کوجیما برای PS3 بازی خواهد ساخت

Sweet Jesus

کاربر سایت
هیدئو کوجیما که در حال حاضر مشغول کار روی نسخه PSP دیگری از سری MGS است، در گفتگو با OPM گفته است تحت تاثیر دیدن Modern Warfare 2 تصمیم دارد دوباره برای PS3 بازی بسازد.
او می‌گوید : بعد از دیدن Modern Warfare 2؛ احساس می‌کنم باید از تمام قابلیت‌های فضای مدرن استفاده کنم. او در پاسخ به این سوال که چرا تصمیم گرفت برای PSP بازی بسازد می‌گوید: می‌خواستم جوان‌ترها هم MGS را تجربه کنند، خصوصا در ژاپن، چون محبوب‌ترین دستگاه بازی جوانان ژاپنی PSP است.

کوجیما در حال حاضر کار روی پروژه Peace Walker کار می‌کند که در ماه مه امسال منتشر خواهد شد در حالی‌که تیمی جوانتر بر روی MGS: Rising کار می‌کند، که امیدواریم همین امسال عرضه شود.

منبع: OPM, Issue 040

من موندم چرا کوجیما نمیتونه برای غیر سونی بازی بسازه:دی
چون MW2 رو دیده حتما باید برای PS3 باشه!یک جورایی درک نمیکنم!
ممنون:smile:

خوب باید دید چی میسازه اگه MGS5 رو بسازه در بس نوکرشم اما اگه IP جدید باشه بازم خیالی نیست دست استاد در کار باشه بازی به خوبی MGS هاش میشه و ما هم حالی میبریم .

این کوجیما هم مثل David Jaffe میمونه یا مثل پیتر مولینکس که به شرکت های که بازی به صورت انحصاری براشون میسازه و طرفداری های پیدا میکنه اون طرف هیچ وقت پشت به اون ها نمیکنه با وجود این که به نظرم ماکروسافت به خوبی میتونه جیب این ها رو 1سوت پور کنه و جذب شرکت خودش.

آخرین ویرایش:
خوب باید دید چی میسازه اگه MGS5 رو بسازه در بس نوکرشم اما اگه IP جدید باشه بازم خیالی نیست دست استاد در کار باشه بازی به خوبی MGS هاش میشه و ما هم حالی میبریم .

این کوجیما هم مثل David Jaffe میمونه یا مثل پیتر مولینکس که به شرکت های که بازی به صورت انحصاری براشون میسازه و طرفداری های پیدا میکنه اون طرف هیچ وقت پشت به اون ها نمیکنه با وجود این که به نظرم ماکروسافت به خوبی میتونه جیب این ها رو 1سوت پور کنه و جذب شرکت خودش.
مسئله اینجاست که اگر قرار باشه یک ادامه برای MGS4 باشه، فکر میکنم یک کم کم عقلی هست که برای X360 بیاد اومدن Rising هم برای من واقعا سوال مثلا من که MGS4 بازی نکردم خب خیلی از نکات Rising هم برام مجهول میمونه.

مسئله اینجاست که اگر قرار باشه یک ادامه برای MGS4 باشه، فکر میکنم یک کم کم عقلی هست که برای X360 بیاد اومدن Rising هم برای من واقعا سوال مثلا من که MGS4 بازی نکردم خب خیلی از نکات Rising هم برام مجهول میمونه.
چون سبک Rising و شخصیت اصلی و داستانش کاملا جدا از خط اصلی داستان Metal Gear Solid ِ . دلیلی هم نداره که بازیکن شماره های قبلی رو بازی کرده باشه .
این صحبت کوجیما واسه من هم عجیبه که با دیدن MW2 بهش الهام شده بازی بسازه ، اونم چی واسه PS3 !
اتفاقا من فکر می کنم داستانش کاملا به سری mgs گره خورده چون آخر mgs4 سانی بعنوان آخرین دیالوگ بازی می گه Its rising again بعلاوه من هر چی فکر می کنم نمی تونم بخودم بقبولونم که رایدن دوباره سایبورگ نینجا می شه...از نظر من داستان rising یا مربوط به نجات دادن سانی از دست پترویتهاست (که احتمالش رو ضعیف می دونم) یا مربوط به چند سال بعد از mgs4 ـه که در هر دو صورت داستانش به سری mgs پیوند خورده...
من نگفتم ربط نداره ، عرض کردم خط داستانیش جدا از خط اصلی داستان MGS خواهد بود .

آخرین ویرایش:
خدا کنه یه اسپین آف برای mgs بسازه که موضوعش در مورد the boss تو جنگ جهانی دوم یا جنگ خلیج فارس که سالید و لیکوئید کنار هم توش جنگیدن باشه :love: (البته صدها نقطه تاریک دیگه هم تو mgs وجود داره که می شه ازشون استفاده کنه...)
چون سبک Rising و شخصیت اصلی و داستانش کاملا جدا از خط اصلی داستان Metal Gear Solid ِ . دلیلی هم نداره که بازیکن شماره های قبلی رو بازی کرده باشه .
این صحبت کوجیما واسه من هم عجیبه که با دیدن MW2 بهش الهام شده بازی بسازه ، اونم چی واسه PS3 !
اتفاقا من فکر می کنم داستانش کاملا به سری mgs گره خورده چون آخر mgs4 سانی بعنوان آخرین دیالوگ بازی می گه Its rising again بعلاوه من هر چی فکر می کنم نمی تونم بخودم بقبولونم که رایدن دوباره سایبورگ نینجا می شه...از نظر من داستان rising یا مربوط به نجات دادن سانی از دست پترویتهاست (که احتمالش رو ضعیف می دونم) یا مربوط به چند سال بعد از mgs4 ـه که در هر دو صورت داستانش به سری mgs پیوند خورده...

آخرین ویرایش:
احساس میکنم کوجیما متحول شده و امیدوارم اگه میخواد دوباره MGS رو به هر نحوی ادامه بده حداقل 2 سال صبر کنه!انونس 2 تا MGS تو 1 سال به اندازه کافی گرد و خاک به پا کرد دیگه اگه سال دیگه دوباره یه MGS دیگه معرفی کنه مطمئن میشم که دیگه از بازی کردن با Metal Gear Solid های بعدی لذتی نخواهم برد!
به هر حال امیدوارم یه MGS جدید نباشه...

اتفاقا من خیلی با اون سرکار گزاشتنش حال میکردم :d
فقط هر چی هست میدونم یک بازی خیلی توپ میسازه!

چون MW2 رو دیده حتما باید برای PS3 باشه!یک جورایی درک نمیکنم!
منم همینطور :biggrin1:
از او نجايي كه اصلا به حرفهاي اين عزيز دل اعتمادي نيست پس نتيجه مي گيريم بازم الكي ملت رو گذاشته سر كار
بهتره بگیم گذاشته تو کف ( چون تا حالا من ندیدم کوجیما حرف مفت بزنه )

تبریک میگم چون سری mgs شده مثل fifa هر سال یکی میده بیرون مثلا اسمش میشه mgs10 که ماله 2010
ولی خدایی mgs خیلی باحاله بسازه نوکرشم میشیم
راستی mw2 چه ربطی به mgs داره؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه splinter cell دیده؟؟؟؟
فکر کن اسنیک رو جت اسکی بشینه با بیسیم بارئیسش صحبت کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or