کنسول محبوب ایرانی ها

Sega
هنوزم بعد از اين همه سال وقتي ميري تو پايتخت ميبيني همه مغازه ها توش از اين كنسول زياده و خريدار هم همينطور.
چه دوراني بود براي خودش. يادش بخير:p

فرض رو بر این بذاریم که PS3کرک شده باشه...

شما خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دلیل اینکه کسی (یعنی بیشتر اشخاص) طرف PS نمیره همون کرک نشدنش هست دیگه!!!

با این که 1بار 3چراغ دادم بازم 360!

خب من به ps3 رای میدم...ولی حالا از 360 هم بدم نمیاد....اما در مورد اینکه ملت از کدوم خوششون میاد بنظر من PC!!! نگاه به گیمرا نکنید که واسه یه کنسول همه کار میکنن اکثر مردم با همین pc بازی میکنن

فقط ps3 نه چراغ ميده نه بريك مي شه نه داغ مي كنه:peace: هكم نشه بازيهاش ارزش 80-90چوق رو باز دارن:love:تازه ميشه با30-40چوق هم دست دو شو نو خريد:d

خب من به ps3 رای میدم...ولی حالا از 360 هم بدم نمیاد....اما در مورد اینکه ملت از کدوم خوششون میاد بنظر من PC!!! نگاه به گیمرا نکنید که واسه یه کنسول همه کار میکنن اکثر مردم با همین pc بازی میکنن
منظور شما از اکثر مردم اونایی هستن که سالی 2.5دقیقه بازی میکنن اونم بازی های خود PC رو!!!!
و الا شما یه نگا بنداز میبینی بچه هایی که گیمر هستن کنسول رو ترجیح میدن به چند دلیل قاطع!

فقط ps3 نه چراغ ميده نه بريك مي شه نه داغ مي كنه هكم نشه بازيهاش ارزش 80-90چوق رو باز دارنتازه ميشه با30-40چوق هم دست دو شو نو خريد
شرمنده توهین نباشه اما تا وقتی که دست ادم تو جیب باباش باشه 150 چوق (به قول شما) هم پول بازی میده اما وقتی قراره خودت بدی 5تومن بازی 360 هم خیلییییییِ!!!!
ولی در کل تو ایران چون قانون کپی اصلا وجود نداره ما هم به پول زیاد دادن واسه بازی عادت نداریم
و تا میگن 50 تومن قلبمون بریک میزنه!!!!!

منظور شما از اکثر مردم اونایی هستن که سالی 2.5دقیقه بازی میکنن اونم بازی های خود PC رو!!!!
و الا شما یه نگا بنداز میبینی بچه هایی که گیمر هستن کنسول رو ترجیح میدن به چند دلیل قاطع!

خب اگه منظور از جامعه گیمران بله حرف شما کاملا درسته....ولی اگه کل جامعه رو در نظر بگیریم (یعنی پیر و جوون و گیمر و غیر گیمر) pc بیشتر از همه استفاده میشه . البته این نظر منه

سلام,بنظر شما محبوب ترین کنسول در ایران چیه؟
فرض رو بر این بذاریم که PS3کرک شده باشه...
این رفیقمون گفت محبوبترین کنسول ، حالا :
اما در مورد اینکه ملت از کدوم خوششون میاد بنظر من PC
ببخشید ولی از کی تا حالا PC شده کنسول ؟؟؟؟
127fs3556139.gif
127fs3556139.gif

127fs3556139.gif

الان Xbox 360 خیلی تو ایران طرفدار داره .... البته شکی در این نیست که PS 3 برتره ولی خوب به خاطر قیمت و خدمات بیشتر به نظر من ملت بیشتر میرن طرف Xbox 360 .... .

ببخشید ولی از کی تا حالا PC شده کنسول ؟؟؟؟

بنده هم عرض کردم بهترین کنسول ps3 است ولی بطور کل بنظر من توی جامعه برای بازی از pc بیشتر استفاده میشه... من کی گفتم که pc کنسوله؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or