کوجیما: ما ممکن است Metal Gear Rising را به یک فرنچایز تبدیل کنیم

Behrooz

کاربر سایت
metalgearrising.jpg

Metal Gear Rising: Revengeance، عنوانی که در ابتدا قرار بود به طور کامل کنسل شود و دیگر از دست رفته بود، حالا به یک بازی کاملا جدید و نو تبدیل شده است که حتی امکان اینکه خود این عنوان به یک فرنچایز [سری بازی] تبدیل شود، زیاد است.

کوجیما در طی گفتگویی با CNN، اظهار داشت: " اگر این بازی به موفقیت بزرگی دست پیدا کند، در این صورت ما ممکن است آن را به یک فرنچایز تبدیل کنیم".

کوجیما سپس توضیح داد که چرا در ابتدا بازی را به طور کامل کنسل کرد و سپس آن را به تیم Platinum Games داد تا دوباره آن را از اول بسازد.

"بازی که ما داشتیم میساختیم دیگه تقریبا از دست رفته بود تا اینکه ما این عنوان را به آن ها [Platinum Games] دادیم. البته این تغییر سازنده، به این معنی نیست که ما هیچ طراح [بازی] خوبی در تیممان نداریم. به هر حال، کلیت "Rising" یک چیز کاملا جدید و نو است.

"من این بازی را کنسل کردم و این تصمیم گیری از طرف من بود، به خاطر اینکه فکر می کردم در آخر سر، هیچ چیز خوبی از آن بیرون نمی آید".

به هر حال چیزی که کاملا مشخصه، این است که این بازی دیگر یک عنوان از سری Metal Gear Solid محسوب نمی شود. نام بازی تغییر کرده، سازنده و کارگردان بازی هم تغییر کرده و به جای تمرکز بر روی مخفیکاری دیگر کاملا به یک H&S تبدیل شده است.

Source

میکامی که خداست، توی مصاحبه هاش درباره RE2 گفته بود، ایده اینکه یه سری آدم یهو از دیوار بیان تورو بگیرن توسط یکی از اعضای معمولی تیم گفته شد به شخصه اگر کارگردان اون پروژه بودم حتی اجازه نمیدادم حرف بزنه . . .
توی فوق العاده بودن میکامی شکی نیست. یکی ازون سازنده هایی هست که بیش از حد قبولش دارم . صحبت سر چیزه دیگه ای بود!:دی
کلا اینا خیلی شخصیت های دیکتاتور مانند دارن.
همه اینجوری نیستن تا حالا فکر نمی کنم تو تاریخ بازی ها یه همچیین ویدئوی ضایعی ساخته شده باشه

توی فوق العاده بودن میکامی شکی نیست. یکی ازون سازنده هایی هست که بیش از حد قبولش دارم . صحبت سر چیزه دیگه ای بود!:دی

همه اینجوری نیستن تا حالا فکر نمی کنم تو تاریخ بازی ها یه همچیین ویدئوی ضایعی ساخته شده باشه

در عالی بودنش که شکی نیست، ولی در روانی بودنش ه مشکی نیست :دی.

ویدیوش تیشه زدن به ریشه بود . . .

Wander عزیز....دمت گرم>:d<

اینا میرفتن Seppuku بهتر بود،حداقل با افتخار میمردن....نه اینجوری

خیلی ضایع بود...دلم براشون سوخت.
---------------------------------------------

البته اخلاق و رفتار کوجیما و هر سازنده و هنرمند دیگه ای مهم نیست...مهم اینه که کارشو خوب بلده و چیزی که تحویل میده عالیه.

حالا میخواد دیکتاتور ، روانی یا هر چیزه دیگه ای باشه.

کلاً خاک بر سر Konami که اصلاً اجازه داد یک همچین ویدئویی ساخته بشه.:|

---------------------------------------------------------------------
ویرایش:

خوب بعد از دیدن ویدئو 25 دقیقه ای، نظرم عوض شد...:d(با تشکر از کاربر پایینی)

ویدئو در مورد پروسه و دلایل تبدیل شدن اون تریلر و بازی که قرار بود ساخته بشه به اینی که الان هسته.

چیز جالبی بود...پیشنهاد میشه همه ببینن.

البته کماکان به نظرم چند دقیقه اول ویدئو که همش دارن با بغض صحبت میکنن ...زیاد جالب نیست.

آخرین ویرایش:
آدرس خوده ویدئو وجود نداره چون این ویدئو به شکل عمومی پخش نشده! و فقط برای press نمایش داده شده توسط کوجیما توی اون مصاحبه طولانیی که در مورد بازی بهمراه اونابا برای بازی انجام داده بود. و بعد که از کونامی پرسیده شده که این ویدئو به شکل عمومی پخش میشه یا نه گفتن بله و بعد روز بعدش که قرار بوده پخش بشه کونامی منصرف شده!lol
من این موضوع رو توی اپیزود 190 پادکست IW از سایت GT دیدم و همون قسمت مربوط به این ویدئو رو کات کردم و اینجا میزارمش.حجمش کمه. 100 درصد ارزش دیدن داره
افرادی که میخوان کله بحث رو به شکل کامل بشنون می تونن این قسمت رو از سایت GT دانلود کنن
این ویدئو نشون میده که کوجیما دقیقا چه مدل استادی(!) هست که هی واسش توی سایت گلو پاره می کنید
یه آدمی که به تیم خودش هم در برابر خودخواهی و غرورش رحم نمی کنه
الان ممکنه یه سری ها بیان بگن اینا سبک ادب کردن ژاپنی هاست و نمی دونم اینا رفتار خاص خودشون رو دارن ولی باید پرسید که چطور شد بعدش یهو این ویدئو پخش نشد و کونامی منصرف شد؟ اگه واقعا اینا یه چیز عادیه نباید کونامی جلوی پخش این ویدئو رو می گرفت
failure and desperation.flv

چه اسمی هم گذاشته روی ویدئو! جدا که شرم اوره

33839346906205564990.jpg

لینک دانلود اپیزود کامل 190
یه سری بحث ها هم شده در مورد حضور این استاد بزرگوار و اون 4 تا جمله ای که گفتن توی VGA که اونم خالی از لطف نیست:دی

کی گفته بصورت عمومی پخش نشده ؟؟؟؟ بهت پیشنهاد می کنم بی زحمت در گوگل عبارت The truth Behind Rising را جستجو کنی ... یک ویدئوی 25 دقیقه ایه، حتما ببینش ...

و برای دوستانی که پهنای باند لازم ندارند و مایلند این مصاحبه را بصورت نوشتاری بخونند .... The Truth Behind Metal Gear Rising: Revengeance — Gematsu

دوستانی که این مصاحبه را بطور کامل دیدند یا متن مصاحبه را مطالعه کردند (نه کسانی که با دیدن بخشی کوچکی از یک ویدئو اظهار نظر می کنند) پیش خودشون قضاوت کنند که آیا هدف کوجیما از این مصاحبه ویدئویی تخطئه کارکنانش بوده ؟؟

کی گفته بصورت عمومی پخش نشده ؟؟؟؟
لیک شدن یه ویدئو یه چیز خیلی عادیه
موضوع دقیقا این بوده که تیم GT وقتی از کونامی درخواست می کنه که این ویدیو رو هم ما می تونیم روی GT بزاریم یا نه اون ها گفتن بله ولی هیچ موقع اون فایل براشون ارسال نشده بوده
و برای دوستانی که پهنای باند لازم ندارند و مایلند این مصاحبه را بصورت نوشتاری بخونند .... The Truth Behind Metal Gear Rising: Revengeance — Gematsu

دوستانی که این مصاحبه را بطور کامل دیدند یا متن مصاحبه را مطالعه کردند (نه کسانی که با دیدن بخشی کوچکی از یک ویدئو اظهار نظر می کنند) پیش خودشون قضاوت کنند که آیا هدف کوجیما از این مصاحبه ویدئویی تخطئه کارکنانش بوده ؟؟
خو مثلا که چی بیای تیمت رو دیف کنی و دونه دونه بگن ما نتونستیم کاری بکنیم و مثل چیز گیر کرده بودیم تو گل! چه سودی داره الا تحقیر کردنشون؟ حتما می خواسته با نمایش صورت هاشون چهرهاشون رو جهانی کنه و محبوبیت پیدا کنن! lol
من متن مصاحبه The Truth Behind Metal Gear Rising رو خونده بودم ولی اون متنی که خوندم فقط در مورد رایزینگ و چگونگی ساخت بازی توسط پلاتینیوم نوشته و توش نوشته نشده بود که یه ویدئو هم برای پرس نمایش داده شده
اون تیکه ای هم که من گذاشتم قسمتی از این ویدئو بود و الا بیشتر ویدئو توی IW پخش شده که چون بحث های دیگه روی فیلم شده که ربطی به این موضوع نداره اون قسمت رو نزاشتم اینا رو به این خاطر گفتم که بگم من همین جوری با دیدن یه عکس در مورد استاد قضاوت نکردم!

استاد!!! جان بالاخره به خواستت رسیدی و این سری رو از MGS جدا کردی. البته خیلی دست های پشت پرده و خیلی حرف و حدیث ها شد تا این امر به نهایت رسید اما خوب هر طور بود بالاخره موفق شدی. واقعا یکی از مسخره ترین جریاناتی که تو این چند سال اخیر دیدم همین فیلم بازی کردن های این کوجیما پروداکشن بود.

یعنی چی این؟ توضیح بده
biggrin1.gif
کیوان داستانش مفصله حوصله ندارم الان کامل بنویسم :دی

خودت بورو ببین از روزی که کوجیما اومد روی سن مایکروسافت به بعد چه اتفاقای مسخره ای افتاد. هرروز یکی اومد چیزی گفت. یه روز گفت کار نمیکنیم یه روز گفت خودم رو بازی ام یه روز .... اینقدر این ور اونورش کردن که آخرم گفتم آقا به ما ربطی نداره و زدن ترکوندن همه چیرو. حالا حوصلم گرفت جریانات رو از اول مینویسم.

آخرین ویرایش:
استاد!!! جان بالاخره به خواستت رسیدی و این سری رو از MGS جدا کردی. البته خیلی دست های پشت پرده و خیلی حرف و حدیث ها شد تا این امر به نهایت رسید اما خوب هر طور بود بالاخره موفق شدی. واقعا یکی از مسخره ترین جریاناتی که تو این چند سال اخیر دیدم همین فیلم بازی کردن های این کوجیما پروداکشن بود.

یعنی چی این؟ توضیح بده :دی

کی گفته بصورت عمومی پخش نشده ؟؟؟؟ بهت پیشنهاد می کنم بی زحمت در گوگل عبارت The truth Behind Rising را جستجو کنی ... یک ویدئوی 25 دقیقه ایه، حتما ببینش ...

جالبه این ویدئو واسه VGA هست و لینکش رو گذاشته بودن هم در تردش هم بخش تریلرها. کسی هم ندیده بود تا الان :دی.
روی خم 60 ثانیه گیم پلی نمایش میده که در تریلرش نیست.

يك نكته ي جالب ديگه من اضافه كنم كه قبل از انونس MGR يك نفر توي فروم هاي Sega و PG خبر گذاشته بود از يك منبع معتبر(همون منبعي كه چندين ماه قبل از انونس Binary Domain خبر ساختشو داده بود) كه PG در حال كار كردن روي سه IP مختلف هستش كه يكيش ادامه يكي از عنوانهاي قبلي (احتمالا Bayonetta 2 ) هستش.اونيكي همون ANARCHY REIGNS هستش و عنوان سوم كه تازه شروع كرده بودن يك عنوان Survival Horror هستش.

يعني اينها وقتي ديدن هيچ خاكي نميتونن روي سرشون بريزن بازي رو انداخت رو دست PG كه توروخدا يك كاري براش بكن تا گندش در نيومده.نتيجه اين شده كه تو كار ساخت ساير بازيها هم تاثير گذاشته و
ANARCHY REIGNSتاخير خورد و Bayonetta 2 و اون بازي سوم انونسش موند واسه بعد.

نتيجه اين كه اگه بازي خوب از آب در نيومد(كه احتمالا درمياد) از Kojima Production گلايه كنيد نه از PG چون الان سرشون خيلي شلوغ شده(4 تا بازي در حال ساخت)

بعدش اين آقا مياد از به اين راحتي از فرنچايز و غيره صحبت ميكنه.

آخرین ویرایش:
با این کارش ابرو ی متال گیرو خرید :) همین که به یه سری جدید تبدیل شه خیلی خوبه چون اگه این متال گیر باشه هیچ گیمری که متلا گیر های قدیمو بازی کرده نمیتونه با این بازی کنار بیاد ولی اگه سری جدید باشه میشه از نگاه یک ip جدید اونو ببینیم

کیوان داستانش مفصله حوصله ندارم الان کامل بنویسم :دی

خودت بورو ببین از روزی که کوجیما اومد روی سن مایکروسافت به بعد چه اتفاقای مسخره ای افتاد. هرروز یکی اومد چیزی گفت. یه روز گفت کار نمیکنیم یه روز گفت خودم رو بازی ام یه روز .... اینقدر این ور اونورش کردن که آخرم گفتم آقا به ما ربطی نداره و زدن ترکوندن همه چیرو. حالا حوصلم گرفت جریانات رو از اول مینویسم.

خب به کوجیما چه ربطی داره وقتی تیم جوون تر نتونست مثل آدم یه بازی بسازه؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or