خبر رسمی کنسول PS5 گران شد؛ سونی دلایل و قیمت جدید را بیان کرد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

1000014400.jpg
افزایش قیمت کنسول پلی‌استیشن ۵ در اروپا، استرالیا و نیوزیلند از ۱۴ آوریل (۲۵ فروردین ۱۴۰۴)

بخش سرگرمی‌های شرکت سونی (SIE) اعلام کرد که به‌دلیل شرایط اقتصادی چالش‌برانگیز، از جمله تورم بالا و نوسانات نرخ ارز، قیمت خرده‌فروشی پیشنهادی (RRP) کنسول PS5 در برخی بازارهای منتخب در اروپا، خاورمیانه و آفریقا (EMEA)، همچنین استرالیا و نیوزیلند افزایش خواهد یافت.

این تغییرات از تاریخ ۱۴ آوریل ۲۰۲۵ (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) اجرایی می‌شوند. قیمت نسخه‌ی PS5 Pro بدون تغییر باقی خواهد ماند.
1000014399.png
در همین حال، قیمت درایو دیسک برای PS5 نیز در این مناطق کاهش خواهد یافت.

سونی همچنین اشاره کرده که ممکن است بازارهای منتخب دیگری در منطقه EMEA که نامشان در فهرست اعلام‌شده نیامده نیز با افزایش قیمت مواجه شوند. کاربران می‌توانند برای اطلاع از قیمت‌های به‌روز به خرده‌فروشان محلی یا وب‌سایت رسمی PlayStation مراجعه کنند.

سونی همچنین اشاره کرده که ممکن است بازارهای منتخب دیگری در منطقه EMEA که نامشان در فهرست اعلام‌شده نیامده نیز با افزایش قیمت مواجه شوند

هزینه‌های تولید سر به فلک کشیدهاما آیا این ما هستیم که باید بهای طوفان اقتصاد جهانی را بپردازیم؟ قیمتی که اینک بر PS5 نهاده‌ای گویی برای طبقات خاص و خوش‌نشین طراحی شده، نه برای آن گیمرِ پرشوری که شب را با شوق تجربه‌ی دنیای تو به صبح می‌رساند.
سونی جان
اکنون، در لحظه‌ای حساس ایستاده‌ای می‌توانی مسیر را بازنگری و بار دیگر نشان دهی که نوآوری و انسان‌محوری در سرشت برند تو تنیده‌اند. تصمیم امروز، فقط درباره‌ی یک کنسول نیستدرباره‌ی باوری‌ست که به تو داشته‌ایم.
به امید آن‌که این زخم، مرهم یابد پیش از آن‌که پیوند دیرینمان را برای همیشه خدشه‌دار سازد.

یادم میاد یه گروه اینجا بود به اسم فن های زبون نفهم سونی :D

دیگه جدیدا از ادم پرستی و بت پرستی به لول جدید شرکت پرستی رسیدیم
آره همه جورشو داشتیم تاحالا :دی یه گروهی هم بودن از بعد اومدن Hi-Fi Rush رو PS5 فروم رو برای همیشه ترک کردن:ziped:

نمیدونم جواب دوستان رو بدم یا نه
جواب بدم که به فن بوی بودن متهم میکنن جواب ندم هم دلم آروم نمیگیره
تو وضعیتی که آمریکا داره به خاطر سیاست های جدید ترامپ، وارد رکود میشه و چندین روزه که کل استاک جهانی و S&P500 قرمزن و تعرفه های واردات متقابل چین و آمریکا به 140 و 80 درصد رسیده نمیدونم چه انتظاری از سونی دارید
خیلی از شرکت ها دارن افزایش قیمت اعمال میکنن و طبیعیه ولی سونی نه سونی غلط کرد افزایش قیمت بده باید همین قیمت رو حفظ میکرد تا ایکس باکس فن ها و پیسی فن ها و بعضا نینتندو فن ها راضی باشن
نینتندو سویچ هنوز عرضه نشده پری اوردر آمریکا رو برداشته و شایعات از افزایش قیمت میگن همه ایستاده براش دست میزنن
حالا تصور کنید سونی این کارو بکنه، مرده و زنده براش نمیذارن
من نمیگم سونی کار خوبی کرده گرون کرده ولی شرایط بدیه و دامان همه شرکت ها رو گرفته ،حداقل سیاست دوگانه در مورد یک موضوع نداشته باشید نینتندو گرون میشه فدای پشم اون گاوه تو ماریو کارت، پلی استیشن گرون میشه تف به قبر کاز هیرایی

نمیدونم جواب دوستان رو بدم یا نه
جواب بدم که به فن بوی بودن متهم میکنن جواب ندم هم دلم آروم نمیگیره
تو وضعیتی که آمریکا داره به خاطر سیاست های جدید ترامپ، وارد رکود میشه و چندین روزه که کل استاک جهانی و S&P500 قرمزن و تعرفه های واردات متقابل چین و آمریکا به 140 و 80 درصد رسیده نمیدونم چه انتظاری از سونی دارید
خیلی از شرکت ها دارن افزایش قیمت اعمال میکنن و طبیعیه ولی سونی نه سونی غلط کرد افزایش قیمت بده باید همین قیمت رو حفظ میکرد تا ایکس باکس فن ها و پیسی فن ها و بعضا نینتندو فن ها راضی باشن
نینتندو سویچ هنوز عرضه نشده پری اوردر آمریکا رو برداشته و شایعات از افزایش قیمت میگن همه ایستاده براش دست میزنن
حالا تصور کنید سونی این کارو بکنه، مرده و زنده براش نمیذارن
من نمیگم سونی کار خوبی کرده گرون کرده ولی شرایط بدیه و دامان همه شرکت ها رو گرفته ،حداقل سیاست دوگانه در مورد یک موضوع نداشته باشید نینتندو گرون میشه فدای پشم اون گاوه تو ماریو کارت، پلی استیشن گرون میشه تف به قبر کاز هیرایی
احساس می‌کنم کامنت ها در تلگرام یا اینستاگرام و توییتر و ردیت رو می‌بینید و آمدید اینجا دارید جواب اونها رو می‌دید.

واقعیت امر اینه که ما در اینجا، در اینستاگرام و توییتر و ردیت و تیک تاک، جزو اقلیت جامعه گیمینگ‌ محسوب میشیم.

اون اکثریت کسانی هستند که با وجود گرانی کنسول نینتندو سوییچ میرن در ژاپن نسخه گرون قیمت رو چنان پیش خرید می‌کنند که وبسایت نینتندو چندین روز در دسترس خارج میشه.

• Sad
Reactions: king of north
احساس می‌کنم کامنت ها در تلگرام یا اینستاگرام و توییتر و ردیت رو می‌بینید و آمدید اینجا دارید جواب اونها رو می‌دید.

واقعیت امر اینه که ما در اینجا، در اینستاگرام و توییتر و ردیت و تیک تاک، جزو اقلیت جامعه گیمینگ‌ محسوب میشیم.

اون اکثریت کسانی هستند که با وجود گرانی کنسول نینتندو سوییچ میرن در ژاپن نسخه گرون قیمت رو چنان پیش خرید می‌کنند که وبسایت نینتندو چندین روز در دسترس خارج میشه.
نه عزیز اتفاقا چون تو تاپیک های بازیسنتر دارم این سموم رو میبینم دارم جواب میدم وگرنه تو تلگرام و اینستاگرام که از کنارش رد میشی البته الان جوری شده که کامنت های اینستاگرام شرف داره به بعضی پست های بازی سنتر
شما فقط سه چهار پست اول تاپیک رو ببینید تا بفهمید منظورم کیاست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HalfLife G

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or