کنسول دستی Nvidia قیمت گذاری شد

M0HAMAD

کاربر سایت
کنسول دستی Nvidia که با نام Project Shield شناخته میشد قیمت گذاری شد

Shield_Front.jpg

قیمت دستگاه 350$ و نام رسمی آن NVIDIA Shield انتخاب شد
مشخصات NVIDIA Shield را به شرح زیر میباشد:

Operating system
Android 4.2.1 Jelly Bean​
CPU
Quad-Core ARM Cortex A15 CPU​
Ram
2GB​
Internal Storage 16GB
Display
5-inch, 720p @ 294ppi, multi-touch touchscreen​
Graphics
Custom 72-core NVIDIA GeForce® GPU​
Controller input
D-pad
2 × Analog Sticks
L/R bumper and trigger buttons
X, Y, A, B buttons
NVIDIA Button
Volume buttons
Back button​
Connectivity
IEEE 802.11n-2009 2 x 2 Wi-Fi
3.5mm stereo headphone jack with microphone support
Mini HDMI output
Micro USB
Bluetooth 3.0
GPS
Storage
MicroSD

SHIELD_Controller.jpg

پ.ن: "release window "by the end of June
منبع

دوستانی که میگن حتی در برابر Smart-Phone ها هم حرفی برای گفتن نداره، CPUش فقط یه رقیب اونم SnapDragon 800 داره که فعلا روی هیچ گوشی نیست. قدرت CPUش GS4 رو هم میخوره! GPUش که دیگه لازم نیست درباره اش توضیح بدم. 2GB رم که دیگه ... .کنترلرش که عالی طراحی شده. این PC Stream Gaming هم که معرکه است. حالا هم که Google Play Game Services معرفی شده اوضاعش بهتر هم شده. قیمتش هم نسبت به یه گوشی 649$ یا 899$ خیلی خیلی بهتره!
ولی درسته جلوی 3DS و Vita (مخصوصا 3DS) کم میاره. ولی اگه nVidia درست سرمایه گذاری و تبلیغ کنه شاید بتونه نسل بعد خودش رو به عنوان یه کنسول ساز معرفی کنه.

تنها برتری که داره 4k بودن نمایشگرشه ... که همین هم قیمت رو انقدر برده بالا
4k....؟
اون هم تو 5 اینچ...؟
صفحه 720p هست با چگالی 293 پیکسل در اینچ
پ.ن:اون چیزی که شما میگی توی 5 اینچ میشه 881 پیکسل در اینچ...!!!
پ.ن 2: اون 4K که شما دیدی, مربوط به پردازنده تگرا 4 هست
که از پخش 4K و ضبط 4K و در حالت 30FPS پشتیبانی میکنه

آخرین ویرایش:
دوستانی که میگن حتی در برابر Smart-Phone ها هم حرفی برای گفتن نداره، CPUش فقط یه رقیب اونم SnapDragon 800 داره که فعلا روی هیچ گوشی نیست. قدرت CPUش GS4 رو هم میخوره! GPUش که دیگه لازم نیست درباره اش توضیح بدم. 2GB رم که دیگه ... .کنترلرش که عالی طراحی شده. این PC Stream Gaming هم که معرکه است. حالا هم که Google Play Game Services معرفی شده اوضاعش بهتر هم شده. قیمتش هم نسبت به یه گوشی 649$ یا 899$ خیلی خیلی بهتره!
ولی درسته جلوی 3DS و Vita (مخصوصا 3DS) کم میاره. ولی اگه nVidia درست سرمایه گذاری و تبلیغ کنه شاید بتونه نسل بعد خودش رو به عنوان یه کنسول ساز معرفی کنه.

انویدیا برای موفقیت کنسول دستیش باید و باید بازی انحصاری خیلی خوب براش بزنه که فقط رو سخت افزار کنسولش بیاد بالا و اسمارت فون ها نتونن اجراش کنن..در این صورت هست که میتونه به موفقیت برسه.

مطمئن باشید اگر غیر از این باشه شکست خواهد خورد.

عجب چیز خزیه ... دسته ایکس باکس رو ور داشتن سرش یه صفحه زدن :| .ویتا الان از این ارزون تره کسی نمیخره دیگه این یکی جای خود داره .ادم یاد این کنسول متفرقه ها میفته که تو بازار ریخته .

و این طوری شد که ما فهمیدیم هر خری که یه صفحه به دسته Xbox وصل می کنه چه کار پر خرجی انجام میده
بابا نصف این پول میدیم جلو مردم با 3DS با متال گیر 3 در حالت 3D صفا می کنیم

Quad-Core ARM Cortex A15 CPU

:d چقدر خفنه ..
از PCـي كه من الان دارم باهاش تايپ ميكنم خيلي خيلي قوي تره .. :d

چه بازيهايي اجرا ميكنه ؟؟ بازي مخصوص خودش هست يا بازيهاي PSP يا 3DS يا PC .؟؟

EEE ! نديدم اندرويده .. :d جلي بين 4 هم هست .. جدا از قيافش ، خوب چيزيه به نظرمن ..

شما خودتون قضاوت کنید خرید pr بهتره یا این ؟
تازه کاری که این میکنه یک صدمشم اون نمیتونه بکنه.
نمی خوام بگم خرید کدوم به صرفه تر هست ولی الان قیمت s 4 تقریبا دو برابر Shield هستش. الان قیمتش حدود 670 الی 690 دلاره. فک نکنم قیاس این دو با هم مناسب باشه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
من یه دسته xbox دارم. یه صفحه نمایش هم می دم به بعضی دوستان. یه دونه shield به من تحویل بده:)

نمی خوام بگم خرید کدوم به صرفه تر هست ولی الان قیمت s 4 تقریبا دو برابر Shield هستش. الان قیمتش حدود 670 الی 690 دلاره. فک نکنم قیاس این دو با هم مناسب باشه.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
من یه دسته xbox دارم. یه صفحه نمایش هم می دم به بعضی دوستان. یه دونه shield به من تحویل بده:)

قیمتش بیشتره ، امکاناتشم خیلی بیشتره.

از 700ت بیشتر نشه حتما میخرم چون گوشی که خودم کلی بابتش پول دادم فقط و فقط باهاش بازی میکنم حتی یه زنگ کوچولو هم باهاش نمیزنم!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or