کنسول میکرو/ Famicom / NES امروز چهل ساله شد.

این میوه خور اسمشم سخت بود چی چی ADVENTURE حقیقتا سخت ترین بازی میکرو بود اگه یادتون باشه 1 سری تخم مرغ مخفیم داشت که 1 راست می رفت جزیره بعدی

اسمش adventure island بود که بهش میوه خور میگفتن همه از جمله خود من :D

آره خیلی سخت بود

hudsons-adventure-island-1-07.png

Hudson's Adventure Island

اسم کاملش این بود مگه تموم می شد سیو هم که نداشت تا نزدیک اخراش می رفتم می زدن که بگیر بکپ دیگه:D

Hudson's اسم کمپانی بازی سازش بود
بازیا خوبی می‌ساخت
تا نسل ۷ هم برا کنسولا بازی ساخت

آره حسابی سخت بود :D
تازه برای میکرو ۳ نسخه داره اوناهم سختر از این که بازی کردی

برای سوپر نینتندو هم هست اونام سخته :D
کلا بازیا نسل ۴ بیش از حد و غیر منطقی سخت بودن

.....

جالبه چنتا از بازیاش برای wii و ds
بازیا تاپ این ۲ کنسول شد

درود به همه، بعداز گذشت 10 سال من پیشواز رفتم و تاپیکو آپدیت کردم، امیدوارم همه این جمع سالم و سرحال باشید و موقع تولد 50 سالگی شرایط عوض شده باشه و همه رهسپار کیوتو باشیم.
15 جولای تولد چهل سالگی اولین کنسول سگا SG-1000 هم هست، ولی خب این کجا و آن کجا.

آخرین ویرایش:
درود به همه، بعداز گذشت 10 سال من پیشواز رفتم و تاپیکو آپدیت کردم، امیدوارم همه این جمع سالم و سرحال باشید و موقع تولد 50 سالگی شرایط عوض شده باشه و همه رهسپار کیوتو باشیم.
15 جولای تولد چهل سالگی اولین کنسول سگا SG-1000 هم هست، ولی خب این کجا و آن کجا.
دم شما گرم
اتفاقا صبح که بیدار شدم دقیقا یادم بود ولی گفتم انشاالله فردا یعنی شنبه بیام برای تبریک!!
دعای قشنگی بود.
سپاس

درود

سال‌ها پیش زمان PS1 یادمه یک بازی خریدم که عکس ماریو روی جلدش بود. اون زمان اصلا ماریو یا قارچ‌خور رو نمی‌شناختم. CD بازی رو داخل کنسول گذاشتم و با یک صفحه مشکی و نوشته های سبز انگلیسی به همراه یک کد سه رقمی کنار نوشته‌ها رو به رو شدم. اصلا نمی‌دونستم چه خبره. خیلی رندوم دکمه‌های دایره، ضربدر و مربع رو زدم و دیدم پایین صفحه یه سری عدد تکون می خورن. دکمه استارت رو زدم و وارد بازی تانک (Battle City 1985) شدم. PS1 رو خاموش کردم و دوباره بازی رو اجرا کردم. اینبار یه کد دیگه رو زدم و دکمه استارت و یه بازی دیگه...

سال‌ها گذشت تا فهمیدم بخش زیادی از خاطرات من با PS1 نه با بازی‌های خود پلی‌استیشن بلکه با بازی‌های NES اونم روی دیسکی که در واقع شبیه‌ساز NES روی PS1 بوده به همراه یه لیست بلند ( فکر کنم 999 تا) از بازی های NES مثل (Super Mario Bros - Contra - BomberMan - Donkey Kong - Circus Charlie - Kirby - Rainbow Islands) ساخته شده.

خیلی اتفاقی امروز صبح به سرم زد دوباره بازی سیرک (Circus Charlie) رو روی PC بازی کنم. شبیه‌ساز FCEUX رو دانلود کردم و رام بازی رو هم از اینجا دانلود کردم و دوباره خاطرات گذشته رو زنده کردم.:D

گفتم بیام تو بازیسنتر ببینم هنوزم کسی هست که راجع به NES حرف بزنه که با این تاپیک رو به رو شدم و دیدم بله تولد 42 سالگی NES (با دو روز تاخیر) هم هست. :x

امیدوارم هرجا هستید شاد باشید.

چندتا عکس از بازی‌ها:

Battle City.png circk.png
Bomberman (1).png Kirby.png

هی روزگار چقدر زود میگذره.
اولین باری که میکرو دیدم 5 ساله بودم و درکی هم برای اجرا نداشتم. یه میکروهایی بود که حافظه داخلی داشتن و یه پرنده پشت زمینه لیست بازی ها پرواز میکرد. یه آهنگ ملایم هم پخش میشد.اولین بار که دیدم فکر کردم کارتون گذاشتن و نشستم ببینم چی میشه بعد دیدم دسته درآوردن دادن بهم و دیگه بازی کردن شروع شد. کسی عکس یا فیلم بخش لیست بازی ها با پرنده داشت آپلود کنه بریم به دوران خوشی که هیچ دغدغه ای نداشتیم.

هی روزگار چقدر زود میگذره.
اولین باری که میکرو دیدم 5 ساله بودم و درکی هم برای اجرا نداشتم. یه میکروهایی بود که حافظه داخلی داشتن و یه پرنده پشت زمینه لیست بازی ها پرواز میکرد. یه آهنگ ملایم هم پخش میشد.اولین بار که دیدم فکر کردم کارتون گذاشتن و نشستم ببینم چی میشه بعد دیدم دسته درآوردن دادن بهم و دیگه بازی کردن شروع شد. کسی عکس یا فیلم بخش لیست بازی ها با پرنده داشت آپلود کنه بریم به دوران خوشی که هیچ دغدغه ای نداشتیم.

View attachment video_2025-07-18_03-23-32.mp4

اینم لینک ویدئو طولانی:bash:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or