کنسولWII کپی خور

• Thread starter Thread starter make
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه دستگاه wii که بازی ها رو از روی فلش و دیسک اورجینال اجرا میکنه
ورژن دستگاه 4.3Ukv مشکی

همچنین 1 عدد ریموت و 1عدد نانچاک و 1 عدد موشن پلاس
2 بازی اورجینال و مموری SD 2 Gb و یه کابل component

قیمت : 280

یک دونه من دارم ریجن uc هستش و از روز اول uc بوده از این کره ای ها نیست که ریجنش رو تغییر داده باشم 2 تا ویموت با نانچاک و یک موشن پلاس ورژن 4.2 U هستش بازی رو از روی دیسک و هارد اجرا میکنه روش همه چی هم نصب کردم اگر کنسول رو ببینی باورت نمیشه میتونم آکش کنم بفروشمشش راستی سخت افزاری کپی خورش کردم مودچیپش D2pro خواستی قیمت خودتو بگو

سلام دوست من. یک عدد کنسول wii دارم با ریجن ژاپنی و یک وی موت اضافه و کابل کامپونت.
کنسول مود چیپ داره و از اون سری اولی هست.
بازی هاش گم شده و بازی ندارم که باهاش بدم به جز 3 یا 4 تا.
آخرین باری که بازی شده باهاش 1 سال پیش بوده احتمالا"
کلا" 20 ساعت کار نکرده.
خیلی تمیز هست و کلا تمام کسایی که من تو این سایت بهشون جنس فروختم میدونن چطور از وسایلم نگه داری میکنم.
یه قیمت عادلانه خودت بگو.
قصدم فروشه حالا یه 10 تومن بالا پایین تر برام مهم نیست.
در ضمن من اهل ساری هستم و میتونم برات پستش کنم.
یا علی

یکwii uc سفید رنگ دارم کپی خور شده با اخرین آپدیت دارای:
873 عدد بازی (تقریباً همه بازی های تولید شده واسه این کنسول(سری کامل ماریو ،زلدا،دانکی کونگ،سونیک ،اویل ) و حتی بازی های ژاپنی که مخصوص کشور ژاپنه
4 تا ریموت و نانچک داره
4 تا wii pad داره که البته باید بگم دسته ارجینال گیم کیوبه هر چهارتاش
2 تا مموری گیم کیوب
گیتار و میکروفون
سفره رقص
pad یا همون صفحه لمسی واسه بازی های مخصوص مثل پاندای کونگفو کار 2 ،باب اسفنجی و...
فرمان و پدال
ست کامل sport
4 تا دسته کلاسیک
و.....
فکر کنم کامل ترین کنسول wii تو ایران و شاید تو جهان باشه
به هر حال ما در خدمتیم

من یک Wii UC رنگ سفید دارم که مستقیما خودم از ژاپن گرفتم و سه ماه پیش خودم خریدمش.این دستگاه کپی خور هست و از روی دیسک چنل بازی اجرا میکنه......این کنسول سه ماه کار نکرده و حدود 26 یا 27 بازی قاب دار و اصل داره که با نصف بیشتر این بازی ها حتی یه بار هم بازی نشده و توی دستگاه Wii نرفتن.توجه کنین این Wii همون Wii هست که سایت نینتندو میفروشه و جدیدترین آپدیت رو داره(سر قیمتش با هم کنار میایم).اینم لینک فروششه:http://forum.bazicenter.com/thread67842/#post2219521

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or