کوجیما برای PS3 بازی خواهد ساخت

Sweet Jesus

کاربر سایت
هیدئو کوجیما که در حال حاضر مشغول کار روی نسخه PSP دیگری از سری MGS است، در گفتگو با OPM گفته است تحت تاثیر دیدن Modern Warfare 2 تصمیم دارد دوباره برای PS3 بازی بسازد.
او می‌گوید : بعد از دیدن Modern Warfare 2؛ احساس می‌کنم باید از تمام قابلیت‌های فضای مدرن استفاده کنم. او در پاسخ به این سوال که چرا تصمیم گرفت برای PSP بازی بسازد می‌گوید: می‌خواستم جوان‌ترها هم MGS را تجربه کنند، خصوصا در ژاپن، چون محبوب‌ترین دستگاه بازی جوانان ژاپنی PSP است.

کوجیما در حال حاضر کار روی پروژه Peace Walker کار می‌کند که در ماه مه امسال منتشر خواهد شد در حالی‌که تیمی جوانتر بر روی MGS: Rising کار می‌کند، که امیدواریم همین امسال عرضه شود.

منبع: OPM, Issue 040

دوستان نظرتون در مورد اینکه این همون بازی هست که کوجیما میخواست توی یک سبک جدید بسازه چی هست؟
به احتمال زیاد یک FPS. با توجه به حرف های الانش و دیدار چندین ماه پیشش از IW و صحبت هاش در مورد ساختن بازی برای بازارهای غربی.
چندی پیش هم از کار کردن روی یک IP جدید صحبت کرده بود.

غضای مدرن...شاید یه عنوان shooter اون تیزر mgs4 که یادتونه یه تیکش اول شخص بود بعد میزد این یک شوتر نیست...
این محتمله ولی ادامه ی zone of enders منطقی تر به نظر میرسه...

خیلی خوبه.مسلماً جو سینماتیک MW2 روش تاثیر گذاشته که دوباره مشتاق به ساخت بازی روی نسل حاظر شده.
به نکته خوبی اشاره کردی.جو سینمایی و هیجانی این بازی در این نسل بی همتا بوده و همین که استاد کوجیما تحت تاثیر قرار گرفته عضمت بی چون و چرای این بازی نشون میده.امیدوارم باز هم شاهکاری سینمایی از استاد ببینیم.

فکر نکنم FPS بسازه!کلا کوجیما از حالت سینمایی خوشش میاد و مثالشم فکر کنم برای همین هست یعنی تغییر کات سکنس های طولانی:love:در سری MGS و تبدیل اونها به روایت سینمایی در بازی (مثل MW2)
شاید تغییرش این باشه.
اما یک چیزی من اصلا میگم MGS5 معرفی نمیشه!شاید در 2 سال پایانی عمر PS3 این کار انجام بشه.
اما من فکر میکردمهیچ وقت Snake روی کنسولهای مایکرو نیومده!MGS3:sub و MGS:rising هر دو توسط Raiden کنترل میشوند و بیراه نگفتم که محبوبیت Snake از عنوان MGS بیشتر هست یک جورایی Snake رو انحصاری کردن!!!!

تا اونجایی که من میدونم (:دی) شماره های اصلی سری MGS در انحصار سونی و PS هست, درسته؟! :confused:
ولی این کوجیمای نامرد تا حالا حتی یه اسپین آف انحصاری نداده برای PS! همه اش از دم مالتی! :دی

مطمئنن یه IP جدید خواهد بود و ادامه ی MGS4 نخواهد بود مگر اینکه این بار هم بخواد ملت رو بذاره سر کار!:biggrin1:

کجای MGS4 سرکاری بود :eek::confused: که شماره بعدی بخواد باشه .:confused:

به نظر من میشه همین داستان SNAKE رو ادامه داد انم با 10 تا 20 نوع مختلف من واقعا نمیفهمم چیش سرکاریه .:-"

این صحبت کوجیما واسه من هم عجیبه که با دیدن MW2 بهش الهام شده بازی بسازه ، اونم چی واسه PS3 !
منظورش این بوده که با دیدن MW2 پتانسیل بازی های مدرن رو دیده و به فکر یه بازی مدرن اونم برای یه کنسول نسل جدید افتاده و چون خودش میخواد بسازه اون کنسول PS3 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or