کنفرانس E3 سونی 5 ساعت طول خواهد کشید!!

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

qcfd1i6xu6k131minuv7.jpg

به نظر میرسد سونی امسال برنامه های زیادی برای کنفرانس E3 اش دارد، در سایت رسمی این شرکت برای E3 اشاره شده که کنفرانس از ساعت 5 بعد از ظهر تا 10 شب ادامه خواهد داشت(PST) ، این یعنی کنفرانس امسال 5 ساعت به طول خواهد انجامید که عددی به واقع عجیب است چون طولانی ترین کنفرانس های سونی در چند سال اخیر در نهایت 2 ساعت طول کشیده اند.

اپدیت:
طبق اعلام Eurogamer یک ساعت و نیم از این زمان (که البته حدس EG ـه) برای نمایش عمومی و بقیه ش هم یک Event اختصاصی برای حاضران در کنفرانس هست.

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه 5 ساعت باشه زیر 0.2% هست ! :دی احتمالآ مجموع کنفرانس و مراسم بعدش (که حضار میتونن خودشون بازیها رو انجام بدن یا با NGP کار کنن) رو نوشته.

• Like
Reactions: Hodor
احتمال اینکه 5 ساعت باشه زیر 0.2% هست ! :دی احتمالآ مجموع کنفرانس و مراسم بعدش (که حضار میتونن خودشون بازیها رو انجام بدن یا با NGP کار کنن) رو نوشته.

البته امکان داره خود کنفرانس 5 ساعت نباشه و تشکیل بشه از 2تا 2 ساعت و 15 دقیقه که بینشون به مردم نوشیدنی بدن و..... برای نیم ساعت استراحت بعد ادامه کنفرانس .

امکانش هستش اما این که 5 ساعت پشت هم باشه امکانش رو من همون 0.1% هم نمیدم که 0.2% تو دادی.:d

من همین الان شنیدم که شام و نذری هم میدن.خود کاز هیرای اوس بامائوچی و رفقا...میخوان لقمه گوشت کوبیده بگیرن بدن دست بروبچ.بعد کنفرانس هم صدر و یوسفی و شفیعی و لیدی گاگا و اصغر آقا قصاب رو میارن واسه حرکات موزون...بعدش هم گرینبرگ عربده کشان با چماق میاد تو و همه مهمونا رو میندازه بیبرون

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
اگه از همه انحصارهاشم نمایش 5 دقیقه ای داشته باشه یه چندتا مولتی فرم هم توش معرفی شن چند تا بازی غیر قابل پیش بینی هم باشه با نمایش صددرصد خسته کننده موو بازم بزور به سه ساعت میکشه.مگر اینکه وسطش بیاد به طور مفصل راجب شکستش از مایکروسافت و نیتندو واسه فن هاش توضیح بده...

میخوان تو 5 ساعت چی کار کنن...؟؟؟
خدا کنه از Agent یه خبری بشه تو این 5 ساعت... چند تا بازی جدید هم نمایش بدن...

احتمالا توی 2 ساعت اول می خوان از صبر و شکیباییمون در زمان قطع PSN تشکر کنن بعدش 1 ساعت kaze hirai بیاد در مورد موفقیت های شرکت صحبت کنه بعدش 1 ساعت هم jack traton بیاد امار مالی درخشان شرکت رو بگه بعدش نوبتی هم باشه نوبته assassins هست که گیم پلی اش رو نشون بدن. همین.....

اونجا ملت ایستاده کنفرانس رو نگاه میکنند , 5 ساعت بخواد طول بکشه که خون به مغز کسی نمیرسه , مگر اینکه مثل بعضی از برنامه های اینجا آخرش شام و کیک و ساندیس بدن:baby:

کیک و ساندیس 100 درصد موافقم :d

حداقل 2 ساعت طول میکشه نه اینقدر ..........

عمراً بیشتر از دو , سه ساعت نیست :d عمراً :d
اگه از همه انحصارهاشم نمایش 5 دقیقه ای داشته باشه یه چندتا مولتی فرم هم توش معرفی شن چند تا بازی غیر قابل پیش بینی هم باشه با نمایش صددرصد خسته کننده موو بازم بزور به سه ساعت میکشه.مگر اینکه وسطش بیاد به طور مفصل راجب شکستش از مایکروسافت و نیتندو واسه فن هاش توضیح بده...
شما دو خط آخر پستت رو اونجا به طور زنده از رو بخونی همه با لب خندون به خونه هاشون برمیگردن خستگی رو حس نمیکنن :d

البته امکان داره خود کنفرانس 5 ساعت نباشه و تشکیل بشه از 2تا 2 ساعت و 15 دقیقه که بینشون به مردم نوشیدنی بدن و..... برای نیم ساعت استراحت بعد ادامه کنفرانس .

امکانش هستش اما این که 5 ساعت پشت هم باشه امکانش رو من همون 0.1% هم نمیدم که 0.2% تو دادی.:d
آخه اون طوری هم امکان نداره باشه ! :دی کلآ همون طور که گفتم منظور از اون 5 ساعت ترکیب کنفرانس و چیزهای بعد از اون هست که مثلآ NGP رو میخوان بدست دست منتقدین و ...
نکته جالب اینجاست که خود سونی رسمآ چیزی در این مورد نگفته ولی مطمئنآ وقتی کنفرانس توی 1.5 یا 2 ساعت تموم شد , چند نفر میان میگن پس چی شد اون 5 ساعت و سونی چرا دروغ گفت و ای سونی که ترسیدی 5 ساعت کنفرانس برگزار کنی و ... !

آخه اون طوری هم امکان نداره باشه ! :دی کلآ همون طور که گفتم منظور از اون 5 ساعت ترکیب کنفرانس و چیزهای بعد از اون هست که مثلآ NGP رو میخوان بدست دست منتقدین و ...
نکته جالب اینجاست که خود سونی رسمآ چیزی در این مورد نگفته ولی مطمئنآ وقتی کنفرانس توی 1.5 یا 2 ساعت تموم شد , چند نفر میان میگن پس چی شد اون 5 ساعت و سونی چرا دروغ گفت و ای سونی که ترسیدی 5 ساعت کنفرانس برگزار کنی و ... !
آریا ببین :دی! خودت نیومده داری ملت رو شارژ میکنی تا بندازی به جون هم و Chaos به پا کنی :دی! زشته :دی...

اینم هستش منم نگفتم 5 ساعت هستش اصلا کلا آدم خوابش میگیره خسته کننده میشه واقعا هرچقدر هم چیز جدید نشون بدن مردم سکته هم بکنن بازم 5 ساعت کم ساعتی نیست .:d

منم موافقم احتمالا با ساعتی که میخوان به کسایی که اون جا میرن و بهشون اجازه میدن که با NGP کار کنن شاید باشه به هر حال بیشتر از 2 نیست به نظر من هم .

آخر صحبتت رو موافقم مگه یادت نیست ماکروسافت پارسال 2 تا کنفرانس داشت چیکار کرد که بخواد سونی تو 5 ساعت کاری بکنه .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or