بعضیا هم میگن کنسول از نظر گرافیکی بهتر از کامپیوتر عمل میکنه
امیدت به خدا باشه.درضمن هنوز Red dead بطور کامل رو PC منتفی نشده و امکانش هست که بیاد.بعد از گذشت 6 ماه الی 1 سال.موفق باشید
تو بی نظیری.خب مشاهده ميشود كه كنسول يه وسيله بازي صرفا براي بازي، بسيار ضعيف و با قدرتي محدود است .
البته در مورد گيمينگ بايد سن گيمر رو هم در نظر گرفت ... تصور يه شخص 30 ساله كه دسته كنسول به دست گرفته و در حال كشت و كشتار هست بلطبع خيلي خنده دار به نظر ميرسه تا اينكه همين شخص توي اتاق خود و رو بروي مانيتور نشسته و گيمينگ ميكند ....
ولی خداییش یه سری از بازی ها رو Pc اومدن که به کل یه کنسول میرزن نمونش همین اواتار بنده:d
در مورد ایران، چون پایرت خوریم بیشتر حرفات درست، اما گرافیک کنسول با غولی مثل PC قابل قیاس نیست! مثلا برو عکس های Kane and Lynch 2 رو توی PC نگاه کن، بعد نسخه ی کنسولی رو نگاه کن!عزیز درست PC مناسب گیم ، ولی در مورد این چی میگی :
منه کنسول دار rdr رو چند ماه پیش تموم کردم رفته پی کارش ، شما هنوز تو کفشی.
یا مثلا قضیه ی کرک ، همون AC II چقدر طول کشید تا کرکش بیاد ، حالا هم که اومد یه عالمه مشکل داره (اون زمون) یاه فقط همون AC II نیست ، اکثر بازی ها الان مشکل کرک دارن که کرک یه جای کار می لنگه!
ولی تو کنسول (برای مثال xbox) بازی رو قبل تاریخ انتشار بزار تو دستگاه بازی کن تمام!
بعد برای هر بازیی که میاد (منظورم بازی درست و حسابی برای pc هست) باید یه خرج جانانه بکنی.
این طور نیست ؟
(من خودم یه زمان همه ی اینارو چشیدم که میگم!!!#)
عزیز درست PC مناسب گیم ، ولی در مورد این چی میگی :
منه کنسول دار rdr رو چند ماه پیش تموم کردم رفته پی کارش ، شما هنوز تو کفشی.
یا مثلا قضیه ی کرک ، همون AC II چقدر طول کشید تا کرکش بیاد ، حالا هم که اومد یه عالمه مشکل داره (اون زمون) یاه فقط همون AC II نیست ، اکثر بازی ها الان مشکل کرک دارن که کرک یه جای کار می لنگه!
ولی تو کنسول (برای مثال xbox) بازی رو قبل تاریخ انتشار بزار تو دستگاه بازی کن تمام!
بعد برای هر بازیی که میاد (منظورم بازی درست و حسابی برای pc هست) باید یه خرج جانانه بکنی.
این طور نیست ؟
(من خودم یه زمان همه ی اینارو چشیدم که میگم!!!#)