کوجیما برای PS3 بازی خواهد ساخت

Sweet Jesus

کاربر سایت
هیدئو کوجیما که در حال حاضر مشغول کار روی نسخه PSP دیگری از سری MGS است، در گفتگو با OPM گفته است تحت تاثیر دیدن Modern Warfare 2 تصمیم دارد دوباره برای PS3 بازی بسازد.
او می‌گوید : بعد از دیدن Modern Warfare 2؛ احساس می‌کنم باید از تمام قابلیت‌های فضای مدرن استفاده کنم. او در پاسخ به این سوال که چرا تصمیم گرفت برای PSP بازی بسازد می‌گوید: می‌خواستم جوان‌ترها هم MGS را تجربه کنند، خصوصا در ژاپن، چون محبوب‌ترین دستگاه بازی جوانان ژاپنی PSP است.

کوجیما در حال حاضر کار روی پروژه Peace Walker کار می‌کند که در ماه مه امسال منتشر خواهد شد در حالی‌که تیمی جوانتر بر روی MGS: Rising کار می‌کند، که امیدواریم همین امسال عرضه شود.

منبع: OPM, Issue 040

اون تیزر mgs4 که یادتونه یه تیکش اول شخص بود بعد میزد این یک شوتر نیست...
این محتمله
همون fps خیلی مشکوک بود چون تو بازی هم اگه یادتون باش جای که میخواست با eva
سوار موتور بشه یک فلش بک به تیزر mgs4 داشت در حالت fps اخرم نفهمیدیم چه ربطی داشت:biggrin1:
شاید بزودی فهمیدیم

همون fps خیلی مشکوک بود چون تو بازی هم اگه یادتون باش جای که میخواست با eva
سوار موتور بشه یک فلش بک به تیزر mgs4 داشت در حالت fps اخرم نفهمیدیم چه ربطی داشت:biggrin1:
شاید بزودی فهمیدیم

عزیز چیش مشکوک بود MGS4 حالت FPS بازی کردن داشت مگه شما ندیدی:confused:

3حالت تو بازی تعریف شده بود برای ZOOM که یکیش ZOOM اتوماتیک بود یکیش ZOOM معمولی بود که تو کل سری بازی هم بوده که بازی میشود FPS که میتونستی عوضش کنی در حال بازی چیش عجیب بود :confused::-"

دوستان خیلی مهم نیست این بازی چه سبکی یا چه داستانی داره مهم اینه که استاد میخواد این بازی بسازه و همین برای عالی بودن کیفیتش کفایت میکنه;)

جریان چیه..؟! زیر میزی و سونی و کوجیما..؟!!
هر چیزی امکان داره ولی در کل کوجیما یکی از فن های سونی بوده و هست و دقیقا مثل ایتاگاکی (360) و نومورا (PS3) میخواد بازیهاش انحصاری باشن.البته همیشه تصمیم ناشر تعیین کننده ست.

عزیز چیش مشکوک بود MGS4 حالت FPS بازی کردن داشت مگه شما ندیدی

3حالت تو بازی تعریف شده بود برای ZOOM که یکیش ZOOM اتوماتیک بود یکیش ZOOM معمولی بود که تو کل سری بازی هم بوده که بازی میشود FPS که میتونستی عوضش کنی در حال بازی چیش عجیب بود
من که خودم میدونم باو نا سلامتی mgs بازیم منظورم چیز دیگری بود نگرفتید
کلا کوجیما از چیزای که نشون میده یک منظورهای دار که درکش سخت بعدا مشخص میشه

سوار موتور بشه یک فلش بک به تیزر mgs4 داشت در حالت fps اخرم نفهمیدیم چه ربطی داشت
اونجا eva داشت درباره ملت صحبت ميكرد. كه بازي ميكنن و به صورت آزمايشي واسه جنگ اماده ميشن و داشت يه كم fps نشون ميداد خودشم ميگه ديگه.

اگه بخواد ادامه بسازه از mgs4 كه نميشه چون آخر چهار اسنيك با otacon دارن ميرن صفاسيتي. خدا كنه از قديما بسازه. بازي هايي كه رو ميكرو بازي ميكرديم. اونارو ميتونه دوباره بسازه

خب میشه اسنیک درمان بشه در مورد داستان اگه 5 باشه خیلی کارار میشه کرد
========
من عشق اون یه تیکش هستم که اون دکتره یا دانشمنده اسمش یادم نیست فک کنم همین اتاکون بود :biggrin1:
بر میگرده میگه حالا باید سیدیو عوض کنیم بعد یهو میگه نه ما الان رو ps3 هستیم و دیسکش بلوری دو لایست پس نیازی نیست عشق این یه تیکشم

خب میشه اسنیک درمان بشه در مورد داستان اگه 5 باشه خیلی کارار میشه کرد
========
من عشق اون یه تیکش هستم که اون دکتره یا دانشمنده اسمش یادم نیست فک کنم همین اتاکون بود :biggrin1:
بر میگرده میگه حالا باید سیدیو عوض کنیم بعد یهو میگه نه ما الان رو ps3 هستیم و دیسکش بلوری دو لایست پس نیازی نیست عشق این یه تیکشم
ایول راست میگی خیلی تیکه ی با حالی بود به 360
منم واقعا از بعضی از صحنه هاش خندم میگرفت

فکر نکنم FPS بسازه!کلا کوجیما از حالت سینمایی خوشش میاد و مثالشم فکر کنم برای همین هست یعنی تغییر کات سکنس های طولانی:love:در سری MGS و تبدیل اونها به روایت سینمایی در بازی (مثل MW2)
نشدنيه ميلاد! MW2 داستان خاصي نداشت... ولي همين MGS4 چه طوري مي خواد اون همه ديالوگ رو در حين بازي بگه؟

خداییش استاده بی بدیل HYPE خود خودشه...
سونی 2 نفر از فامیل اینا رو برای قسمت بازاریابی بازیاش بزاره مشکلش حل میشه! :d

من که میگم FPS نیست!یعنی امیدوارم نباشه!!! فکر نکنم MGS جدید هم باشه!چه خبره مگه شده NFS که سالی 2-3 تا بده بیرون(البته اگر الان معرفی بشه فکر کنم چندین سال دیگه باید منتظرش باشیم! )
بازیش رو هم فکر کنم تو E3 معرفی کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or