کنفرانس خبری Hideo Kojima در GDC 2013

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

89486502262341928329.jpeg

کمتر از نیم ساعت به آغاز کنفرانس خبری Hideo Kojima در GDC 2013 باقی مانده و این کنفرانس در ساعت 22:30 آغاز خواهد شد. قرار است Hideo Kojima خالق سری بازی های Metal Gear در مورد انجین جدید استودیوی خود یعنی Fox Engine صحبت کرده و البته اشاراتی به نسخه جدید MGS یعنی Ground Zeroes داشته باشد و شاهد نمایش تریلری از MGS: Ground Zeroes نیز خواهیم بود. همچنین احتمال اشاره به The Phantom Pain و ارتباط آن با سری MGS نیز وجود داشته و شاید بالاخره رازهای آن تریلر معروف آشکار شود.
=================
در طول کنفرانس مشخص شد که نمایش های MGS: Ground Zeroes و The Phantom Pain متعلق به یک بازی بوده و نسخه بعدی سری MGS با نام کامل Metal Gear Solid V: The Phantom Pain عرضه خواهد شد. در حال حاضر تنها کنسول های PS3 و Xbox 360 به عنوان پلتفورم های بازی معرفی شده اند.

آخرین ویرایش:
من الآن فقط سر اون صداگذاری Big Boss دارم غصه میخورم. :( کاش David Hayter رو میذاشتن.

بابا بشین نگا کن, شاید این دیوونه یه تریلر دیگه هم نشون داد :d
خیلی قطع و وصل میشه ! :دی بعداً سر فرصت دانلود میکنم میبینم.

آقا یکی بهم بگه کسی که بغل بیگ باس اول نمایش روی تخت بود میلر بود یا نه؟
من یه لحظه تونستم ببینمش و 99% خودش بود ! :دی

y986_Capture.jpg

---------- نوشته در 11:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 PM ارسال شده بود ----------

4تا مراسم اینجوری برقرار باشه فک کنم مرز 1000 پست رو رد کنم !:d

من الآن فقط سر اون صداگذاری Big Boss دارم غصه میخورم. :( کاش David Hayter رو میذاشتن.
دقیقا منم سر همین شوکه شدم ولی‌ صداش واقعا عالی‌ بود صدای Richard doyle نبود؟
احتمال میدم خود solid snake هم تو بازی باشه و صداش رو hayter در بیاره

من یه لحظه تونستم ببینمش و 99% خودش بود ! :biggrin1:
100% میلره عینکش داد زدن میلره:dTnx آریا>:d<

داستان جالب شد چون اگر اشتباه نکنم اول نمایش اولی رفته بودند فکر کنم میلر رو نجات بدند چون 2 نفر داشتند میلر رو اسکورت می‌کردند.
great storyline in coming:x>:d

چرا این نسخه pc را تائید نمی کنند خیالمون راحت بشه.حالا دوستان تو ذوقمون میزنند که برای pc نمیاد ولی وقتی اینا همه وقت و هزینه میذارند موتورپایه را برای pc هم میسازند و نمایش ها هم همشون روی pc بوده اخه چرا نیایند بازی را برای pc منتشر کنند؟l-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or