کنفرانس خبری Hideo Kojima در GDC 2013

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

89486502262341928329.jpeg

کمتر از نیم ساعت به آغاز کنفرانس خبری Hideo Kojima در GDC 2013 باقی مانده و این کنفرانس در ساعت 22:30 آغاز خواهد شد. قرار است Hideo Kojima خالق سری بازی های Metal Gear در مورد انجین جدید استودیوی خود یعنی Fox Engine صحبت کرده و البته اشاراتی به نسخه جدید MGS یعنی Ground Zeroes داشته باشد و شاهد نمایش تریلری از MGS: Ground Zeroes نیز خواهیم بود. همچنین احتمال اشاره به The Phantom Pain و ارتباط آن با سری MGS نیز وجود داشته و شاید بالاخره رازهای آن تریلر معروف آشکار شود.
=================
در طول کنفرانس مشخص شد که نمایش های MGS: Ground Zeroes و The Phantom Pain متعلق به یک بازی بوده و نسخه بعدی سری MGS با نام کامل Metal Gear Solid V: The Phantom Pain عرضه خواهد شد. در حال حاضر تنها کنسول های PS3 و Xbox 360 به عنوان پلتفورم های بازی معرفی شده اند.

آخرین ویرایش:
یکی اون بغل مغل های نمایش یه حرف جالفی زد
No David , No Buy
به قول بچه ها بعید نیست Solid Snake و Big Boss هر دو توی بازی حضور داشته باشن و David Hayter صداگذاری Solid Snake رو برعهده داشته باشه ! :دی اگه این طوری باشه ، مشکلی نیست. ولی در غیر این صورت خیلی ناراحت کننده هست ! :|

به قول بچه ها بعید نیست Solid Snake و Big Boss هر دو توی بازی حضور داشته باشن و David Hayter صداگذاری Solid Snake رو برعهده داشته باشه ! :دی اگه این طوری باشه ، مشکلی نیست. ولی در غیر این صورت خیلی ناراحت کننده هست ! :|
آره این بهترین دلیل میتونه باشه مثل 4

ولی من که چِشَم آب نمیخوره :(

تو اوایل تریلر تو بیمارستان به یه شخص سومی اشاره شد و گفت " What about him ? "

بعدش دکترا و پرستارها داشتن برمیگشتن ببیننش ( احتمالا نفر سومی که روی تخت پشت سرشون بوده ) - اونجا صحنه عوض شد و ندیدیم کی بوده .

کوچکترین شانسی هست سالید باشه ؟؟ :d

y6439_Capture.jpg

کسانی که دارن مراسم رو نگاه میکنن فهمیدن چی شد ؟ سیستم روشنایی و نور منظورمه :d 24 ساعت !!!:-o

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 PM ارسال شده بود ----------

y9327_Capture.jpg

q317_Capture.jpg

خیلی صورت رو طبیعی طراحی می کنه! عجب چیزیه!
دوستان من حجم ندارم زنده ببینم. دوستان لینک دانلودش رو بعد از پخش مستقیم بزارن به اشتراک تا من کم حجمش کنم و بزارم به اشتراک :d

تو اوایل تریلر تو بیمارستان به یه شخص سومی اشاره شد و گفت " What about him ? "

بعدش دکترا و پرستارها داشتن برمیگشتن ببیننش ( احتمالا نفر سومی که روی تخت پشت سرشون بوده ) - اونجا صحنه عوض شد و ندیدیم کی بوده .

کوچکترین شانسی هست سالید باشه ؟؟ :d
شاید صورت سوخته باشه:-/

الان من تو کف موندم :| باو این استاد کوجیما حتی تو روشنگری و چی میدونم معرفیش هم ابهام هست :| :d
آخر تریلر رو اگه ببینید لوگوهای PS3 و X360 داره ولی حتی لوگوی PS4 هم نداره :|
در حال که تو Vga اون پسره قبل از شروع اولین تریلر گفت این یه پروژه نسل بعده :|
اسکل کرده مارو :d

کوجیما چند وقت پیش یه چیزایی در مورد اپیزودی کردن بازیا گفته بودش
شاید بخواد با MGSV هم همین کارو کنه
اگه اشتباه نکنم توو کنفرانس گفت GZ و TPP با هم MGSV رو میسازن ( یه چیز توو این مایه ها) . این ممکنه باعث اپیزودیک شدن بازی بشه که امیدوارم نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or