه میکنم تصحیح کنین!
این وسط اگه عنوانی لایق شماره ی 5 بودن باشه اون Peace Walker هست نه Risisng!!

البته خیلی هم خوشحال نباشید که MGS5 هست ! هرچیز بوده رو ملت دیگه میدونند . بعدشم هنوز 2 تا از MGS ها یعنی Peace Walker و Rising نیومدن ! دیوانه که نیست بیاد یه MGS دیگه معرفی کنه . مگه Need for Speedـه ؟! ولی خب من از ته دل آرزو دارم ZOTE3 باشه !

من فکر میکنم شما حالت خوب نیست!
اون که MGS:Rising هست!اصلا هم شماره 5 ساخته نشده!و در حال ساخت هم نیست!
هیچ چیزی هم ازش اعلام نشده!
این بازی یعنی Rising فقط حول محور Raiden میچرخه!

-خود کوجیما هم ساخت P W رو تمام کرده!و الان کارهای ابتدایی پروژه جدیدش رو انجام میده!
اون گروهی که MGS4 رو ساخت قسمتیشون بعد از اتمام ساخت MGS:P W رفته سر ساخت
Rising و تیم اصلی کوجیما به همراه خودش روی بازی و پروژه جدیدش کار میکنن!

کلا شما با تحقیقاتت هم به بد نتیجه ای رسیدی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or