کوجیما به ساختن دنباله ای برای MGR: Revengeance علاقه دارد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
در کنار اطلاعاتی که از Metal Gear Solid: Ground Zeroes در PAX 2012 منتشر شده ، کوجیما از علاقه ی خود برای همکاری دوباره با Platinum Games نیز گفته است.

metalgearrising.jpg

اگرچه MGR: Revengeance تا ماه فوریه ی سال بعد عرضه نخواهد شد، اما ظاهرا کوجیما از ساختن این بازی لذت برده است. به گفته ی کوجیما او علاقه ي چنداني به Spin-Off ها ندارد، اما اگر MGR: Revengeance بازي خوبي از آب در بيايد واقعا خوشحال خواهد شد تا دوباره با Platinum Games‌ براي ساخت يك دنباله همكاري كند.
با توجه به صحبت هاي كوجيما، احتمال ديدار دوباره با رايدن (البته پس از Metal Gear Solid: Ground Zeroes) وجود دارد.

منبع

Last edited by a moderator:
uuvf8bv71dyihk9riwzp.jpg

به گفته ی کوجیما او علاقه ي چنداني به Spin-Off ها ندارد
میگم استاد اگه به Spin off علاقه داشتن چی میشد اونوقت؟! :دی
Portable Ops, Peace Walker, Acid, Acid 2
از نظر تکنیکی اینا Spin off به حساب میان! :دی

(دوستان من نه هیتر هستم و نه قصد توهین به استاد رو دارم و این فقط یه شوخی بود! :دی)

احتمالش زیاده که بازی خوبی بشه ! چه بسا که همه از جمله کوجیما هم استقبال می کنن از ادامش !
چون از ریشه به کوجیما مربوط میشه !
به هر حال اینم نظر شخصی کوجیمائه :d

ولی من به شخصه اصلاً ار این بازی خوشم نمیاد !

كونامي ميخواد متال گير رو به يه سري تبديل كنه كه هر يك سال يا دو سال يكبار يه شماره ازش منتشر كنه(يه سال mgs يه سال mgr ) واسه همين مطينا به اين زودي ها دست از سر rising برنخواهد داشت

كونامي ميخواد متال گير رو به يه سري تبديل كنه كه هر يك سال يا دو سال يكبار يه شماره ازش منتشر كنه(يه سال mgs يه سال mgr ) واسه همين مطينا به اين زودي ها دست از سر rising برنخواهد داشت

اتفاقا به نظرم کونامى اصلا همچين قصدى نداره.
کلا کونامى از اين مدل شرکتا نيست.

همه ی شرکتا، از این مدل شرکتا هستن دوست من. این حقیقت تلخیه، اما واقعیه....
Money Talks....
من کاری به Money ندارم. درسته همهٔ شرکتا دنبال پولن ولی‌ من میگم سیاست Konami اینجوری نیست. تازه MGS هم برا کوجیما هست و همونطور که کوجیما رو میشناسین هر کاری دوست داره می‌کنه :d اصلا همینه که کوجیما رو دوست داشتنی می‌کنه :x

تا دو روز پیش همه رایزینگ رو یک شکست میدونستن و یک بچه ی "با پدر نامشخص" در سری متالگیر و اطراف کوجیما !!
حالا که خودش بازی رو تائید کرده ....
بازی سنتر ... :laughing:

آخرین ویرایش:
من که ازاین بازی خوشم میاد خیلی زیاد به خاطر۲نکته:
1.ازرایدن خیلی خوشم میاد.
2.عاشق سبک این بازیم.
فقط همون طورکه یکی از بچه ها گفت باید گرافیک بازی بیشتر بشه.

تا دو روز پیش همه رایزینگ رو یک شکست میدونستن و یک بچه *********** در سری متالگیر و اطراف کوجیما !!
حالا که خودش بازی رو تائید کرده ....
بازی سنتر ... :laughing:

آقا از کلمات مناسب استفاده کنید لطفا

این بحث توی انتقادات خیلی زیاد شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or