Dragon کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Jul 18, 2019 #1 با سلام خدمت دوستان گرامی یک دستگاه PS4 Pro برای فروش موجوده. دستگاه فوق العاده تمیز و بدون مشکل و خط و خش هست. لوازم تکمیل(هدست و کابلها حتی باز نشدن جز کابل برق) 8 تا بازی روی دستگاه نصب هست. قیمت مقطوع 4100 (((تعویض ندارم فقط فروش))) Reactions: James Sunderland and Elyas sun
با سلام خدمت دوستان گرامی یک دستگاه PS4 Pro برای فروش موجوده. دستگاه فوق العاده تمیز و بدون مشکل و خط و خش هست. لوازم تکمیل(هدست و کابلها حتی باز نشدن جز کابل برق) 8 تا بازی روی دستگاه نصب هست. قیمت مقطوع 4100 (((تعویض ندارم فقط فروش)))
M max_720 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Sep 9, 2019 #17 دوست عزیز من حریدارم ولی نه با این قیمت. الان 4 تومن اکبند این دستگاه هست. بازیها رو لازم ندارم اگر فروشنده ای من 2 میخرم نصف قیمت اکبند که منطقیه Reactions: mamad2010
دوست عزیز من حریدارم ولی نه با این قیمت. الان 4 تومن اکبند این دستگاه هست. بازیها رو لازم ندارم اگر فروشنده ای من 2 میخرم نصف قیمت اکبند که منطقیه
Dragon کاربر سایت Rating - 100% 53 0 0 Sep 9, 2019 #18 نوشته شده توسط max_720: دوست عزیز من حریدارم ولی نه با این قیمت. الان 4 تومن اکبند این دستگاه هست. بازیها رو لازم ندارم اگر فروشنده ای من 2 میخرم نصف قیمت اکبند که منطقیه بیشتر... نه بابا این چه حرفیه. ادرس بده بفرستم پولش رو هم خرد خرد بریز برام. Reactions: M..AR..A, NO ps3, New Shredder and 1 other person
نوشته شده توسط max_720: دوست عزیز من حریدارم ولی نه با این قیمت. الان 4 تومن اکبند این دستگاه هست. بازیها رو لازم ندارم اگر فروشنده ای من 2 میخرم نصف قیمت اکبند که منطقیه بیشتر... نه بابا این چه حرفیه. ادرس بده بفرستم پولش رو هم خرد خرد بریز برام.
malek911 Loyal Member Rating - 100% 34 0 0 Sep 9, 2019 #19 نوشته شده توسط Dragon: نه بابا این چه حرفیه. ادرس بده بفرستم پولش رو هم خرد خرد بریز برام. بیشتر... بزار منم یه دسته اضافی بدم بزار روش بعد بفرست Reactions: Dragon
نوشته شده توسط Dragon: نه بابا این چه حرفیه. ادرس بده بفرستم پولش رو هم خرد خرد بریز برام. بیشتر... بزار منم یه دسته اضافی بدم بزار روش بعد بفرست