کوجیما: افراد جوان در حال از دست دادن علاقه به بازیهای AAA هستند

وقتی Angry bird و Planet Vs Zombie میشن بازیها تاپ ملت مشخصه که صنعت گیم داره تحدید میشه و این باعث میشه استودیوهای بزرگ ورشکسته و در استودیوشون رو تخته کنن و برن سمت ساخت بازیهای کوچیک،نمونش شرکت ATARI که الان رو بازیهای موبایل تمرکز کرده

اما به کوجیما باید گفت استاد نگران نباش،گیمر هارد کور اگر واقعن هاردکور باشه سمت این بازیهای کژوال نمیره،اینها بیشتر به درد بچه های 4-5 ساله میخوره و یک گیمر هاردکور باید ننگش بیاد سمت این بازیها بره

من که تا حالا ندیدم کسی از ذور وریام گرایش پیدا کنن از بازیهای درست و حسابی به موبایل!
ولی خب افرادی گیم رو از گوشی شروع کردن اره روز به روز بیشتر باهاش حال میکنن و دنبال بازیاش میرن.
بنظرم خیلی به هم ربط ندارن مخاطب بازیهای AAA و بازیهای موبایل.

کلا کوجیما هر چند وقت یک بار حوصلش سر میره و میاد یک نظری میده! هر چیزی جای خودش! بله برای شما که فقط متال گیر میسازی و هیچ ایده ای هم به غیر از ان نداری ممکن جوانان دلسرد بشوند و به دنبال بازی های کژوال یا مستقل و یا....بروند!مشکل انجاست که ایشون از طف همه حرف میزنند.!!! معلوم که بازی های ژاپنی اینده دارند! همین امسال استاد میکامی با اویل ویتین میترکونه!ژاپن مهد بازی و این نسل هم با قدرت برمیگردند.

کلا کوجیما هر چند وقت یک بار حوصلش سر میره و میاد یک نظری میده! هر چیزی جای خودش! بله برای شما که فقط متال گیر میسازی و هیچ ایده ای هم به غیر از ان نداری ممکن جوانان دلسرد بشوند و به دنبال بازی های کژوال یا مستقل و یا....بروند!مشکل انجاست که ایشون از طف همه حرف میزنند.!!! معلوم که بازی های ژاپنی اینده دارند! همین امسال استاد میکامی با اویل ویتین میترکونه!ژاپن مهد بازی و این نسل هم با قدرت برمیگردند.

بله همینطور که شما میگی ..

تو 100 بازی برتر سال 2014. هیچ وقت از گیم پلی متال گیر خوشم نیمد! حالا هی داستات داستان میکنند!چند وقت دیگه بیاد بپکد برد من اینجا های های میخندم!!!به شدت بدم میاد از متال گیر! نمیدونم دشمنی عجیبی باش دارم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or