شایعه کنسول Wii 2 قدرتمند تر از کنسولهای PS3 و 360 !!؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
wii-ii-logo-fake-small.jpg

درود .

بعد از شایعاتی از امدن نسل جدید کنسولهای PS4 و XBOX 720 اینبار نیز شایعاتی عجیبی از نسل جدید کنسول شرکت نینتندو یعنی Wii II به گوش میرسد .

طبق گزاراشات سایت Game Informer کنسول wii 2 به رمز کد "Project Café" نامیده میشود و همچنین این کنسول قابلیت ساپورت HD را دارا میباشد و حتی گفته میشود قدرت Wii 2 بیش از دو کنسول ps3 و 360 میباشد (این را سایت Kotaku گفته است ) و همچنین این دستگاه دارای dual analog و CPU یی سه هسته ای
" IBM PowerPC " و با گرافیکی از خانواده ATI R700 که Pixel shader 4.1 را نیز ساپورت میکند که 512MB میباشد است، و همچنین دستگاه دارای D-PAD و دوربین و دو عدد analog stick است .
از مشخصات دیگر Wii II به دارا بودن joy pad'ی که صفحه ان 6 اینچی است و این صفحه لمسی میباشد میتوان اشاره کرد .
گفته میشود در همایش E3 امسال نسل جدید Wii به نمایش در می اید و این کنسول در سال 2012 روانه بازار میشود .
البته تمامی اینها هنوز به صورت شایعه میباشد .

Source
​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
اتفاقا گرافیک موجود در 360 ساخت ATI نسیت به GPU ی پلی 3 بارها برتریش توسط سازنده های بازی مختلف تایید شده. این اظهار نظرت فوق العاده خام و غیر منطقی بود.

برای قدیمی ترین کنسول دنیا خیلی خوبه که بلاخره NEXT-GEN بشه .
حقش هم هست
نه این کنسول های تازه به دوران رسیده .:d
ولی نمیدونم چرا NVIDIA این وسط پا به عرصه کنسول باز نمی کنه !!!!!!!!!!
آخه ATI هم شد گرافیک ! اونم برای کنسول؟
نمونه اش رو داریم تو 360 می بینیم .
همون CASTLEVENIA رو که 360 جون میده اجراش کنه با 20 فریم رو نرم و راحت اجرا کنه کافیه .
؟تازه به دوران رسیده؟ps1 که مال بیشتر از 12-11 سال پیشه!ps2 هم که به قدری معروف شد که تقریبا تو همه خونه ها بود!
اگه منظورت 360 اونم یه کنسول قبل تر از خودش داشت که به دلیل مشکلات زیاد و....کم تر کسی میشناختش!
----------------------------
در کل من منتظر نسلی هستم که گرافیکی چشم نواز و ip های جدید و خلاقانه درش ببینم(حقوق مضا محفوظ میباشد!)
امیدوارم گندی که در این نسل به IP های محبوب کشیده شد(RE 5 ,DMCو...)دیگه تکرار نشه و به اون دوران طلایی برگردیم!(دقیقا جایی که سخت ترین بازی ها و خلاقانه ترین بازی ها ساخته میشد!)

به نظر بعيده !!
نينتندو بازم سعي ميكنه يك چيزي اضافه كنه به هنر خودش !!
چيزي كه هست اينه كه گرافيك بالا و قدرت گرافيكي جزو عوامل اوليه ي نينتندو نبوده !

؟تازه به دوران رسیده؟ps1 که مال بیشتر از 12-11 سال پیشه!ps2 هم که به قدری معروف شد که تقریبا تو همه خونه ها بود!
اگه منظورت 360 اونم یه کنسول قبل تر از خودش داشت که به دلیل مشکلات زیاد و....کم تر کسی میشناختش!
----------------------------
در کل من منتظر نسلی هستم که گرافیکی چشم نواز و ip های جدید و خلاقانه درش ببینم(حقوق مضا محفوظ میباشد!)
امیدوارم گندی که در این نسل به IP های محبوب کشیده شد(RE 5 ,DMCو...)دیگه تکرار نشه و به اون دوران طلایی برگردیم!(دقیقا جایی که سخت ترین بازی ها و خلاقانه ترین بازی ها ساخته میشد!)

من حرفی از PS1 یا PS2 حتی نزدم که تازه به دوران رسیده هستن.
شما متوجه نشدی یا نخواستی بشی.
منظورم دقیقا همون ایکس باکس قدیمی هم نبود.
منظور بنده دقیقا همین 360 حلبی بوده و هست .
بله به اینا میگن تازه به دوران رسیده.
نه به NINTENDO که از سال 1986 قبل از اینکه مایکروسافت حتی ویندوز 3.1 خودش رو بیرون بده همین نینتندو کنسول بازی داشت .
اگر یادت نمیاد برای یاد آوری NINTENDO - SUPER NINTENDO- NINTENDO 64 و ...
اینا جلوی نینتندو تازه که هیچی همین الان متولد شده به حساب میان .
زیاد هم منتظر گرافیک چشم نواز روی کنسول ها نباش نه بیشتر از کرایسیسی که به هر نحوی به خردش دادن اونم با فدا کردن نسخه PC .
دوران طلایی یعنی همون نینتندو ی قدیمی و بازی های پلتفرمی دیگه !؟
باید عرض کنم اون دوران خیلی وقته که تموم شده . الان دوران تازه به دوران رسیده هاست . همون هایی که شما مدعی هستی که DX11 هم از قبل ساپورت میکردن .
نمونه اش رو هم در بازی GEARS OF WAR 3 میدونی که کاملا تسلیشن دارن.
باید خدمت شما عرض کنم اون تسلیشن نیست . هرچند مایکروسافت خیلی دغل تر از این حرفاست و همه چی رو جوری درمیاره که در آخر شما به به بگید و نفهمی اصولا داری چی بازی می کنی .
عزیزم اون تسلیشن نیست . محض اطلاع شما عرض کنم اون BUMP MAPING هست =)).

:))اتفاقا گرافیک موجود در 360 ساخت ATI نسیت به GPU ی پلی 3 بارها برتریش توسط سازنده های بازی مختلف تایید شده. این اظهار نظرت فوق العاده خام و غیر منطقی بود. :))

دقیقا چون از 7 سال پیش قابلیت پردازش تسلیشن و DX11 رو هم داشته و هیچکس نمیدونسته=)) خیر چون 99 درصد از بازی هایی که برای حلبی ماکرو ساخته میشن بر اساس API های طراحی شده ی خود ماکرو بوده و کلا قاعده ساخت بازی بر روی PS3 خیلی متفاوته. در کل منظورم دفاع از هیچ کدومشون نبوده و نیست .

آخرین ویرایش:
راستش اصلا كار غير عادي نيست!اين كنسول هنوز درست حسابي معرفي هم نشده ولي ايكس باكس و پي اس 3 چندين ساله كه روي كار اومدن!ولي به نظر من سر بعدي كنسولهاي سوني و مايكروسافت بسيار قدرتمند تر از ايني هست كه نينتندو بتونه باهشون رقابت كنه!

تا اونجایی که تجربه ثابت کرده، نینتندو خیلی به قدرت سخت افزاریه کنسولهاش بها نمیده. نمونه اش همین Wii.
من که فکر میکنم شایعه باشه.
Wii 2 باز هم مثل Wii یه کنسول خانوادگی هست نه Mature. :d

هنوز واسه نسل جدید کنسول ها خیلی زوده 2012 هم زوده .البته به نظر من.
در مورد گرافیک هم خوب خیلی راحت میتونن یه سخت افزار قویتر از 360 و پلی 3 بدن بیرون
برای قدیمی ترین کنسول دنیا خیلی خوبه که بلاخره NEXT-GEN بشه .
یک نکنه خیلی جالبی به ذهنم رسید همین الان !؟؟
سازنده ها و ناشران بزرگ مدتی هست که شدیدا دارن از ضعف کنسول های این نسل گله و شکایت می کنن
مثلا همین چند روز قبل Ubisoft و مدتی قبل کرایتک و مدتی قبلش هم id چیز هایی گفته بودند

ولی در کل آیا ممکن هست تمام این حرف ها یه ربطی به این کنسول جدید نینتندو داشته باشه ؟؟
تصور کنید حالا که سونی و مایکروسافت تازه کینکت و Move رو عرضه کردن تا عمر این نسل رو افزایش بدن
ناگهان از ناکجا آباد نینتندو اولین کنسول نسل بعد رو عرضه کنه با یک CPU و GPU خیلی قدرتمند b-)

سونی و مایکروسافت ضربه فنی خواهند شد اگه این اتفاق بیوفته :d

البته از نینتندو بعید هست که این قدر باهوش باشه و همچین کاری انجام بده ( IQ نینتندو یک مقدار پایینه )
ولی اگه حتی یک در صد احتمال این قضیه وجود داشته باشه برای سونی و مایکروسافت خیلی خیلی بد می شه

تا اونجایی که تجربه ثابت کرده، نینتندو خیلی به قدرت سخت افزاریه کنسولهاش بها نمیده. نمونه اش همین Wii.
احیاناً نسخه اورجینال (Game Cube)ـه Resident Evil 4 ویا RE: Zero دیدی؟ تا قبل XBOX میشه گفت قویترین سخت افزار برای کنسولهای Nintendo ست.

پ.ن. این دوست مون که بن شد عجیب گیر داده به ATI از طرفی فن نینتندو هم هست. از خوشحالی شدید فراموش کردن که Game Cube و !!W زیر سایه همین ATI هستن LOL.

احیاناً نسخه اورجینال (Game Cube)ـه Resident Evil 4 ویا RE: Zero دیدی؟ تا قبل XBOX میشه گفت قویترین سخت افزار برای کنسولهای Nintendo ست.

پ.ن. این دوست مون که بن شد عجیب گیر داده به ATI از طرفی فن نینتندو هم هست. از خوشحالی شدید فراموش کردن که Game Cube و !!W زیر سایه همین ATI هستن LOL.
نه. :d
ولی قبول کن کنسولی مثل Wii که یه کنسول Sub HD هست، تو رقابت سخت افزاری کاملا بازنده هست.

نینتندو آخر خلاقیته . مطئنآ چیز خفنی خواهد شد این wii 2 ! گرافیک و ... توش مهم نیست فقط یه CPU میخواد واسه پردازش گجت های احتمالی که باهاش خواهد بود . مگرنه تو زمینه گرافیک که کنسولا باید بوق بزنن

نینتندو آخر خلاقیته . مطئنآ چیز خفنی خواهد شد این wii 2 ! گرافیک و ... توش مهم نیست فقط یه CPU میخواد واسه پردازش گجت های احتمالی که باهاش خواهد بود . مگرنه تو زمینه گرافیک که کنسولا باید بوق بزنن

وگرنه منظورت بود دیگه ؟ :d

من فکر نکنم این wii2 اصلا وجود خارجی داشته باشه ولی از اونطرف تو یه تایپیک که در مورد همین wii2 بود کاربر 8030 یه عکس گذاشته بود که همون wii2 هستش قیافش اصلا فیک نمی زدن و چیز سنگینی بود ! قاعدتا نینتندو باید یه نوآوری جدیدی داشته باشه ! که کینکت کف خون کنه ! البته فکر نکنم کینکت کاری کنه فعلا :d با اون بازی هاش !

یه احتمال کوچیک هم هست :d اگه فرض رو بر این بگیریم که نینتندو بعد از عرضه wii روی wii2 کار کرده باشه احتمالش هست یه کنسول قدرتمندی عرضه کنه که فقط رو CPU و .. کار کرده باشه ! یعنی هی چیزی که 360 و ps3 و جم کنه :d
و از اونطرف اونو سال 2012 منتشر کنه تا زمانی که سونی و مایکرو کنسول جدیدشون رو عرضه کنن

اگر کارت گرافیکش در حد geforce gtx 460 هم باشه سونی و میکروسافت ضربه فنی میشن!

خانوداده R700در واقع سری 4000شرکتAMDهستش!حالا باید دید از چه GPUخانواده 4000استفاده می کنن!HIGH-ENDهای زمان4000کارت 4870و4890بودن!کارت و46004700همMAINSTREAMحساب میشن!و4300و4500هم LOWحساب میشن!
ولی اگه بخواد بقول شما سونی و مایکروسافت را ضربه فنی کنه باید از 4800استفاده کنه!
لازم به ذکر هستش که کارت 4870تقریبا قدرتی یا مثل 260 انویدیا داره و 4890 هم با 275و280رقابت می کرد زمان خودش!یعنی هنوز هم 460 ضعیف تر هست!
البته استفاده از 4890و4870یک مقدار هزینه تمام شده کنسول میره بالا!
بخوان از 4300هم استفاده کنن که دیگه فرق خیلی زیادی با 7800نخواهد داشت!

• Like
Reactions: Fratos
آخه مثلا بازی اتل متل ساختن هم نیاز به قدرت زیادی نداره که نینتندو خودشو داره آزار میده فوقش شاهزاده خانوم را مثلا برای بار n ام از سرزمین لی لی پوت باید بری نجات بدی ساخت سرزمین لیلی پوت که دیگه نیاز به قدرت دستگاه نداره که اینا خودشونو دارن ازار میدن!فوقش مثلا دسته های کنسول جدیدش را از اون حالت به یک دونه پستونک تغییر بده دیگه حله مشتریش هم زیاده!:d
ولی انصافا فکر کنم تو کنفرانس دیگه میاموتو رسما گند زدن به صنعت بازی را به صورت زنده نشان بده با یک آفتابه بیاد وسط بکشه پایین.................:d

• Like
Reactions: Robin Hood

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or