نکات جدید داستانی:
بعد از اینکه به تشکیلات بیگ باس حمله میشه ،( تشکیلاتی که توی پیس واکر ساخته شده) اون شل بزرگ روی آب و تخریب همه اونها توسط یک دشمن قدرتمند !
که اون دشمن قدرتنمد باید همون شهص صورت سوخته باشه!! که دلیل حمله هم یکیش اینه اونها چیکو رو گروگان گرفته بودند که از اون بتونن اطلاعاتی در مورد بیگ باس بدست بیارن! که بیگ باس اقدام میکنه برای نجات اون چیکو! و بعد از نجات چیکو توسط بیگ باس این باعث خشم اون جناب صورت سوخته میشه! و این چنین میشه که اون صورت سوخته دستور حمله به تشکیلات بیگ باس رو میده! اینا یجورایی باعث میشه چیکو یجورایی تبدیل بشه به شخصیت کلیدی بازی!
خوب همونطور که همه توی آخرین تریلر دیدیم بعد از حمله به تشکیلات بیگ باس و فرار موفقیت آمیزش به همراه میلر و یه شخص سوم که تمام چیز هایی که دیدیم توسط اون داشته روایت میشده( که من میگم چیکو بوده!) که توی هلیکوپتر بودن! که گویا اونها توسط افراد همون صورت سوخته تعقیب میشدن و بهشون حمله میشه در واقع به هلی کوپترشون !و هلی کوپتر رو مطمعناً منحدم میکنن که این موضوع باعث میشه بیگ باس بره کما و اون دو نفر دیگه زخمی میشن! که ادامه این ماجرا توی بیمارستان رولیت میشه!
ابتدای شروع سکانس داخل بیمارستان :
روپوش یک پرستار زن رو میبینیم که با محارت خاصی نشون داده میشه که بیننده نتونه تشخیص بده پرستار روش به سمت دوربینه یا پشتش؟!؟!
اما پرستار روش به سمت دوربین هست! و در حال رسیدگی به شخصی هست که داره ماجرا از دید اون روایت میشه!و مطمعناً زخمی هم هست!
که بعد از تمام عملیات نجات بیگ باس میلر که سرش رو بالا گرفته (همونطور که قبل هم گفتم) حال شخص سومی رو از دکتر ها جویا میشه! و میکه:
What about him?
که در اون موقع دوربین zoom out میکنه و دکتر بر میگرده که به پشت سرش نگاه کنه در واقع دوربین رو نگاه کنه! که باز هم من معتقدم چیکو هست!
خوب این موضوع رو کیا تا حالا به این نتیجه رسیده بودن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------
علی جون دراگ صرفا به معنای موادمخدر نیست بلکه به دارو هم میگن
و بیگ باس کلا بعد این ماجرا که توسط سالید کشته میشه بدنشو نگه داری میکنن و سپس بازسازیش میکنن ( با اجسام فرزندانش که از روی خودش کلون شدند ) یعنی لیکوئید و سالیدوس . خودشم اخر 4 میگه سالیدوس بهترین نمونه کپی شده بودش... ( یه چیزی تو این مایه ها )
بعدش اینا تو 4 اومدن تمامی اجسام لیکویید و سالیدوسو باهم پیوند زدن و به جسد بیگ باس پیوند دادند
! به همین زیبایی دیگه لازم نیستش کلی توضیح بدن ! اون دستکشم دستش بود که بتونن توجیه کنن اگه در اینده کاری با بیگ باس کردند. در ضمن وقایع نسخه 3 قبل از gz - tpp اتفاق میوفته و اونجا فقط چشمشو از دست میده. ( بد بخت اول چشمش بعد دستش بعدم خودشو از دست میده
سرباز یعنی اینا
هیچوقت نمیمیره
)
و منم هنوز نمیودنم جریان اینکه به سالید میگن legendary hero چیه !؟ سر کشتن بیگ باس ؟
==============================
یه احتمال ...
امکان داره صورت سوخته که وارد هلکوپتر میشه گالوز یا ولگین باشه ؟ من PW رو تموم نکردم هنوز که بدونم بلایی سر گالوز میاد یا نه ولی حرفایی که صورت سوخته کچله میزه تو مایه های گالوزه !
این یک موضوع تایید شده هست که توی متال گیر ۴ میگه بعد از داستان اوتر هیون توی متال گیر ۱و۲ وقتی بیگ باس کشته میشه در متال گیر ۴ اعضای بدنش توسط بدن پسران کلون شده اش تامین و ترمیم میشه!! اما این موضوع مربوط به روایت داستان متال گیر سالید ۱ و متال کیر سالید ۲ فرزندان آزادی میشه!
اما در مورد متال گیر ۱و۲ این موضوع اصلاً صادق نیست! اگر کسی بازی کرده باشه که معمولاً خوره ها بازی مردن! منجمله خودم که میتونین اونها رو توی متالگیر سالید ۳ مارخور بازی کنیدشدن! اونجا هر چند درست نشون نمیده اما هر چیزی هم که نشون میده باز هم هیچ یک از اعضای بدن بیگ باس موقع مبارزه با اسنیک مصنوعی نیستن!! رباطی نیستن!!
در مورد دراگ هم به داروهایی هم که دچار توحم بشه یعنی تاثیری در هوش و حواس داشته باشه و باعث توحم بشه کلاً دراگ هم میگن! که باعث میشه درد رو از بین ببره مثل مرفین که بصورت مستقیم هم بهش دراگ میگن
Sent from my iPhone using Tapatalk