کن لوین: PC Gaming همیشه محل شروع ابتکارات خواهد بود

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    levine
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

raya2

کاربر سایت
ken_levine_feature1267305582.jpg

شرکت Irrational Games با اینکه در حال حاضر, بازیهایش را برای پلتفرمهای مختلف می سازد ولی این شرکت در ابتدا کارش را با ساخت بازیهای انحصاری PC مانند System Shock 2 و Freedom Force شروع کرد.

بنیانگزار این شرکت یعنی Ken Levine در مصاحبه ای با سایت Kotaku اعلام کرده که: "وقتی صحبت از جانبداری از یک پلتفرم به میان می آید, من مطمئنا یک PC Gamer هستم."
او در ادامه می گوید : "من از حالت ارگونومیکی آن (PC) خوشم می آید, از ماوس و کیبوردش و از امکان جابجایی آسانش از بازی به وب نوردی و از آن به تایپ کردن. من جزو آدمای alt-tabی هستم.

وقتی بحث به آینده ی صنعت PC Gaming می رسد او می گوید : "باور کن اگه من بدونم! ولی چیزی که مشخص هست اینه که PC Gaming همیشه محل شروع ابتکارات خواهد بود. اگه می خواهید آینده ی صنعت بازی را متوجه بشوید, یک عدد PC بخرید !!! و هشیار باشید چرا که اون چیزی که روی میز شما قرار داره مانند یک توپ کریستال هست."

منبع :

آخه کو گوش شنوا !

شما بیا بگو اینا رو ساخته میگن لیواین خره کیه عشق است کوجیما ! :d
خیلی پیشرفت کنن میگن مبدع شوتر کلیفی !=))

تازه خوبه این بابا برا غنسول هم بازی میسازه ! اگه پاردویی کسی گفته بود که اینجا انتحاری میزدند !

-----------------------------------------------------------

کلا تا کسی معنی PC Gaming رو درک نکرده از نظر من حرف هاش بر اساس کنش شیمیایی بدنش ارزشیابی میشه !

PC Gaming یعنی این :

OriginPC-550-x-412.jpg
دمت گرم.
PC Gaming یعنی این.:x

میتونم بپرسم شما بازیهای اوریجینال PCـتون رو از کجا تهیه میکنین و با چه قیمتی ؟ :)
و تا کنون چند عدد در آرشیو موجود دارین ؟:):):)
با قیمت معقول از ایران...از steam هم میشه خرید!!!و....
هر کی هم بسته به علاقش یه تعداد داره:دی
من یه 10 تایی دارم آخریش sc2 بود!!!:دی
قبل از اینکه ps3 بیاد یه عده نمیدونستن اریجنال چیه...به این گیم ها و نرم افزار های بسته بندی شده ی شرکت های دزد ایرانی میگفتن اریجنال...الان شدن حامی کپی رایت و...!:دی
----
کلاً خیلی منحرف شد تاپک !!!
مگه دروغ گفته کن لوین ؟؟حالا که شما نمیخواین توپ کریستال داشته باشین،چرا شلوغش میکنید...

انقدر برادران PC GAMER عزیز در حق پلتفرم محبوبشون لطف دارن نمیدونم چرا انقدر بازیسازا ازش روی میگردونن ؟!
XBOX هم مث چی(!:دی)کپی خوره ، آمار فروش بازیاش رو یه نگاه بندازین بد نیست ...
دمت گرم.
PC Gaming یعنی این.:x
PC Gaming یعنی چی وحید ؟ یعنی یه کیس خوشگل ؟ :دی

انقدر برادران PC GAMER عزیز در حق پلتفرم محبوبشون لطف دارن نمیدونم چرا انقدر بازیسازا ازش روی میگردونن ؟!

جوابش اینه که هر کجای این کره ی زمین pc هست:دی
خیلی ها هم رعایت نمیکنن کپی رایت واسه همین این مشکل پیش میاد...:دی
در کل فقط نشان دهنده ی محبوبیت pc ِ

PC Gaming یعنی یه سیستم داشته باشی خفن بشینی مثلا Bad Company 2 بزنی با رزولوشن 1080p، بعد Antialiasingرو بزاری رو 16x و همه Details رو High باشه و اونوقت راحت 60 فریم بگیری.:d

بازی قعطی بود اینو مثال زدی؟! حداقل یه bad company2 رو مثال میزدی که دوستان کنثوولی عزیز مجبورن با 26فریم بازی رو با کیفیت و رزولوشن پایین انجام بدن درحالی که pcgamerجماعت،بازی رو با dx11 و با کیفیت و فیزیک و رزولوشن و گیمپلی خدا رو 60 فریم بازی میکنن:d
دوستان کنثوولی با قوطیهاتون خوش باشد،ما هم با جعبه های HDمون خوشیم:d
تصحیح شد.:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only_crysis
PC Gaming یعنی یه سیستم داشته باشی خفن بشینی مثلا MW2 بزنی با رزولوشن 1080p، بعد Antialiasingرو بزاری رو 16x و بعد همه Details رو High باشه و اونوقت راحت 60 فریم بگیری.:d
بازی قعطی بود اینو مثال زدی؟! حداقل یه bad company2 رو مثال میزدی که دوستان کنثوولی عزیز مجبورن با 26فریم بازی رو با کیفیت و رزولوشن پایین انجام بدن درحالی که pcgamerجماعت،بازی رو با dx11 و با کیفیت و فیزیک و رزولوشن و گیمپلی خدا رو 60 فریم بازی میکنن:d
دوستان کنثوولی با قوطیهاتون خوش باشد،ما هم با جعبه های HDمون خوشیم:d

هی میخوام چیزی نگم نمیشه:d
این که میگید شرکت ها به PC لطف ندارن و از این حرفا رو نمیدونم آخه بر چه مبنایی میگید؟ درسته،بازی های PC کم شده و اون دوران طلایی رو شاید نداشته باشه ولی اینو هم در نظر بگیرید که بعضی از شرکت ها سیستم کاریشون کلهم فرق میکنه.مثلا پلاتینیوم گیمز یه بازی هم واسه PC نداده چون شرایطش اینجوری ایجاب میکنه(حالا نمیدونم شاید کار کردن رو بازی های PC رو بلد نیستن یا فروشش یا هر علت دیگه ای) ولی شرکت های دیگه ای هم هستن که کاملا رو PC عادت کردن.نمیگم بلیزارد که تکرار مکررات نشه.نمونش 2K Czech که دیدیم مافیا رو چطوری تحویل ملت داد.از این دست شرکت ها(هم برای کنثول هم برای PC) کم نیستند،حالا به نظر شما این روال کاری یعنی PC اَخه؟
فروش بازی های X360 رو گفتی،به نظرم تا وقتی که از نحوه کپی خور شدن وکپی خور کردن کنثول در بلاد کفر خبر نداری حرف نزنی بهتره؟ اونجا اگر مغازه کپی خوری! بزنی باید تا عمر داری جریمه بدی:)
PC هم که وحید جان به طور کاملا روشنی گفت یعنی چی:)

قربون آدم چیز فهم زدی تو خال :d

-------------------------------

پ.ن : از کسایی که عمر گیمری شون حداکثر ps2 ِ چه انتظاری میره ؟

از کسایی که نمیدونن SS 2 چیه چه انتظاری میره ؟

از کسایی که لذت بازی کردن QUAKE و ... رو نچشیدن چه انتظاری میره ؟

از کسایی که 200 ساعت پای دیابلو 2 با نغرو اسکلتون نکردن چه انتظاری میره ؟

انتظاری نمیره : ByONETTA بازی کنید لطفا :d
ROFL
من که 19 سالمه اولین کنسولم nes بوده،اونوقت امثال کیوان (Bayonetta) که از من بزرگترن اولین کنسولشون PS2 بوده؟:))
حالا نه اینکه شما خودت گیمینگ رو با کامپیوتر اپل مکینتاش شروع کردی! lol
اینایی که گفتید همه اش از روی تعصبه،اگه اینجوری باشه منم می تونم بگم شما هم 200 ساعت پای هر کدوم از FF ها نشستی،همه MGS ها رو تموم نکردی و...(اینا رو برای مثال گفتم یه وقت سوتفاهم نشه)
ضمنا یه سری اومدن گفتند جذابیت WoW تمومی نداره و... منم باید بگم که برای منم جذابیت mgs و ff تمومی نداره و همیشه دارم این دو تا سری رو بازی می کنم یا ساندترک ها و کات سکنس هاشون رو تو pc ـم تماشا می کنم و کل WoW برام قد یه سکانس MGS: PO هم نمی ارزه:دی(نظر شخصیمه علما حکم جهاد صادر نکنند لطفا:) )
این قضیه گربه دستش به ماهی نمیرسه رو pc بازها باید بگن نه کنسولی ها:))
content_delivery.php

چون نمیدونن پول 4 تا کنسول رو فقط میدیم به vga b-)

بازیهای انحصاری هم که ارزش بازی کردن داشته باشه یه کنسول میگیریم بعد میندازیمش دور>:)
قیمت PS3 و 360 چهار سال پیش خاطرتون هست انشاا...؟(تو ایران)
الان سیستم های سال 2006 گرونترن یا PS3 و 360؟ قدرت فنی کدومشون بیشتره؟
یادتونه موقع ریلیز GTA IV چطور ملت برای 360 بال بال می زدن و همه 360 دوست شده بودند؟:دی
زمان ریلیز MGS 4 هم حتما یادتونه چه خبر بود؟:دی

آخرین ویرایش:
هی میخوام چیزی نگم نمیشه:d
این که میگید شرکت ها به PC لطف ندارن و از این حرفا رو نمیدونم آخه بر چه مبنایی میگید؟ درسته،بازی های PC کم شده و اون دوران طلایی رو شاید نداشته باشه ولی اینو هم در نظر بگیرید که بعضی از شرکت ها سیستم کاریشون کلهم فرق میکنه.مثلا پلاتینیوم گیمز یه بازی هم واسه PC نداده چون شرایطش اینجوری ایجاب میکنه(حالا نمیدونم شاید کار کردن رو بازی های PC رو بلد نیستن یا فروشش یا هر علت دیگه ای) ولی شرکت های دیگه ای هم هستن که کاملا رو PC عادت کردن.نمیگم بلیزارد که تکرار مکررات نشه.نمونش 2K Czech که دیدیم مافیا رو چطوری تحویل ملت داد.از این دست شرکت ها(هم برای کنثول هم برای PC) کم نیستند،حالا به نظر شما این روال کاری یعنی PC اَخه؟
فروش بازی های X360 رو گفتی،به نظرم تا وقتی که از نحوه کپی خور شدن وکپی خور کردن کنثول در بلاد کفر خبر نداری حرف نزنی بهتره؟ اونجا اگر مغازه کپی خوری! بزنی باید تا عمر داری جریمه بدی:)
PC هم که وحید جان به طور کاملا روشنی گفت یعنی چی:)
البته یه بحث دیگه در ادامه صحبت مازیار:
همین چند روز پیش مگه رئیس CD Projekt نگفت که The Withers 2 فعلا فقط واسه PC میاد، دلیلش هم اینکه تشخیص دادن کنسولها پتانسیل لازم برای اجرای بازیرو ندارن؟:p
اگر دروغ میگم آهای کنسولیها بیاین با شاتگانتون منو هد شات کنید.:d

حالا خوبه شما همتون End userید! نه سهام دارید نه بازی سازید نه قطعه ساز ! نه هیچ چیز دیگه غیر از یک اند یوزر معمولی !
که یکی باباهه رو کچل کرده بره یه کنسول بازی بخره باباهه هم رفته از همه جا بیخبر به فروشنده گفته آقا یه چیزی بده این بچه ما سرگرم شه اونم یا Xbox360داده یا ps3 و طرفی که تا اون لحظه اسمشم نشنیده بوده یهو میشه هاردکور اون سنف! و کنسول و کلا کنسول میشه بخشی از وجودش!
قضایای فوق در مورد pc هم صدق میکنه .
واقعا این بحثا نتیجه ای داره ؟
نظر شخصی من اینه کنسول برای بازی کردن ساخته شده و این کارم بخوبی انجام میده .
پی سی برای کارهای دیگه ساخته شده یکیش گیمه و بشدت هزینه بر هست .و هزینه های نامعقول! ( مثلا فکر کنید 500 تومن پول میده پای یه گرافیک! که به 1 سال نکشیده نصف میشه قیمتش! عموم بازیهای خوفشم برای اجرای عالی به یه سوپر کامپیوتر نیاز دارن ! که آخرشم روون اجرا نمیشن!!)
حالا این بهتره اون بدتره فلسفش چیه من یکی سر در نمیارم !(O_o)
بازی میخوایید بکنید خوب برید بگیرید بکنید دیگه چرا اینقدر به نظرات هم گیر میدید .

حالا خوبه شما همتون End userید! نه سهام دارید نه بازی سازید نه قطعه ساز ! نه هیچ چیز دیگه غیر از یک اند یوزر معمولی !
که یکی باباهه رو کچل کرده بره یه کنسول بازی بخره باباهه هم رفته از همه جا بیخبر به فروشنده گفته آقا یه چیزی بده این بچه ما سرگرم شه اونم یا Xbox360داده یا ps3 و طرفی که تا اون لحظه اسمشم نشنیده بوده یهو میشه هاردکور اون سنف! و کنسول و کلا کنسول میشه بخشی از وجودش!
قضایای فوق در مورد pc هم صدق میکنه .
واقعا این بحثا نتیجه ای داره ؟
نظر شخصی من اینه کنسول برای بازی کردن ساخته شده و این کارم بخوبی انجام میده .
پی سی برای کارهای دیگه ساخته شده یکیش گیمه و بشدت هزینه بر هست .و هزینه های نامعقول! ( مثلا فکر کنید 500 تومن پول میده پای یه گرافیک! که به 1 سال نکشیده نصف میشه قیمتش! عموم بازیهای خوفشم برای اجرای عالی به یه سوپر کامپیوتر نیاز دارن ! که آخرشم روون اجرا نمیشن!!)
حالا این بهتره اون بدتره فلسفش چیه من یکی سر در نمیارم !(O_o)
بازی میخوایید بکنید خوب برید بگیرید بکنید دیگه چرا اینقدر به نظرات هم گیر میدید .
یکی از کارهای تاپیک یعنی گیر دادن به نظر همدیگه البته با رعایت احترام. اینرو هم بگین کسی که میاد 500 هزار تومن کارت گرافیک میخره فقط واسه بازی نیست که. میشه باهاش کارهای سنگین گرافیکی مثل Maya و 3D Max و غیره انجام داد. پس نتیجه میگیریم که کارت گرافیک قوی صرفا برای بازی نیست.

یکی از کارهای تاپیک یعنی گیر دادن به نظر همدیگه البته با رعایت احترام. اینرو هم بگین کسی که میاد 500 هزار تومن کارت گرافیک میخره فقط واسه بازی نیست که. میشه باهاش کارهای سنگین گرافیکی مثل Maya و 3D Max و غیره انجام داد. پس نتیجه میگیریم که کارت گرافیک قوی صرفا برای بازی نیست.

البته برای کارهای گرافیکی سری Quadro پیشنهاد میشه !:d

چند سال پیش رفتم یه سیستم جمع کردم حدود 3 تومن برام آب خورد.اومدم خونه کرایسس رو گذاشتم همه تنظیمات رو high با آخرین رزولیشن اجرا کردم.یه 3-4 ساعت بازی کرذم حالم ازش بهم خورد.:dبا اون سیستم تا به امروز فقط یه far cry 2 رو بازی کردم و یه gta iv.که البته هیچ کدومشون رو هم تموم نکردم.:dدیگه هم تا زِندم عمرا پول برای pc نمیدم.
آدم میشینه پای ps3 باهاش زندگی میکنه.اگر صبحت از گرافیک باشه هم که بازیای ps3 ماشااله ترکوندن.uncharted 2-killzone 2-god of war 3-.

و اینم اضافه کنم که فعلا pc قاطی باقالیاست.حالا شاید در آینده اوضاع عوض بشه.

• Like
Reactions: S0HEIL
ضمنا یه سری اومدن گفتند جذابیت WoW تمومی نداره و... منم باید بگم که برای منم جذابیت mgs و ff تمومی نداره و همیشه دارم این دو تا سری رو بازی می کنم یا ساندترک ها و کات سکنس هاشون رو تو pc ـم تماشا می کنم و کل WoW برام قد یه سکانس MGS: PO هم نمی ارزه(نظر شخصیمه علما حکم جهاد صادر نکنند لطفا )
ببخشید میدونم نظر شخصیه اما اگه میگفتی MAG باز قابل حضم تر بود .. داری یه بازی با Single player قوی با یه بازی MMO مقایسه می کنی ؟
اگه به جذابیته شما اصلا سراغه WoW نرو برو تو گیم نت 1 ماه بیشن 2تا بازی کن اون موقع که یاد گرفتی برو تو کلن های ضعیف تا قوی اگه از 2تا سیر شدی !

عرض کردم نصف حال PC به دست کاریهایی که رو بازی می کنن ...
تو برو یه سر Mode ِ ـ Dota allstars رو بزن اگه معتادش نشدی هر چی فحش از دهنت در اومد بگو .... هیچ کنسولی نمی تونه همچین کاری با آدمی کنه... چرا ؟ چون بازی های کنسول رو نمی تونن فن ها دستکاری کنن ... نصف بیشتر مود های وارکرافت ساخته فن ها هستن ...

چند سال پیش رفتم یه سیستم جمع کردم حدود 3 تومن برام آب خورد.اومدم خونه کرایسس رو گذاشتم همه تنظیمات رو high با آخرین رزولیشن اجرا کردم.یه 3-4 ساعت بازی کرذم حالم ازش بهم خورد.:dبا اون سیستم تا به امروز فقط یه far cry 2 رو بازی کردم و یه gta iv.که البته هیچ کدومشون رو هم تموم نکردم.:dدیگه هم تا زِندم عمرا پول برای pc نمیدم.
آدم میشینه پای ps3 باهاش زندگی میکنه.اگر صبحت از گرافیک باشه هم که بازیای ps3 ماشااله ترکوندن.uncharted 2-killzone 2-god of war 3-.

123668-38119-36638-cap.jpg

از چه لحاظ قاطی باقالیاست؟
عزیز من شما از سیستمت درست استفاده نکردی. وگرنه خیلیها میان 600-700 پول سیستم میدن دست کم تا 2 سال بدون مشکل باهاش بازی میکنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or