کنسول Xbox Series X در روز اول انتشار با قابلیت Backwards Compatibility عرضه خواهد شد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
رئیس بخش بازی‌ شرکت «مایکروسافت» (Microsoft) آقای Phil Spencer در مصاحبه‌ای با سایت GameSpot به این موضوع اشاره کرده است که کنسول نسل بعدی این شرکت یعنی Xbox Series X در روز اول انتشار خود با پشتیبانی کامل از قابلیت Backward Compatibility عرضه خواهد شد.
backwardcompatibility1_story.jpg

کنسول نسل بعدی شرکت «مایکروسافت» در ابتدا با اسم رمز Project Scarlett شناخته می‌شد؛ اما در جریان رویداد The Game Awards 2019 بصورت رسمی از این کنسول با نام Xbox Series X رونمایی شد. شرکت «مایکروسافت» از ابتدای صحبت در مورد نسل نهم بازیهای ویدئویی ، بارها به قابلیت پشتیبانی کامل از عناوین نسل‌های گذشته یا همان Backward Compatibility در کنسول نسل بعدی...

Continue reading...

آخرین ویرایش:
این بازی کثیف رو خود سونی شروع کرد با همون Tlou Remastered و عین چی کالکشن دادن :D

حرفت صحیح
به هر حال من بعید میدونم نینتندو نسل بعد هم بیخیال کنسول های هیبریدی شه و با این فرمونی که پیش میره منم بعیده بیخیال نینتندو شم، واسه همین میخوام ببینم اون موقع چیکار می کنن، چون دیگه نباید اون چنان تفاوت ساختاری ای داشته باشه کنسول نسل بعد حداقل
نسل بعد نینتندو بکوارد نداشته باشه من خودم بشخصه انگشت میانه ام رو به سمت Bowser و رفقا نشون میدم:|

دوستان در مورد PS5، جایی نشنیدم حرف از بکوارد بازی های PS3 زده شه تنها چیزی که شنیدم فقط همون PS4 بوده.

• Like
Reactions: Z-fan
در وصف سونی:

بازی PS2 رو توی PS3 به صورت دیجیتال می خری
بعد روی PS4 کار نمی کنه دوباره باید همون بازی رو بخری :|
از ریمستر و ریمیک و ... هم خبری نیست. دقیقا همون بازی اه که داره روی Emulator ران می شه و نهایتا Emulator اه یکمی چند تا افکت رو بهتر رندر کنه
حالا بماند که PS3 قرار بود کامل Backward Compatible باشه و CPU/GPU اه PS2 روش باشه که سونی به ترتیب جفتش رو برداشت و زد زیرش

سوني در نسل حاضر با ريميك و ريمستر كردن عناوين محبوبش تا حدودي نداشتن قابليت بكواردو جبران كرد...

با معماري پيچيده اي كه ps3 داره قابليت بكوارد براي سوني كار سختي بحساب مياد اما مسلما در ps5 اين قابليت وجود خواهد داشت

• Angry
Reactions: mohsenebrahimi
نینتندو هم خدا کنه یاد بگیره :(
زمان Wii و GBA و DS خیلی خوب بلد بودها
نیتندو فعلا تو انلاینش تازه کاره و سرویس دادن حالا خیلی مونده تا به اینکاها برسه با این سخت افزارهای ضعیف کنسول های نیتندو بعیده همچین چیزی عملیاتی باشه

سوني در نسل حاضر با ريميك و ريمستر كردن عناوين محبوبش تا حدودي نداشتن قابليت بكواردو جبران كرد...

با معماري پيچيده اي كه ps3 داره قابليت بكوارد براي سوني كار سختي بحساب مياد اما مسلما در ps5 اين قابليت وجود خواهد داشت
نیازی نیست آنقدر توضیح واضحات بدی خودمون متوجه میشیم

نیازی نیست آنقدر توضیح واضحات بدی خودمون متوجه میشیم
خب همه که مثل شما نیستن!
در ضمن شما مخاطب من نیستی... ضرورتی هم نداره موضوعاتی که میدونید رو با نقل قول‌ کردن حرف من اعلام کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or