کنسول JTAG شده

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
از عنوان تاپیک مشخصه چی می خوام...
لطفا فروشنده های عزیز ;;) مشخصات کنسول و احیانا چیز های خاصی که دستگاهشون داره به همراه قیمت پیشنهادیشون رو برام یا همینجا پست کنن یا به صورت پ.خ بهم اطلاع بدن.

اسپم هم آزاده.....بدید حال کنید!!!!:d از دوستانی هم که برام اینجا اپ بدن به شدت تشکر خواهد شد....:d

قیمت رو فروشنده تعیین می کنه نه خریدار!!!
قیمتتون واسه فروش چنده؟؟؟
البته دستگاه میشه گفت که آک هستش. 2 - 3 بار روشن شده هر بار حدود 2 ساعت.
قیمت واسه این نگفتم که زیاد قصد فروش ندارم اگه قیمتت خوب باشه میفروشم.
به تاپیک های همسایه نگاه کردم کنسول فالکون معمولی رو دور و بره 300 میفروشن جاسپر رو هم 400 اسلیم 250G رو هم 500 حالا شما یه قیمت واسه جاسپر جی تگ بگو ببینم نظرتون رو چنده؟

فضولی نباشه ، ولی از اونجایی که روشه جدید برای JTag کردنه همه 360 هایه موجود من جمله اسلیم ها پیدا شده
فکر نکنم دیگه دستگاه JTag مثله قدیم کالایه نایاب و کم یابی محسوب بشه
پس .........

• Like
Reactions: Naruto
البته دستگاه میشه گفت که آک هستش. 2 - 3 بار روشن شده هر بار حدود 2 ساعت.
قیمت واسه این نگفتم که زیاد قصد فروش ندارم اگه قیمتت خوب باشه میفروشم.
به تاپیک های همسایه نگاه کردم کنسول فالکون معمولی رو دور و بره 300 میفروشن جاسپر رو هم 400 اسلیم 250G رو هم 500 حالا شما یه قیمت واسه جاسپر جی تگ بگو ببینم نظرتون رو چنده؟

من کاری ندارم که بقیه چه قدر میدن جنس خودته بالاخره یه قیمتی مد نظرت هست دیگه بگو اون چه قدره یا میگم زیاده یا میگم میخوام 2 حالت بیشتر نداره....
فضولی نباشه ، ولی از اونجایی که روشه جدید برای JTag کردنه همه 360 هایه موجود من جمله اسلیم ها پیدا شده
پس .........

فضولی چیه مرد مومن:d تاپیک خودته.....اطلاعاتمون اضافه میشه اینطوری.....ممنون;)

پس .........
فعلاً هک کامل نشده و اگرم بشه مطمئناً بالای 200 تومن هزینه برمیداره! الان واسه هک معمولی اسلیم چند میگیرن!!!؟

من کاری ندارم که بقیه چه قدر میدن جنس خودته بالاخره یه قیمتی مد نظرت هست دیگه بگو اون چه قدره یا میگم زیاده یا میگم میخوام 2 حالت بیشتر نداره....
من مدنظرم رو 600 هستش.

آخرین ویرایش:
فعلاً هک کامل نشده و اگرم بشه مطمئناً بالای 200 تومن هزینه برمیداره! الان واسه هک معمولی اسلیم چند میگیرن!!!؟

من مدنظرم رو 600 هستش.
با اجازه ی داود
دوست عزیز چرا چرت میگی؟!؟!؟! این برد نهایتا با 30 هراز تومن تو همین ایران درست میشه و با یه باز کردن ساده و یه لحیم کاری دستگاه JTAG میشه هیچ ربطی هم به هک درایو نداره و همچنین سوراخ کاری و...
پس با این حرفا الکی قیمت جنس خودتونو بالا نبرید

با اجازه ی داود
دوست عزیز چرا چرت میگی؟!؟!؟! این برد نهایتا با 30 هراز تومن تو همین ایران درست میشه و با یه باز کردن ساده و یه لحیم کاری دستگاه JTAG میشه هیچ ربطی هم به هک درایو نداره و همچنین سوراخ کاری و...
پس با این حرفا الکی قیمت جنس خودتونو بالا نبرید
دوست عزیز شما اول برو درست حرف زدن یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بده!؟!؟!؟ شما آدرس بده بنده یه دونه ایکس باکس با داشبورد قدیم دارم که میشه jtag کرد.ببینیم چند میگیرن jtag کنن!

در مورده هزینه JTag کردن که نه 200 هست و نه 30
ولی هر چقدر هم باشه توهین کردن به هم درست نیست
من خودم کارم همین هست و برای وقتی که روش کامل بشه قیمت رو برای JTag کردن 100 در نظر گرفتیم
فکر هم نمیکنم کمتر انجام بدن
مگر اینکه طرف تو خونش انجام بده و هیچ ریسکی هم برای خرابی احتمالی در نظر نگیره

حالا چرا دعوا می کنید شماها:d
چون قیمت دقیق ندارم یه آمار میگیرم به شما خبر میدم آقا اشکان...

در مورده هزینه JTag کردن که نه 200 هست و نه 30
ولی هر چقدر هم باشه توهین کردن به هم درست نیست
من خودم کارم همین هست و برای وقتی که روش کامل بشه قیمت رو برای JTag کردن 100 در نظر گرفتیم
فکر هم نمیکنم کمتر انجام بدن
مگر اینکه طرف تو خونش انجام بده و هیچ ریسکی هم برای خرابی احتمالی در نظر نگیره

من یکمی این تاپیکای JTAG رو زیر و رو کردم فقط یه سوال برام پیش اومد که اگه جواب بدی ممنون میشم....
من الان دستگاه پریمیوم 60 گیگ فالکون دارم که داشبورد 2.13599 روشه میشتونم کنسول رو JTAG کنم؟؟؟یعنی شما یا کسای دیگه هستن که بتونن این کار رو بکنن؟؟

حالا چرا دعوا می کنید شماها:d
چون قیمت دقیق ندارم یه آمار میگیرم به شما خبر میدم آقا اشکان...

من یکمی این تاپیکای JTAG رو زیر و رو کردم فقط یه سوال برام پیش اومد که اگه جواب بدی ممنون میشم....
من الان دستگاه پریمیوم 60 گیگ فالکون دارم که داشبورد 2.13599 روشه میشتونم کنسول رو JTAG کنم؟؟؟یعنی شما یا کسای دیگه هستن که بتونن این کار رو بکنن؟؟

تمامه دستگاههایه موجود و تمام دشبورد ها تا 13599 قابلیته این روش JTag رو دارن
البته میگن اون بردهایی که رو دستگاههایه لانچ بود نمیشن ( زنون ها ) که یه جا دیدم اونم میشه
البته اونا نسلشون منقرض شده کلا و به حساب نمیان

تمامه دستگاههایه موجود و تمام دشبورد ها تا 13599 قابلیته این روش JTag رو دارن
البته میگن اون بردهایی که رو دستگاههایه لانچ بود نمیشن ( زنون ها ) که یه جا دیدم اونم میشه
البته اونا نسلشون منقرض شده کلا و به حساب نمیان
البته اونجوری که من فهمیدم فعلاً کنسول های جدید، jtag کامل نمیشن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or