کوجیما ما را با تصاویر زیبای MGS3 HD شکنجه میدهد

• Thread starter Thread starter m.rad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.rad

کاربر سایت
این تصویری از Metal Gear Solid 3 HD است که به لطف کوجیما کارگردان این سری برای ارزیابی بازی قبل از عرضه در اکانت تویتر وی قرار گرفته است!

2132458669_full.jpg

زیباست نه؟به نظر کوجیما اینطور فکر میکنه!
با دیدن تصاویر HD ی این صحنه کوجیما اظهار کرد که خوشحاله Kojima Productions در زمان ساخت این عنوان روی جزیره ی Amami Oshima تحقیقات میدانی انجام داد.

این هم نمایی نزدیک از صحنه ای که کوجیما با گوشی iPhoneــش عکس برداری کرده. او افزود"قورباقه ها زیبا هستند"!

2132458670_full.jpg

برای دیدن ادامه ی عکسهای کوجیما (و ناهار خوردنش) اکانت تویتر او را دنبال کنید!

منبع

مطمئن نیستم جاش اینجاست یا نه اما این رو به عنوان خبر توی سایت گذاشتن چون این جور عکسها به نوعی خبری حساب میشن چون در مورد پیشرفت بازی صحبت میکنن با این وجود اگه مدیرا فکر میکنن جاش اینجا نیست لطفا منتقلش کنن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Emperor visari
برای دیدن ادامه ی عکسهای کوجیما (و ناهار خوردنش) اکانت تویتر او را دنبال کنید!

تویترش که جاپنی هست :(
زبانش رو میگم :|
بابا بی خیال من که تاحالا به جز 3 نسخه ی دیگه ایشو بازی نکردم . بیاد ببینم میخواد چه گندی بزنه :d

خوشم اومد !! واقعا استاد گفتن برازندشه :دی
اون گیم پلیی که چند وقت پیش نشون دادن !! به هیچ وجه اینطوری نبود !! اصلا تو اون تریلر من تغییری احساس نکردم ولی الان تغییر احساس میشه :دی

گفتم، Post-Process Effects افزایش یافته چون سخت افزار قویتر شده. یک Mod میتونه اینکار رو برای هر بازی ای بکنه. درضمن توجه کنید به تکسچرها و چندضلعیهای صخره ها. همون گندی که بودن هستن.
من فکر کنم شما فرق HD شدن با Remaster شدن و Reboot شدن رو اینجا اشتباه گرفتید که انتظار تغییرات دارید ! اینا روی PS2 عالی بودن و الآن هم قرار نیست تغییری بکنن ! [2]

حالا ایشون یه کم برای بازی جدیدش هیجان زده شده تو صفحه توییتش به صورت عامیانه یه چیزی گفته ....

من فکر کنم شما فرق HD شدن با Remaster شدن و Reboot شدن رو اینجا اشتباه گرفتید که انتظار تغییرات دارید ! اینا روی PS2 عالی بودن و الآن هم قرار نیست تغییری بکنن ! [2]

حالا ایشون یه کم برای بازی جدیدش هیجان زده شده تو صفحه توییتش به صورت عامیانه یه چیزی گفته ....
خیلی ممنون، معنی هر سه ی این کلمه رو میفهمم (ریبوت جدّا چه ربطی داشت؟ مثل اینکه شما معنی کلمات رو نفهمیدید!).
اگر توجه کنید در اولین پستم گفتم، دوباره ماجرای Half-Life Source داره اجرا میشه. یک Scam هست برای پول بیشتر. من دلیلی برای پورت این بازی نمیدیدم، و اگر هم پورتش کردن، دیگه چرا بهش بگن HD؟ فوق فوقش رزولوشنش رو میکنن 720x480 تا بشه 16:9 اونوقت عمو کنسول آپ اسکیلش میکنه. Scam Scam Scam.
PCSX 2.0 چندتا شِیدر پاش بندازی بهتر این بازی رو "قشنگ" میکنه.

خیلی ممنون، معنی هر سه ی این کلمه رو میفهمم (ریبوت جدّا چه ربطی داشت؟ مثل اینکه شما معنی کلمات رو نفهمیدید!).
اگر توجه کنید در اولین پستم گفتم، دوباره ماجرای Half-Life Source داره اجرا میشه. یک Scam هست برای پول بیشتر. من دلیلی برای پورت این بازی نمیدیدم، و اگر هم پورتش کردن، دیگه چرا بهش بگن HD؟ فوق فوقش رزولوشنش رو میکنن 720x480 تا بشه 16:9 اونوقت عمو کنسول آپ اسکیلش میکنه. Scam Scam Scam.
PCSX 2.0 چندتا شِیدر پاش بندازی بهتر این بازی رو "قشنگ" میکنه.
بحث رزولِیشن و نسبت تصویر نیست! این نوع دوباره سازی یه عنوان در حال حاضر بین بازی سازها باب شده اصطلاحاً HD میگن بهش! این ورژنهای HD صرفاً برای اون دسته از گیمرایی هست که علاقه به بازی کردن عناوین قدیمی روی کنسولهای حال حاضر رو دارن معمولاً از کالکشنهای بازیهای مورد علاقشون استقبال میکنند!
کدوم بازی سازی برای رضای خدا بازی میسازه؟ با توجه به پرطرفدار بودن IP ـشون بدون اینکه سکوال یا پرکوال جدیدی خلق کنن، خیلی راحت با کمترین زحمت(بالابردن رزولِیشن و یه پولیش کلی) از فرانچایزهای قدیمی و پرطرفدار بیشترین پول رو درمیارن.
به نظرت بالابردن رزولِیشن باعث بهتر شدن تکسچرهای آب میشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or