کوجیما از Metal Gear Solid 1 یاد می کند

Behrooz

کاربر سایت
Screen-shot-2011-12-21-at-4.17.13-pm.jpg

شماره ی 65 ـه نشریه ی OPM UK، حاوی محاصبه ی اختصاصی با Hideo Kojima، خالق سری Metal Gear بود.بخشی از این مصاحبه به MGS 1 اختصاص یافته بود.

وی در مورد Metal Gear Solid 1 گفت:
"باید بگم که این بازی یک تجربه ی بسیار ناب و خاص بود.من داشتم بازی ای رو می ساختم که واقعا دلم می ساخت.اگه بخواهیم به گذشته نگاه کنیم، هیچ چیز خاصی وجود نداره که بخوام برگردم و اون رو درستش کنم.اگه شما چیزی رو تغییر بدید، هویت و کلیت بازی رو تغییر داده اید و من میخوام از این کار دوری کنم.
اگه شما بخوای گیم پلی بازی رو به استاندارهای مدرن امروزی بیاری، بخشی از بازی اصلی رو از دست میدی، این بازی برای یک دوره ی خاصی ساخته شده بود، نه فقط داستان بلکه کنترل، گیم پلی و در واقع همه چیز آن منعکس کننده ی آن دورانیه که بازی درش ساخته شده بود".[اشاره به ریمیک بازی]

MGS 1 سال 1998 عرضه شد و در واقع سومین عنوان از فرنچایز Metal Gear محسوب می شود(دو شماره ی اول برای MSX2 ساخته شده بودند)، اما این شماره باعث شهرت جهانی آن شد.داستانی در مورد سالید سنیک که تلاش وی را برای نفوذ به تاسیسات سلاح هسته ای لیکوئید بازگو میکند.هم گیم پلی و هم داستان پیچیده ی آن، انقلابی بودند و این موضوع باعث شد که به یکی از بهترین بازیهای تاریخ تبدیل شود.

اگرچه این شماره همین حالا برای خرید بر روی PSN موجوده، اما کوجیما تصمیم گرفت این شماره در کالکشن HD بازی که چندی پیش در ژاپن و US عرضه شد، ظاهر نشود، آیا این موضوع دلیلی است برای اینکه نسخه ی HD بازی یا ریمیک آن در حال ساخت و برنامه ریزی ست؟

کوجیما گفت:"خیلی از گیمرها خواستار ریمیک این بازی هستند و من به عنوان یه تهیه کننده می تونم به این خواسته جواب مثبت بدهم، اما به عنوان یه خالق و کارگردان علاقه ی چندانی به برگشت به گذشته و انجام این کار ندارم".
"به هر حال در صورتی که بخواهیم یه زمانی این کار را انجام دهیم، این کار باید به صورت یه ریمیک کامل و تمام عیار انجام شود و تنها چیزی که دست نخورده باقی می ماند، داستان است.اگه این اتفاق یه زمانی بیفته من فقط به عنوان تهیه کننده انجام وظیفه خواهم کرد و بقیه ی افراد بر روی آن کار خواهند کرد".

به مانند خیلی های دیگه، شاید به دلیل حس نوستالژی و ستایش اصالت یه بازی، کوجیما MGS 1 رو شماره ی مورد علاقه اش در این سری بازی معرفی میکنه !
وی در این مورد گفت:"باید بگم این یه انتخاب خیلی سخته ! اما احتمالا MGS 1 خواهد بود ! [شماره ی مورد علاقه]. چون خیلی از جنبه هاش رو در خودم میبینم ! پس این نسخه برام خیلی جنبه ی شخصی داره. اما اینم باید بگم وقتی برمیگردم به قدیم و یه نگاهی بهش میندازم، می فهمم بازی کردنش خیلی سخته ! ".

OfficialPlayStationMagazine

اگه گوش ندادید یا یادتون رفته این چند تا رو گوش کنید تا یاد قدیما بیفتید و یه خورده گریه کنید: :|:d:((

252px-Metal_Gear_Solid_cover_art.png

Metal Gear Solid
End Title / The Best Is Yet to Come
Composed By Rika Muranaka And Performed By Aoife Ní Fhearraigh

Download

Metal Gear Solid
Discovery
Composed And Performed By KCE Sound Team Japan

Download

Metal Gear Solid
Cavern

Download

Metal Gear Solid
Intruder 1

Download

Metal Gear Solid
Intruder 2

Download

Metal Gear Solid
Intruder 3

Download

Metal Gear Solid

Warhead Storage

Download

اینام هر شماره یه مصاحبه با این یارو نکنن مجلشون بسته نمیشه!

فکر کنم کوجیما به علت کمبود مطالب تو مصاحبه بعدی از خاطرات عمش صحبت کنه!
یارو؟
از کی تا حالا استاد شده یارو ؟
mgs1یکی از بهترین بازیهای تاریخ .یه تحول عظیم تو این سبک ایجاد کرد .نمیدونم شاید سال 98که ما داشتیم این بازی رو میکردیم بعضیا شاید داشتن میرفتن مهد کودک برای همین به یه همچین کسی این حرف رو میزنن.

---------- نوشته در 11:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

هیچوقت لذت وهیجانی که تو 3 تا بازی احساس کردم تو اون نسلو یادم نمیره:
Metal Gear 1
Resident Evil 2
Dino Crisis
گذشت برادر .....

یارو؟
از کی تا حالا استاد شده یارو ؟
mgs1یکی از بهترین بازیهای تاریخ .یه تحول عظیم تو این سبک ایجاد کرد .نمیدونم شاید سال 98که ما داشتیم این بازی رو میکردیم بعضیا شاید داشتن میرفتن مهد کودک برای همین به یه همچین کسی این حرف رو میزنن.
ایشون و کوجیما باهم شوخی دارن :دی. مشکلی وجود نداره

اگه گوش ندادید یا یادتون رفته این چند تا رو گوش کنید تا یاد قدیما بیفتید و یه خورده گریه کنید: :|:d:((

252px-Metal_Gear_Solid_cover_art.png

اقا اجرت با امام حسین روحمون رو زنده کردی
عاشق همون چشم های +ش هستم....گرافیک می خواد چه کار
وای مریل وای اقا یکی جلو منو بگیر.............

mgs1 فقط برای کوجیما بهترین بازی و بهترین خاطره نیست برای من هم هست...!واقعا بهترین بازی که تو اون دوران بازی کردم mgs1 بود و اینقدر این بازیو دوست داشتم که دوباره تو Wii این بازیو remake بازی کردم..!!میدونم تا آخر عمرم این بازیو یادم نخواهد رفت...!!امیدوارم در حد همون بازی remake در GC بمونه و همون تو PS1 بمونه چون واقعآ خاطرات زیبایی هستند و خواهند موند.

توی MGS4 هرجا که اسنیک توی مراحل آخر پا گذاشته بود تو جزیره و خاطرات بازگو میشد مو به تنم سیخ میشد.
باید طرح بریزم این ریمیک که برای GC اومد رو برم :دی.

نسخه ی PS1 که واقعا نمیتونم بازی کنم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or