کنسول شرکت Nintendo یعنی Wii U هک شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xl_wii%20u.jpg

درود.

هنوز جای پای کنسول Wii U در صنعت بازی خشک نشده بود که امروز هکرها اعلام کردند این کنسول را توانسته‌اند هک کنند. این تیم که همان گروهی است که Wii را هک نموده، در ارسال خبری در سایت eurasia اذعان کرده‌اند:

بله این حقیقت دارد (هک) ما در حال حاضر به طور کامل توانستیم رمز‌گذاریی که بر روی Wii U drive و فایل‌های سیستمی این دستگاه و هر چیزه دیگری که نیاز به کلید داشت را بشکنیم. برای اطلاعات به روزتر منتظر ما باشید.

هنوز طریقه این هک به رسمی از سوی این گروه مشخص نشده است ولی چیزی که مشخص است در آنده نزدیک به گفته این تیم بازی‌های کپی بر روی کنسول Wii U قابل اجرا خواهد بود. در حال حاضر این تمام اطلاعاتی بود که از این گروه منتشر شده است و باید دید شرکت Nintendo در قبال این خبر چه واکنشی نشان می‌دهد.

این گروه برای اجرا بازی‌ها این کنسول شبیه ساز درایوری با نام Wiikey U طراحی کرده است که اجازه می‌دهد شما تمام بازی‌ها Wii U را با یک USB اجرا نمایید.

* Play your WiiU and Wii games from any USB media!
* Compatible with all WiiU models and regionsD
* User friendly intuitive interface
* No soldering required
* Multi-language support
* Supports most popular file systems, including EXT4/3/2, Max OS X, and NTFS
* Powerful embedded Linux system
* High-speed USB2 interface
* Firmware and FPGA fully in-system updatable from USB media
* Recovery mode – it is always possible to recover from a bad flash
* Stylish USB remote with powered USB hub and charger function
* Bulletproof high quality hardware (not manufactured in China!)

Source

اگه كنسولهاي نسل بعد سوني و مايكرو هك نشن بايد شاهد ظهور فنهاي جديدي باشيم:d
خداروشكر از اون چيزي فك ميكردم داره زودتر راه گيم كيوب رو ميره:bighug:

اتفاقا اینجا همه خوشحال هم هستن
ناراحتی هم باشه اینکه بازی برای یو خیلی کم میاد شاید این جوری کمتر هم بیاد
مگه x360 كه هك شد بازي براش كم شد;)
شما هم لزومی نداره نگرانی فروش کنسول یا نیومدن بازی برای این کنسول بازشی.
مگه من در مورد فروش wiiu ابراز نگراني كردم :-/

اتفاقا اینجا همه خوشحال هم هستن
ناراحتی هم باشه اینکه بازی برای یو خیلی کم میاد شاید این جوری کمتر هم بیاد
اتفاقا بازی براش بیشتر میاد
الان خیلی ها به خاطر قیمت بالا بازی هاش بازی نمی خرن وقتی هک بشه فروشنده بازی کپی میاره

---------- نوشته در 09:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

اين هك باعث افزايش فروش wiiu ميشه پس فن هاي محترم انقدر از اين هك ناراحت نباشن;)
توی ایران بله ولی کسی توی امار های فروش اسم ایران رو ذکر نمی کنه

---------- نوشته در 09:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 PM ارسال شده بود ----------

اگه كنسولهاي نسل بعد سوني و مايكرو هك نشن بايد شاهد ظهور فنهاي جديدي باشيم:d
خداروشكر از اون چيزي فك ميكردم داره زودتر راه گيم كيوب رو ميره:bighug:
نه ظهور نمی کنن:d
راه گیم کیوب هم بره من یکی خوش حال می شم بازی های توپی براش میاد:d
با اين وضعم كسي از ايرانيا حتي وي يو نميخره اخه مگه مرض داره بره يه كنسولي بگيره كه بازي نداره بعدشم گرافش اندازه كنسولاي اين نسله تازه انلاينشم تعطيله
اره ایرانی جماعت نمی خره
گرافیکش هم بالاتر هست
نینتندو هم این نسل داره روی انلاین مانور زیادی می ده

مگه x360 كه هك شد بازي براش كم شد;)
چيو با چي مقايسه ميكني؟
انگار نميدوني وي يو چجور وضعي داره
با اين وضعم كسي از ايرانيا حتي وي يو نميخره اخه مگه مرض داره بره يه كنسولي بگيره كه بازي نداره بعدشم گرافش اندازه كنسولاي اين نسله تازه انلاينشم تعطيله

مگه x360 كه هك شد بازي براش كم شد
360 4 ماه بعد از عرضه مگه هک شد ؟!
یا پلی 3 !
اتفاقا بازی براش بیشتر میاد
الان خیلی ها به خاطر قیمت بالا بازی هاش بازی نمی خرن وقتی هک بشه فروشنده بازی کپی میاره
تو خارج از ایران یه فروشنده بازی کپی بیاره یا اصلا دسته یکی ببین پدر هفت جد ـش رو میارن جلو چشاش ...
تو ایران منظورت باشه که فروشنده ها از خودشون بازی درست نمیکنن که :دی
کلا نفهمیدم چی گفتی :دی

اگه کدش هاش تشخیص داده باشن که ظاهرا همین طوره دیگه کارش تمومه با اپدیت هم کاری نمی تونه بکنه مگه سری جدید بده

اون هکی که شما و دوستان فکر میکنید نیست !
این یه جور درایو مجازیه که کنسول تشخیص میده درایو خودش روشه و داره از دیسک اورجینال بازی اطلاعات رو میخونه .
یه برد الکترونیکی هست که بجای درایو کنسول قرار میگیره و بازیها رو از روی هارد اکسترنال یا حالا از طریق درگاه usb یا sata میخونه.

هیچکس هم تا حالا حریف این هک نشده حتی سونی که پرچم دارش بود .چون پول زیادی هم داخلش هست و فکر کنم هر درایو مجازی حدود 60 تا 100 دلار قیمت داره مثل این که برای ps3 سوپر اسلیمها هست و تمام مدلهای ps3
S_MainBoard.jpg

Play all PS3 games.

• Compatible with all PS3 models including phat/slim and super slim

اون شرکتی که پشت ماجرا هست 99 درصد احتمال میدم به خدمت ps4 هم میرسه ولی یه 400 هزار تومنی هم باید بزارید کنار برای این دستگاه.

چيو با چي مقايسه ميكني؟
تو Wii U رو از نزدیک دیدی که این طور با قاطعیت درمورد شبکه آنلاینش نظر صادر می‌کنی؟کی میگه کسی نخریده و نمی‌خره؟بعد الان تو داری میگی گرافیکش ضعیفه اینجا باید بهتیک lol گفت. لازم نیست نگران بازی براش بازی درباره GC هم بگم بزرگترین شوتر تاریخ با بالاترین متا روشه بزرگترین ریمیک MGS بزرگترین Karting و بزرگترین بازی ترسناک روی این کنسول که همه در حسرت اینا هستند یکم دقت کن اصلا یک وضعی داره نیتندو ورشکست شد این شرکت سر GC ورشکست نشد سر این بشه؟ سگا سر DC پوکید.

یا پلی 3 !

تو خارج از ایران یه فروشنده بازی کپی بیاره یا اصلا دسته یکی ببین پدر هفت جد ـش رو میارن جلو چشاش ...
تو ایران منظورت باشه که فروشنده ها از خودشون بازی درست نمیکنن که :دی
کلا نفهمیدم چی گفتی :دی
ای بابا:biggrin1:
دارم می گم ایرانی ها به خاطر قیمتش بازی هاش رو نمیارن وقتی کپی بشه بازی کپی وارد بازار می شه بازی هاش زیاد می شه:d

نه بابا مگه wii و DS كه هك شدن چقد فروختن تو ايران...!؟
اره خوب XBOX ,PS بیشتر جا افتاده تو ایران + شرایط اجتماعی بچه 2 ساله بازی های +21 بازی میکنه
حرف شما هم درسته

یا پلی 3 !
X360 هكش كمتر 1سال طول كشيد، wii هم الان 7 ماهي هست كه عرضه شده;;)
چيو با چي مقايسه ميكني؟
منظور من اين كه بازي هاش از ايني كه هست كمتر نميشه و در واقع اين قضيه دخلي به اين نداره كه ديگه ناشر بازي براش ندن نگفتم كه به يكباره تعداد با بازيهاش اندازه x360 ميشه.;)
توی ایران بله ولی کسی توی امار های فروش اسم ایران رو ذکر نمی کنه
واقعا فكر كردي خارجي ها ميشينن فقط براي ما ايراني ها كنسول رو هك ميكنن.:|

ای بابا:biggrin1:
دارم می گم ایرانی ها به خاطر قیمتش بازی هاش رو نمیارن وقتی کپی بشه بازی کپی وارد بازار می شه بازی هاش زیاد می شه:d
آخه مگه بازی کپی هم وارد میشه ؟:|:دی
فکر کنم کارتیج های سگا میکرو کپی بودن از تایلند میومدن :دی

آخه مگه بازی کپی هم وارد میشه ؟:|:دی
فکر کنم کارتیج های سگا میکرو کپی بودن از تایلند میومدن :دی
اره وارد می شه:d
من وقتی wii داشتم بازی کپی باید سفارش می دادم به مغازه دار:|
اینجا منظورم این نیست که از خارج میارن منظورم این هست که فروشنده ها بازی کپی میارن

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

واقعا فكر كردي خارجي ها ميشينن فقط براي ما ايراني ها كنسول رو هك ميكنن.:|
مگه من گفتم فقط ایران از هک استفاده می کنن فعلا اون بعضی کشور هایی که توی امار فروش تاثیر دارن قانون کپی رایت دارن

برای من که اصلا مهم نیست، نمی دونم چطور بعضیا می گن فروشش در ایران زیاد می شه! اگه خارج بودم تو خریدنش شک نمی کردم ولی تو ایران با این قیمت نامعقولی که داره اصلا سمتش نمی رم.
یه میلیون و پونصد بخوام پول این رو بدم سیستم ارتقا می دم که 3-4 برابر Wii U قدرت داشته باشه!
از لحاظ قدرت هم که متاسفانه در حد PS3 و 360 هم نیست، بازی نداشته که گرافیکی در حد Uncharted 3 یا Halo 4 داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or