کهنه سرباز Black Isle به پروژه Wasteland 2 پیوست

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
torment_610.jpg

Colin McComb، فردی که تاریخچه بلندی در ساخت بازی های رایانه ای و عناوینی همچون Planescape: Torment و Fallout 2 دارد، به سوی Wasteland 2 روانه شده است.

این خبر از Twitter آقای Brian Fargo، سازنده این بازی آمده است و او به سادگی گفت: " بسیار خوشحالم از اینکه اعلام کنم Colin McComb به عنوان نویسنده Wasteland 2 به ما میپیوندد."

McComb served در گذشته طراح بازی هایی چون Planescape: Torment و Fallout 2 بوده است.
او نیز به عنوان طراح محیط، ماموریت ها، NPC ها و داستان نویس هر دو این بازی ها مشغول به کار بوده است.

انتظار می رود این در اکتبر 2013 بر روی PC عرضه شود.

منبع

از لفظ "کهنه سرباز" خیلی خوشم اومد! واقعا Black Isle استودیوی بزرگی بود.... سر حقوق Fallout بدجوری با بتزدا درگیر شد. طبق شنیده هام Planescape: Torment شاهکاری بوده برای خودش! (ما که سعادت بازی کردنش رو نداشتیم.... :( ) رتبه ی Wasteland 2 تو Wishlist ام همینطوری داره صعود می کنه! :دی

تو پروژه جدیدش موفق باشه،همینطوری هر چی‌ RPG ساز قدیمی‌ هست دارن می‌کشن طرف خودشون، واقعا نمیتونم واسه W 2 صبر کنم :دی
از لفظ "کهنه سرباز" خیلی خوشم اومد! واقعا Black Isle استودیوی بزرگی بود.... سر حقوق Fallout بدجوری با بتزدا درگیر شد. طبق شنیده هام Planescape: Torment شاهکاری بوده برای خودش! (ما که سعادت بازی کردنش رو نداشتیم.... :( ) رتبه ی Wasteland 2 تو Wishlist ام همینطوری داره صعود می کنه! :biggrin1:
برو بازی کن خوب :دی

تو پروژه جدیدش موفق باشه،همینطوری هر چی‌ RPG ساز قدیمی‌ هست دارن می‌کشن طرف خودشون، واقعا نمیتونم واسه W 2 صبر کنم :biggrin1:

اين جمله رو كه خوندم ياد Kingdoms Of Amular افتادم ! پشت اين بازي هم يه لشكر نابغه و با تجربه بود ولي نتيجه راضي كننده نبود !! اميدوارم همچين بلايي سر اين بازي نياد !!

برو بازی کن خوب :دی
پیدا نمی شه! :دی باید بشینم دانلودش کنم! :|:دی (که اونم احتمالا لینک هاش پیدا نمی شه! =(( )

اين جمله رو كه خوندم ياد Kingdoms Of Amular افتادم ! پشت اين بازي هم يه لشكر نابغه و با تجربه بود ولي نتيجه راضي كننده نبود !! اميدوارم همچين بلايي سر اين بازي نياد !!
باو حالا اونقدر فاجعه هم نبود KoA ! :دی بازی خوبی بود اما خب می تونست خیلی بهتر باشه.... (همچین بلایی سر W2 نمیاد آقا! تو دلمون رو خالی نکن! :دی)

اینا که گفتن واسه گیمر‌های حرفه‌‌ای و RPG باز خفن (:دی) ساخته می‌شه، همین می‌تونه امید بخش باشه.

البته KOA هم به نظر من بازی خوبی‌ بود :دی

پیدا نمی شه! :biggrin1: باید بشینم دانلودش کنم! :|:biggrin1: (که اونم احتمالا لینک هاش پیدا نمی شه! =(( )
Torrent :D

خیلی به این بازی امیدوار شدم. یاد نسل طلایی نقش آفرینی با Black Isle بخیر. لعنت به بتسدا ( البته در مورد نابود کردن Black Isle و دزدیدن فرنچایز fallout)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or