کوجیما مشغول ساخت یک عنوان جدید

.Evanescence.

کاربر سایت
kojima-3.jpg

آقای کوجیما خالق سری MGS اعلام کرد مشغول ساخت یک عنوان جدید است که در مورد مسائل زندگی انسان ها را بازگو می کند. مشخص نیست این بازی ربطی به Project Ogr دارد یا نه اما کوجیما به صراحت اعلام کرد این بازی هیچ ربطی به سری MGS ندارد. آقای کوجیما ادامه داد:
"مسائل زیادی در دنیای واقعی اتفاق می افتد که می خواهم به شما بگویم اما دلیل اینکه ساخت سری MGS را ادامه دادم این بود که به من اجازه داد ایده هایم را کشف کنم اما حالا من شروع به ساخت سری جدیدی کردم و تمرکزم بر روی مسائل و زندگی انسان هاست. شاید راهش از سری MGS جدا باشد. چیزی شبیه به مفهوم عشق، یا تشکیل خانواده."

آخرین ویرایش:
"مسائل زیادی در دنیای واقعی اتفاق می افتد که می خواهم به شما بگویم اما دلیل آن که من از ساخت ادامه سری MGS و دنباله آن جلوگیری کردم این بود که به خودم اجازه دهم تا ایده هایم را کشف کنم.

چرا از خودت حرف در میاری ؟؟؟؟؟؟؟ این رو از کجا در آوردی ؟؟؟/؟؟؟کاملا بر عکسش رو گفتی
لطفا توی ترجمه دقت کنید و زرتی خبر رو صفحه ی اول سایت نگذارید !

آخرین ویرایش:
چرا از خودت حرف در میاری ؟؟؟؟؟؟؟ این رو از کجا در آوردی ؟؟؟/؟؟؟کاملا بر عکسش رو گفتی
شما هم خیلی راحت میتونید بدون اینکه زرتی با این لحن بدهکاری حرف بزنید، جوری بگید که اشکالش رو برطرف کنه طرف مقابل.

Dark Girl و یا من و یا هر کسی ممکنه اشتباه کنه ولی شما که زحمت کشیدی و به ما فهموندی که ایشون اشتباه کرده با این لحنت بیشتر خودت رو خراب میکنی ...

استاد این کارا قدیمی شد:dواسه ما فیلم بازی نکن نمی خواد مارو سورپرایز کنی:dبیا مستقیم بگو MGS جدید داری میسازی ما خودمون از شدت خبر سورپیریزززززز میشیم پس می افتیم:d:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or