کوجیما ما را با تصاویر زیبای MGS3 HD شکنجه میدهد

• Thread starter Thread starter m.rad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.rad

کاربر سایت
این تصویری از Metal Gear Solid 3 HD است که به لطف کوجیما کارگردان این سری برای ارزیابی بازی قبل از عرضه در اکانت تویتر وی قرار گرفته است!

2132458669_full.jpg

زیباست نه؟به نظر کوجیما اینطور فکر میکنه!
با دیدن تصاویر HD ی این صحنه کوجیما اظهار کرد که خوشحاله Kojima Productions در زمان ساخت این عنوان روی جزیره ی Amami Oshima تحقیقات میدانی انجام داد.

این هم نمایی نزدیک از صحنه ای که کوجیما با گوشی iPhoneــش عکس برداری کرده. او افزود"قورباقه ها زیبا هستند"!

2132458670_full.jpg

برای دیدن ادامه ی عکسهای کوجیما (و ناهار خوردنش) اکانت تویتر او را دنبال کنید!

منبع

مطمئن نیستم جاش اینجاست یا نه اما این رو به عنوان خبر توی سایت گذاشتن چون این جور عکسها به نوعی خبری حساب میشن چون در مورد پیشرفت بازی صحبت میکنن با این وجود اگه مدیرا فکر میکنن جاش اینجا نیست لطفا منتقلش کنن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Emperor visari
اون مرحلش رو اعصاب بود :d
-------------------
من دقيق يادم نيست قبلا چطوري بوده (خيلي وقت پيش بازي كردم)
ولي اين قشنگه، خوبه
در واقع ابش خيلي خوب شده !!
چون همون درا ديستنس و جزئيات درختان و اون سخره ي سمت راست جناب اسنيك همونيه كه بود

قورباغه زیباست کلاغ هم بد نیست چشم ها را باید شست :دی
ولی دور از شوخی انتظار برای تجربه ی دوباره ی یکی از شاخ ترین ( کلاً شاخ ترین دیگه :دی ) MGS اصلاً راحت نیست :دی استاد با تصاویر می خواد روح و روانمون رو بازی بده :دی

• Like
Reactions: Polaris
اینجا بود که اولین بار اون سربازها با ماشین پرندشون ظاهر شدن و من با دیدنشون در جا زیر آبی زدم و شنای قورباغه ای رفتم تا شکاف سمته چب و بعد .........اتفاقی افتاد که خواستم از پشت همون تلوزیون 14inc بیفتم به جونه اون ویلگن افراطی.

اینجا بود که اولین بار اون سربازها با ماشین پرندشون ظاهر شدن و من با دیدنشون در جا زیر آبی زدم و شنای قورباغه ای رفتم تا شکاف سمته چب و بعد .........اتفاقی افتاد که خواستم از پست همون تلوزیون 14inc بیفتم به جونه اون ویلگن افراطی.
همن اسنايپره ؟
يه جا از بازي كه توي رودخونه هستيم (يادم نيست كجاش) بلافاصله بعد از تموم شدن كات سين ميتونستي با اسنايپر هدف قرار بديش و كشته ميشد
سريع هم ويلچرش رو دور ميكردن از صحنه
ديگه ميمُرد و نميومد سر جاي خودش !!

چشم‌های من مشکل داره احتمالا. چرا درخت‌ها مثل تابلو هستن؟:d

در ضمن این قورباغه ه‌ها کجان؟ من فقط رو آب چند تا چیز میبینم که بیشتر از قورباغه به گل میخورن.:d

منم همین سوال رو دارم برا360هم هست؟
بهترین سکانس بازی اونجایی بود که ocelatداشت snakeرو داخل تونل دنبال میکرد بعد از اینکه از بازداشگاه فرار کرد ..ocelatفشنگی رو که اول بازی شلیک نشده بود رو داخل گردنش انداخته بود برای همچین وقتی که بازم موفق نشد شلیکش کنه...

گفتم، Post-Process Effects افزایش یافته چون سخت افزار قویتر شده. یک Mod میتونه اینکار رو برای هر بازی ای بکنه. درضمن توجه کنید به تکسچرها و چندضلعیهای صخره ها. همون گندی که بودن هستن.
من فکر کنم شما فرق HD شدن با Remaster شدن و Reboot شدن رو اینجا اشتباه گرفتید که انتظار تغییرات دارید ! اینا روی PS2 عالی بودن و الآن هم قرار نیست تغییری بکنن !

• Like
Reactions: Robin Hood
آه !کاش بازی رو ریمستر می کردن به این نسل .
دیگه اون موقع ...:x
آقایون اینقدر دنباله قورباغه نگردین چشم ژاپنی می خواد که همه ندارن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or