کوجیما: ما ممکن است Metal Gear Rising را به یک فرنچایز تبدیل کنیم

Behrooz

کاربر سایت
metalgearrising.jpg

Metal Gear Rising: Revengeance، عنوانی که در ابتدا قرار بود به طور کامل کنسل شود و دیگر از دست رفته بود، حالا به یک بازی کاملا جدید و نو تبدیل شده است که حتی امکان اینکه خود این عنوان به یک فرنچایز [سری بازی] تبدیل شود، زیاد است.

کوجیما در طی گفتگویی با CNN، اظهار داشت: " اگر این بازی به موفقیت بزرگی دست پیدا کند، در این صورت ما ممکن است آن را به یک فرنچایز تبدیل کنیم".

کوجیما سپس توضیح داد که چرا در ابتدا بازی را به طور کامل کنسل کرد و سپس آن را به تیم Platinum Games داد تا دوباره آن را از اول بسازد.

"بازی که ما داشتیم میساختیم دیگه تقریبا از دست رفته بود تا اینکه ما این عنوان را به آن ها [Platinum Games] دادیم. البته این تغییر سازنده، به این معنی نیست که ما هیچ طراح [بازی] خوبی در تیممان نداریم. به هر حال، کلیت "Rising" یک چیز کاملا جدید و نو است.

"من این بازی را کنسل کردم و این تصمیم گیری از طرف من بود، به خاطر اینکه فکر می کردم در آخر سر، هیچ چیز خوبی از آن بیرون نمی آید".

به هر حال چیزی که کاملا مشخصه، این است که این بازی دیگر یک عنوان از سری Metal Gear Solid محسوب نمی شود. نام بازی تغییر کرده، سازنده و کارگردان بازی هم تغییر کرده و به جای تمرکز بر روی مخفیکاری دیگر کاملا به یک H&S تبدیل شده است.

Source

توهین چیه؟ :دی
این آقا خودش از پلاتینیوم درخواست ساخت بازی رو کرده. بعد از گندی که تیم زده به بازی نا امیدانه از پلاتینیوم کمک خواسته و اونا هم که واقعا توی این چیزا تبحر دارن قبول کردن و بازی رو طی یه زمان کوتاه تبدیل به یه عنوان عالی کردن و الا این بازی کنسل شده بود و تمام. بعد واسه اینم اسمش رو عوض کرده چون هیچ ربطی از نظر گیم پلی به سری سالید نداره .همین و الا بحث توهین و این حرفا اصلا نیست
توهین رو کوجیما خودش به تیمش کرده با اون ویدئویی که توش سازنده های بازی رو آورده جلوی دوربین و دونه دونه از شکست و ناتوانیشون توی این پروژه گفتن! به این میگن توهین و زیر سوال بردن تیم خودش! خیلی واضح گفته یعنی شما بدون من هیچی نیستید!

به این میگن دقیقا ماله کشی همون ویدئو!

این ویدیو به نظر جالب میاد اگه بزاریدش خیلی خوب میشه،ارزش دیدن داره

نمی دونم بازی هنوز نیومده بعضی ها میگن چرته!!!
شاید قدرت اصیل یه MGS رو نداشته باشه ولی شاید بازی خوبی از آب در بیاد!!
مثله vanquish اصلا انتظار نمی رفت بازی خوبی باشه ولی واقعا بازی جالبی بود!!
اگه این بازی رو به یک MGS اصیل نگاه نکنین ،بازی خوبی میشه،دسته استودیو خوبی هم افتاده

نمی دونم بازی هنوز نیومده بعضی ها میگن چرته!!!
شاید قدرت اصیل یه MGS رو نداشته باشه ولی شاید بازی خوبی از آب در بیاد!!
مثله vanquish اصلا انتظار نمی رفت بازی خوبی باشه ولی واقعا بازی جالبی بود!!
اگه این بازی رو به یک MGS اصیل نگاه نکنین ،بازی خوبی میشه،دسته استودیو خوبی هم افتاده
این بازی قطعا یه بازی خیلی خوبه و از این نظر نمیشه شکی داشت چون Platinum Games بهترین استدیوی بازیسازی ژاپن تو این نسل بوده اما هرجور که بهش نگاه میکنی نمیتونی به دنیای MGS ربطش بدی و از این نظر واقعا ناامید کنندست خیلی خوب میشد که این بازی کلا به عنوان یه IP جدید معرفی و ساخته میشد اینجوری دیگه موفقیتش صد در صد تضمین شده بود و این همه مخالف و دشمن که اکثرا فنای سری MGS هستن رو هم پیدا نمیکرد
اصلا دنیایی که Platinum Games توش بازی میسازه خیلی با سری MGS متفاوته و بازیاشون از نظر داستانی اصلا قوی نیستن و حالت طنزم دارن اونم طنز لوث که درست در نقطه ی مقابل سری MGS قرار داره
به خاطر همین خیلیا میگن چرته

اون MGS1 کجا که مو به تن ادم سیخ میشد اونوقت این کجا...
این به صورت معکوس موها رو سیخ میکنه ! :دی اصلآ آدم از شدت حیرت بعد از دیدن تریلر بازی چنان موهاش سیخ میشه که ممکنه تلفات بده ! :دی

این ویدیو به نظر جالب میاد اگه بزاریدش خیلی خوب میشه،ارزش دیدن داره

آدرس خوده ویدئو وجود نداره چون این ویدئو به شکل عمومی پخش نشده! و فقط برای press نمایش داده شده توسط کوجیما توی اون مصاحبه طولانیی که در مورد بازی بهمراه اونابا برای بازی انجام داده بود. و بعد که از کونامی پرسیده شده که این ویدئو به شکل عمومی پخش میشه یا نه گفتن بله و بعد روز بعدش که قرار بوده پخش بشه کونامی منصرف شده!lol
من این موضوع رو توی اپیزود 190 پادکست IW از سایت GT دیدم و همون قسمت مربوط به این ویدئو رو کات کردم و اینجا میزارمش.حجمش کمه. 100 درصد ارزش دیدن داره
افرادی که میخوان کله بحث رو به شکل کامل بشنون می تونن این قسمت رو از سایت GT دانلود کنن
این ویدئو نشون میده که کوجیما دقیقا چه مدل استادی(!) هست که هی واسش توی سایت گلو پاره می کنید
یه آدمی که به تیم خودش هم در برابر خودخواهی و غرورش رحم نمی کنه
الان ممکنه یه سری ها بیان بگن اینا سبک ادب کردن ژاپنی هاست و نمی دونم اینا رفتار خاص خودشون رو دارن ولی باید پرسید که چطور شد بعدش یهو این ویدئو پخش نشد و کونامی منصرف شد؟ اگه واقعا اینا یه چیز عادیه نباید کونامی جلوی پخش این ویدئو رو می گرفت
failure and desperation.flv

چه اسمی هم گذاشته روی ویدئو! جدا که شرم اوره

33839346906205564990.jpg

لینک دانلود اپیزود کامل 190
یه سری بحث ها هم شده در مورد حضور این استاد بزرگوار و اون 4 تا جمله ای که گفتن توی VGA که اونم خالی از لطف نیست:دی

آخرین ویرایش:
شما اول سعی کنید بازی رو به چند نفر بفروشید، بقیه موارد پیش کش...
رتبه هفتم از Top10 Most Anticipate یوزرهای GT به این معنیه که حداقل 2 میلیون میفروشه با توجه به سبکش که مخاطب بیشتری داره.

---------- نوشته در 09:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 AM ارسال شده بود ----------

این به صورت معکوس موها رو سیخ میکنه ! :دی اصلآ آدم از شدت حیرت بعد از دیدن تریلر بازی چنان موهاش سیخ میشه که ممکنه تلفات بده ! :دی
هنوز با این موضوع کنار نیومدی؟. تفاوت را احساس کم، حقیقت را قبول کن :دی.

آدرس خوده ویدئو وجود نداره چون این ویدئو به شکل عمومی پخش نشده! و فقط برای press نمایش داده شده توسط کوجیما توی اون مصاحبه طولانیی که در مورد بازی بهمراه اونابا برای بازی انجام داده بود. و بعد که از کونامی پرسیده شده که این ویدئو به شکل عمومی پخش میشه یا نه گفتن بله و بعد روز بعدش که قرار بوده پخش بشه کونامی منصرف شده!lol
من این موضوع رو توی اپیزود 190 پادکست IW از سایت GT دیدم و همون قسمت مربوط به این ویدئو رو کات کردم و اینجا میزارمش.حجمش کمه. 100 درصد ارزش دیدن داره
افرادی که میخوان کله بحث رو به شکل کامل بشنون می تونن این قسمت رو از سایت GT دانلود کنن
این ویدئو نشون میده که کوجیما دقیقا چه مدل استادی(!) هست که هی واسش توی سایت گلو پاره می کنید
یه آدمی که به تیم خودش هم در برابر خودخواهی و غرورش رحم نمی کنه
الان ممکنه یه سری ها بیان بگن اینا سبک ادب کردن ژاپنی هاست و نمی دونم اینا رفتار خاص خودشون رو دارن ولی باید پرسید که چطور شد بعدش یهو این ویدئو پخش نشد و کونامی منصرف شد؟ اگه واقعا اینا یه چیز عادیه نباید کونامی جلوی پخش این ویدئو رو می گرفت
failure and desperation.flv

چه اسمی هم گذاشته روی ویدئو! جدا که شرم اوره

33839346906205564990.jpg
عجب ویدئویی بود !!! :دی دیدنش رو به همه پیشنهاد میکنم ! :دی
حالا شایدم واقعآ به خاطر فرهنگ مخصوص ژاپنی ها این ویدئو رو ساختن ولی اون بندگان خدا رسمآ افسردگی گرفتن که ! :دی دیگه روحیه ای براشون باقی نمی مونه با این ویدئو !!

هنوز با این موضوع کنار نیومدی؟. تفاوت را احساس کم، حقیقت را قبول کن :biggrin1:.
آخه فریدون من کلآ با حال و هوای بازی های Platinum مشکل دارم و همون Bayonetta رو هم با اینکه مطمئنآ بازی خیلی بزرگی بوده نتونستم بیشتر از یکی دو ساعت بازی کنم ! :دی (خب سلیقه ـم نمیخوره به جو بازی هاشون ! :دی)
بعد حالا اومدن Metal Gear رو هم بردن توی همون حال و هوا و دیگه ... !! :دی

اگر به موفقیت بزرگی دست پیدا کنه تبدیل به یک فرنچایز میشه......( طبق حرفهای کوجیما)واقعا پیش بینی عالی و بیی نقصی بود.حالا کی حاضر بیاد پیش بینی کنه که این بازی به موفقیت بزرگی دست پیدا خواهد کرد؟

من MGS بازی نکردم اما MGS بازا رو دوست دارم و برای هواداران MGS ارزوی صبرو شکیبایی رو دارم هر چند مثله اینکه این بازی به اون ربط نداره !!!

عجب ویدئویی بود !!! :biggrin1: دیدنش رو به همه پیشنهاد میکنم ! :biggrin1:
حالا شایدم واقعآ به خاطر فرهنگ مخصوص ژاپنی ها این ویدئو رو ساختن ولی اون بندگان خدا رسمآ افسردگی گرفتن که ! :biggrin1: دیگه روحیه ای براشون باقی نمی مونه با این ویدئو !!
بیشتر اون تیکه حرف من جنبه تمسخر داشت و الا مگه کوجیما پروداکشن مدرسه است که استاد شاگرداش رو در قبال درس نخوندن تنبیه کنه!:دی یا اینکه اینم مثل پدر میکامی عقده روحی روانی داره:دی
کدوم یک از سازنده های ژاپنی اینکار و کردن که کوجیما بخواد برسم همیشگی سازنده ها چنین ویدئویی بسازه اونم نه یه ویدئوی دره پیت بلکه یه ویدئو کاملا کارگردانی شده و تر و تمیز و حتی یه اسم فوق العاده شرم آور و البته مضحک هم واسش انتخاب کرده و از همه مهمتر زیرنویسشم کرده و از قرار معلوم داشته این به شکل عمومی توی نت منتشر میشده که کونامی بدادش رسیده و جلوش رو گرفته
اینا چیز کوچیکی نیست و استاد کوجیما هم آدم کوچیکی نیست توی صنعت که بخوایم این حرکات رو نادیده بگیریم
من اگه شک داشتم توی عقده ای بودن این آدم با این اتفاق اطمینان پیدا کردم که این آدم یه سری مشکلات روانی داره. مشکلی هم نداره می تونه مثل میکامی بیاد و از مشکلات دوران کودکیش بگه و خودش رو خالی کنه ما و طرفدرارن استاد با جون و دل پذیرای در دل هاشون هستیم!:دی lol
از استاد هم توی مصاحبه پرسیدن که دیگه پروژه بزرگی رو به دست تیم جوونتون میدید و اینکه هر پروژه ای بیاد به شکل جدی تری روش نظارت می کنید در جواب سوال اول گفته نه! و سوال دوم بله به شکل دقیق روی هر پروژه ای شخصا نظارت خواهم کرد. احتمالا استاد اینقدر عصبانی شدن از این موضوع که تیم نتونسته پروژه رو به جایی برسونه و این یه افت حساب میشه واسه ایشون و با کونامی هم یه سری مشکلات سر این پروژه بوجود اومده و استاد عصبانیتشون رو روی تیم خالی کردن و تا تونستن بدبخت ها رو چزوندن!:دی
الان من موندم تیم رایزینگ چطور تونستن این حرکت رو تحمل کنن و استدیو رو ترک نکنن؟ هر کسی بود یه زره غرور داشت با این صحنه تیم رو رها می کرد حتی به قیمت آواره شدن توی خیابون

آخرین ویرایش:
هنوز که هنوزه اعتقاد دارم چیزی که از MGSR نشون دادن خیلی بهتر از اینی بود که الان دارن نشون میدن :دی.

حالا کوجیما بیاد خودش رو جر بده . . .
بدم اومد اصن ازش :|.

یا اینکه اینم مثل پدر میکامی عقده روحی روانی داره
biggrin1.gif
میکامی که خداست، توی مصاحبه هاش درباره RE2 گفته بود، ایده اینکه یه سری آدم یهو از دیوار بیان تورو بگیرن توسط یکی از اعضای معمولی تیم گفته شد به شخصه اگر کارگردان اون پروژه بودم حتی اجازه نمیدادم حرف بزنه . . .

کلا اینا خیلی شخصیت های دیکتاتور مانند دارن.

رتبه هفتم از Top10 Most Anticipate یوزرهای GT به این معنیه که حداقل 2 میلیون میفروشه با توجه به سبکش که مخاطب بیشتری داره.

چی بگم والا؟ شبیه نانوبریکر شده! برای من که خوده ضده حاله! البته با توجه به FB این MG این فروش چندان هم غیر قابل دست رسی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or