کن لوین : درباره فردا هیجان زده ام

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
infinite-header-bioshock-march.jpg

کن لوین کارگردان BioShock Infinite فردا رونمایی احتمالا مربوطی به BioShock Infinite خواهد داشت. و گویا همه حتی خود او درباره ی آن هیجان زده اند. لوین در تویت مبهی گفت "درباره ی فردا هیجان زده ام."

حدس های مختلفی در مورد این نظر بیان میشود، اما طرفدارن امیدوارند خبری در مورد DLC برای BioShock Infinite باشد.

گفتنی است که Irrational Games در ماه ژوئن تایید کرد که DLC جدیدی در راه است، همچنین وعده ی اطلاعات بیشتری تا پایان جولای را داد. که گویا آنها سر وقت بوده اند. به هر حال اگر نظر لوین مربوط به DLC بشود می توان منتظر خبر آن در ساعات کاری ایلات متحده در روز دوشنبه بود.

به روز رسانی :

DLC عنوان BioShock Infinite با نام Burial at Sea شامل مراحلی است که داستان آن در رپچر هنگام شب عید سال نو اتفاق می افتد. این DLC که دو قسمتی است ، قسمت اولش پاییز امسال عرضه خواهد شد. و در آن شخصیت بازی بوکر به رپچر می رود، جایی که الیزابت بزرگ شده نیز در آنجا هست. شما در نقش هر دو کرکتر بازی میکنید و با Big Daddy ها در طول بازی مواجه میشوید.

هر کدام از قسمت های این DLC قیمتی برابر 9.99 پوند یا 1200 ماکروسافت پوینت دارند. همچنین هر دوی آنها شامل Season Pass بازی هستند.

همچنین مود چالش برانگیزی با نام Clash in the Clouds برای بازی در نظرگرفته شده است که شما را دربرابر موج نگهبانان کلمبیا قرار میدهد. هر ویو شامل جوایزی برای کارهایی مثل از بین بردن همه ی دشمنان در تایم خاص و یا دیگر ماموریت ها در مکان های مختلف قرار دارد، میشود. لوین بیان میکند که این مود برای افرادی است که خواستار تجربه ی اکشن خالص در بازی بودند. Clash in the Clouds امروز با قیمت 400 ماکروسافت پوینت عرضه شده است.

به روز رسانی 2 :
91

در مصاحبه یورو گیمر با کارگردان بازی آقای کن لوین، ایشان DLC بازی خودشان را داستانی کارگاهی توصیف کردند. جایی که بوکر یک کارگاه خصوصی در رپچر است و الیزابت با او برخورد میکند. و هر دوی آنها یکدیگر را نمی شناسند.

" در اول بازی شما بوکر کارگاه خصوصی در رپچر هستید. و هنگامی که در دفترتان به سر میبرید، این خانم وارد میشود. شما یکدیگر را نمی شناسید، وما این را توضیح نمی دهیم. ما همیشه علاقه داریم مردم را در جایی بگذاریم که داستان بطور منطقی تمام شود اما ما نمی خواهیم که آشکار باشد. ما دوست داریم که مردم فورا حس تعجب از این که چیزی اتفاق می افتد داشته باشند."

" داستان بازی در شب سال نو 1958 اتفاق می افتد (یک سال قبل از اتفاقات Bioshock 1 ). شبی که بمباران در رپچر اصلی رخ میدهد و انقلاب شروع میشود، و ما بسیار خوشحالیم که این همه کار را روی این جمعیت انجام داده ایم – یک جمعیت زنده و در حال تنفس کلمبیا – زیرا رپچر یک مقبره بوده است، می دونید که ؟ در اصل ما می خواستیم که رپچر را وقتی که کاملا زنده بوده نشان بدهیم. اما این کار را با زمینه ی یک داستان جذاب بکنیم. نه این فقط برگردیم و درمورد Midi-chlorians حرف بزنیم. می دونید ؟ این کار رو توی یک راه جامع انجام بدیم اما برای گفتن داستان، ما فکر میکنیم که مهم است با این کرکتر های این کار را بکنیم."

لوین همچنین بیان کرد که مبارزات بازی شبیه تر به Bioshock 1 احساس میشوند و او برای اینکه تجربه بازی به یک تجربه رپچری تبدیل شود، تلاش بسیاری کرده است.

منبع

آخرین ویرایش:
Slate?اون که تو بازی بود:| تازه همه چی درباره ی اون هم مشخصه:|
ویرایش:
فهمیدم کدومو میگی, اون که شکارچی دیزی(یا شایدم بوکر دقیقا یادم نیست:دی)بود, چیش رو بخوان نشون بدن؟
آره همون که تو اسپویلر نوشتی . شکارچی حیوون بوده کامستاک مأمور کشتن دیزی میکنتش، آخرم به خاطر عذاب وجدان فلج کردن یک بچه با یکی از تله هاش به واکس پاپیولی ها می پیونده، ماجراش دست کمی از کمپین اصلی نداره،
کلی نشونه از این بابا تو بازی هست. متخصص کندن پوست سر بوده (رسم بوده اینکار تو اون تاریخ از آمریکا مثل گوش کندن) این جا رو یادتونه؟
سرنوشت کلی از دم و دستگاه کامستاک رو همین تابلوه (اسامی بالا کله ها نوشته شده)، بعید نیست کار همین بابا باشه،

آخرین ویرایش:
من بعد از چند ماه که اصلا فرصت نداشتم این بازیرو بصورت پشت سر هم و بدون وقفه بازی کنم ، این چند وقته بالاخره رفتم سراغش و دوباره بازی رو از اول شروع کردم تا ریز به ریز جزییات دستم بیاد. انصافا شاهکار FPS این نسل همین بازی بوده، اصلا نمیدونم از چیه بازی باید تعریف کرد، اینقدر همه چیز عالی کنار هم قرار گرفته دوست نداری از پای سیستم بلند شی موقع بازی.

راجع به داستان بازی هم باید گفت که خیلی درگیر کننده و در عین حال پیچیده میشه گاهی وقتا، بعضی جاهاش رو باید از اینور و اونو بخونم(بعد از اتمام بازی البته، اگه هنوز ابهامات وجود داشته باشه:d) در کل به شدت از dlc جدید استقبال میشه، اگه خبری شد لطفا پست اول رو آپدیت کنید;).

من بعد از چند ماه که اصلا فرصت نداشتم این بازیرو بصورت پشت سر هم و بدون وقفه بازی کنم ، این چند وقته بالاخره رفتم سراغش و دوباره بازی رو از اول شروع کردم تا ریز به ریز جزییات دستم بیاد. انصافا شاهکار FPS این نسل همین بازی بوده، اصلا نمیدونم از چیه بازی باید تعریف کرد، اینقدر همه چیز عالی کنار هم قرار گرفته دوست نداری از پای سیستم بلند شی موقع بازی.

راجع به داستان بازی هم باید گفت که خیلی درگیر کننده و در عین حال پیچیده میشه گاهی وقتا، بعضی جاهاش رو باید از اینور و اونو بخونم(بعد از اتمام بازی البته، اگه هنوز ابهامات وجود داشته باشه:d) در کل به شدت از dlc جدید استقبال میشه، اگه خبری شد لطفا پست اول رو آپدیت کنید;).
شاهکار هست ولی یک نکته رو شاید جا انداخته باشی اونم گیم پلیش ادم یکم که جلو میره همه چیز تکراری میشه چون یک میدان میده 50 تا سرباز میریزه توش یک zipline هم دورش می کشه با اون غوله اسمش چی بود

شاهکار هست ولی یک نکته رو شاید جا انداخته باشی اونم گیم پلیش ادم یکم که جلو میره همه چیز تکراری میشه چون یک میدان میده 50 تا سرباز میریزه توش یک zipline هم دورش می کشه با اون غوله اسمش چی بود

Nah!
گیم‌پلی بازی خیلی خوب بود، استفاده از اون پورتال‌ها و به کارگیریشون توی نبردها بسیار فان بود. شوتینگ بازی هم که معرکه بود، استفاده از جادوها و قلاب‌های توی محیط هم خیلی بازی رو جالب‌تر کرده بود.
فقط مسئله اینه که وقتی شما یه شوتر می‌سازید که 13-14 ساعت گیم پلی خالص داره، طبیعیه که بالاخره یه جای کار احساس تکراری بودن گیم‌پلی بهتون دست می‌ده.

Nah!
گیم‌پلی بازی خیلی خوب بود، استفاده از اون پورتال‌ها و به کارگیریشون توی نبردها بسیار فان بود. شوتینگ بازی هم که معرکه بود، استفاده از جادوها و قلاب‌های توی محیط هم خیلی بازی رو جالب‌تر کرده بود.
فقط مسئله اینه که وقتی شما یه شوتر می‌سازید که 13-14 ساعت گیم پلی خالص داره، طبیعیه که بالاخره یه جای کار احساس تکراری بودن گیم‌پلی بهتون دست می‌ده.
همون جوری که گفتم بعد یک مدتی چیز جدیدی تو کشتن یا راه جدیدی نمی ده و همش یک میدان و... نمی خوام تکرار کنم ولی خیلی ها هم موافقن
الیزابت رو میگی ؟
الان چی فکر کردی الیزابت بنده خدا که کاری نداشت کمک هم میکرد تا حالا بایوشاک زدی
spongebob-wtf.gif

Handyman !!
درسته همون handyman میومد

yeke:

مکانیک گیم پلی بازی خیلی بی نقص طراحی شده، اصلا قبول ندارم:d. شما نگاه کن، مکانیک گیم پلی رو چه چیزهایی تشکیل میدن؟ Arsenal و سلاح ها ، پلتفرمینگ، تنوع دشمن و طراحی مراحل یا همون level design که توی شوترهای امروزی داستان و روایتش هم برای طراحی نوع مراحل از الزاماته که مشخصا این بازی رو توی هر کدوم از این قسمت ها نگاه کنی نقصی بهش وارد نیست، از لحاظ تنوع و کاربرد سلاح و vigor ها که بازی کلی آپشن در اختیار گیمر قرار میده که به راحتی هر جایی که میخوای میتونی سوئیچ کنی و ازشون استفاده کنی( با اینکه فقط دو تا سلاح میتونی حمل کنی ولی عملا توی هر مبارزه میتونی مدام سلاح هاتو با دشمنان کشته شده change کنی) ، تنوعشون هم که دیگه نیازی به گفتن نیست، یکسری از vigor ها همون قابلیت های پلازمیدهای Bioshock 1 رو دارن و بسیاری vigor دیگه هم بصورت کاملا جدید طراحی شده. تنها چیزی که سازنده از گیمر میخواسته کمی خلاقیت توی استفاده از اون ها هست که اونم بر میگرده به حس تنوع طلبی بازی باز و هوشش که میتونه ثانیه به ثانیه ی گیم رو برای خودش با یک استرتژی و طراحی خاصی جلو بره این از این;) تازه به اینها یه پارتنر با هوش مصنوعیه فوق العاذه به نام الیزابت هم اضافه کن که چه در حین نبرد با قابلیت باز کردن بعد و ایجاد torret و دادن سلاح ها و مهمات و.... بهت کمک میکنه، چه در قسمت های بدون درگیری که علاوه بر اینکه چشمتو نوازش میده(:d) حرکات و عملکردهایی داره که تو هیچ وقت حس نمیکنی تنهایی و گاهی از اینکه اینقدر هوشمندانه عمل میکنه کپ میکنی( یه جایی بود که دستشویی مردانه و زنانه داشت من رفتم توی دستشویی مردانه دیدم داره از بیرون صدام میکنه(داخل نیومد) که چرا نمیای بیرون و حالت خوبه و... ولی وقتی اومدم رفتم توی دستشویی زنانه اونم همراهم اومد داخل، یعنی هوش کرکتر تا این اندازه بالاست که کاملا به محیط اشراف داره و عملکردش کاملا مثل یه آدم واقعی تعریف شدس. میرسیم به تنوع مراحل، بازی مبارزاتش هم توی مناطق بسته کریدوری انجام میگیره هم توی فضاهای باز که توی هر کدوم میشه از قابلیت ها و پتانسیل های محیط برای نوع مبارزه استفاده کرد، ضمن اینکه طراحی بصری بازی نقطه ی قوت و اتکای این بازی محسوب میشه که من شخصا یه همچین زیباییه بصری ای رو توی هیچ گیمی (تاکید میکنم هیچ گیمی) مشاهده نکردم یعنی حتی یک اپسیلون هم حس خستگی از رنگبندی و تکراری شدن بهت دست نمیده. بخش پلتفرمینگش هم که کلا من میتونم بگم یه حرکت منحصر به فردی بوده که فقط توی این بازی ساخته شده، اونم استفاده از اون ریل های هوایی و.... هست که نمونش رو ندیده بودم تا الان. تنوع دشمن هم میتونم بگم چه از لحاظ ظاهری و طراحیشون و چه از نظر کارکرد و نوع مبارزه خیلی خیلی از نسخه ی 1 قویتر کار شده، توی نسخه ی 1 فقط دو نوع دشمن وجود داشت در حقیقت ، یکی big daddy ها و دیگری اسپلایسرها، ولی اینجا عملا تعداد و تنوعش بیشتر از قبل شده. نوع داستان و روایتش هم که من اصلا به خودم اجازه نمیدم و در توانم نیست که بخوام شاهکار استاد رو نقد کنم.
تنها و تنها ضعفی که من میتونم نسبت به بازی ازش داشته باشم اینه که بازی کمی نسبت به نسخه ی 1 آسونتر شده، البته من رو درجه ی نرمال بازی میکنم شاید توی hard فرق کنه قضیه ولی این تنها اشکالیه که من از بازی میتونم بگیرم، در تمامیه قسمت ها جدا با یه شاهکار توی سبک شوتر طرفیم میتونم اینو با قطعیت بگم، کلا سری Bioshock همیشه یه گام جدیدی توی سبک FPS به حساب میاد.

آخرین ویرایش:
ساعت 6 صبحه!
امروز دیروز نیست امروز فرداست:دی
بشدت منتظر دی ال سیم! با اینکه دوبار بازی رو تموم کردم عاشق اینم چند دورم DLC رو رد کنم! شاهکار بود:x

خب لوین دوباره تویت زده که که معرفی افتاده برای سه شنبه ساعت 8 به وقت EST و یا 1PM به وقت UK ... خلاصه باید بیشتر صبر کنیم.

بعلاوه یک پچ توی استیم با اسم Patch 6 اومده که توی توضیحاتش نوشته شده قابلیت ساپورت DLC در راه رو به بازی اضافه میکنه، این نشون میده که معرفی حتما مال DLC ـه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or