کوجیما از عدم عرضه‌ی Metal Gear Solid: The Legacy Collection بر روی Xbox 360 می‌گوید

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
20120711mgs4.jpg


چند وقت پیش تائید شد که Metal Gear Solid: The Legacy Collection قرار است به صورت انحصاری روی کنسول PS3 عرضه شود. حال آقای کوجیما به تازگی گفتگویی را انجام داده است و رسماً اعلام کرد که این کالکشن بر روی Xbox 360 منتشر نخواهد شد. دلیل این کار هم وجود عنوان Metal Gear Solid 4 می‌باشد که تا به حال روی این کنسول عرضه نشده است.
کوجیما در مصاحبه‌ی رادیویی اعلام کرد که عرضه‌ی Metal Gear Solid: The Legacy Collection بر روی Xbox 360 زمان زیادی را می‌طلبد زیرا این بازی دارای حجم اطلاعاتی بالا است.
هیدئو کوجیما می‌گوید: "من متأسفم که می‌گویم این کالکشن بر روی Xbox 360 عرضه نخواهد شد. زیرا هیچ نسخه‌ای از MGS 4 روی این کنسول عرضه نشده است. برای این توضیح باید بگویم که حجم بالای MGS 4 اجازه‌ی این کار را به ما نمی‌دهد."
از آن‌جایی که Xbox 360 از دیسک‌های Blu-Ray استفاده نمی‌کند، عرضه‌ی MGS 4 بر روی این کنسول، نیاز به هفت DVD دارد که بسیار زیاد و وقت‌گیر می‌باشد.
کوجیما در ادامه صحبت‌هایش گفت: "من دوست داشتم که این کالکشن را روی Xbox 360 عرضه کنیم اما ممکن نمی‌باشد. شاید بعد از عرضه‌ی کنسول بعدی مایکروسافت، ما این بازی روی کنسول نسل بعد این شرکت عرضه کنیم."
وی در آخر گفت: "اگر هم ما عنوان MGS 4 را از این کالکشن حذف کنیم و آن را روی Xbox 360 عرضه کنیم، دیگر نمی‌توانیم نامِ The Legacy Collection را روی این عنوان بگذاریم."
این بازی در حالی در ماه June عرضه می‌شود که شامل بازی‌های Metal Gear Solid، Metal Gear Solid 2: HD Edition، Metal Gear Solid 3: HD Edition، Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition، Metal Gear Solid: VR Missions و Metal Gear Solid 4: Trophy Edition می‌باشد.

منبع
 
به نظرتون ایکس 360 میتونه گرافیکی درحد MGS4 ارائه بده؟
واقعا دارم سوال میکنم و منظوری دیگه ای ندارم.
گیر آوردی؟ MGS:V با اون عظمتش داره واسه کنسول های نسل فعلی میاد... بعدش نسخه چهارم که برای 5سال پیش هست داری میگی اجرا میکنه یا نمیکنه ؟ :|
 
به نظرتون ایکس 360 میتونه گرافیکی درحد MGS4 ارائه بده؟
واقعا دارم سوال میکنم و منظوری دیگه ای ندارم.

دوست عزیز این چه حرفیه بازی برا2008 معلومه بازی ها با گرافیک خیلی بالاتری رو اکس باکس اومده
مشکل اینه بخاطر کات سین حجمش خیلی بالاست.لامصب اندازه فیلم عروسی کوردی کات سین داره:دی
 
ولی تو خبر یکی از سایتهای فارسی کوجیما ادامه داده که واسه xbox720 میاد.....حیف که نمیشه منبع گذاشت!!!
Kojima در ادامه گفت:
با عرضه نشدن The Legacy Collection برای XBOX 360 ما تصمیم داریم که این عنوان را برای Xbox 720 عرضه کنیم. چون نسل بعدی این کنسول توانایی خارق العاده ای را خواهد داشت. در مورد افرادی هم که می گویند این بسته را بدون Metal Gear Solid 4 برای X360 عرضه کنیم باید بگویم ما به میراث MGS احترام قائلیم و بدون حضور یکی از این نسخه ها، این میراث ارزشی نخواهد داشت.
 
ولی تو خبر یکی از سایتهای فارسی کوجیما ادامه داده که واسه xbox720 میاد.....حیف که نمیشه منبع گذاشت!!!
Kojima در ادامه گفت:
با عرضه نشدن The Legacy Collection برای XBOX 360 ما تصمیم داریم که این عنوان را برای Xbox 720 عرضه کنیم. چون نسل بعدی این کنسول توانایی خارق العاده ای را خواهد داشت. در مورد افرادی هم که می گویند این بسته را بدون Metal Gear Solid 4 برای X360 عرضه کنیم باید بگویم ما به میراث MGS احترام قائلیم و بدون حضور یکی از این نسخه ها، این میراث ارزشی نخواهد داشت.

عزیزِ من تو خودِ متن بالا هم نوشته شده که شاید برای کنسول بعدی مایکروسافت بیاد. نیازی به تبلیغ نیست که... در ضمن کوجیما هیچ جایی نگفته که Xbox 720 توانایی خارق‌العاده‌ای داره...
 
این دفعه دیگه باید یه کلیه ام رو بفروشم و کالکتورش رو بخرم
2qcmh45.gif

کنترلر + انگشت ادم تو این صحنه به فاک میره بطوری که دیگه اصلا به بازی دقت نمیکنی:d
شوما PW اگه بازی کرده باشی و یادت باشه هیچ وقت این رو نمیگفتی :| :دی
 
وای فریدون اون صحنه محشر بودش ! قبلشم مبارزه رایدن و ومپ عالی بود ! ( قبلش که نه یه اپیزود قبلش تو آلاسکا یعنی تو شدو موزز ! )
اینجا نمیدونم دایره بود یا ضربدر بود باید میزدیم انقدر زدم که دایره دسته گیر کرد :| بعد خیلی موسیقی های خفنی میذاشت لامصب:دی
ویرایش : دکمه مثلث بود الان یادم اومد با دیدن ویدئو :دی من عاشق نبرد آخر این مرحله ـم :دی دقیقا عینه نبرد آخر mgs 1 ـه با چه آهنگایی... :(((((((((((((((
خدا پدر آقای ویلیامزو بیامرزه که همچین آهنگیو برا این بازی داده :دی ( با گروهش :دی )
 
آخرین ویرایش:
حجم رو بهانه کرده. محتوای اضافه رو حذف کنن روی 2 تا DVD جا میشه. god of war ascension در حالت عادی 37-8 گیگ هست که اگر همه زبان ها رو حذف کنن بجز انگلیسی، حجمش میرسه به 11 گیگ. اونم بدون اعمال هیچ نوع فشرده سازی.مشکل کار یه جا دیگه ست حجم رو بهونه میکنه :دی.
دلیلش کاملا قانع کنندستمحتوای اضافه !!! حالا خوبه متال تمامش کاته ! پس اونایی که انگلیسی زبان نیستن اورج خریدن برن بوق بزنن دیگه , کوجی هم بخواد پابلیشر این کارو انجام نمیده
 
خدا پدر آقای ویلیامزو بیامرزه که همچین آهنگیو برا این بازی داده :دی ( با گروهش :دی )

این قطعه رو خود استاد ویلیامز ساخته. گوش کنید تمام خاطراتتون از MGS4 زنده میشه.یاد تابستون 2008 بخیر .:(( دانلودش بر هر بنی بشری واجبه

http://www.gamethemesongs.com/download.php?f=Metal_Gear_Solid_4_-_Father_and_Son
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or